AlgemeenGereedschapcentrum geeft niet de volledige wettelijke garantie terug, hoewel dit wel vermeld wordt in hun email naar ons toe."wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen vijf werkdagen aan je terugbetaald" Het product was nog geen jaar oud toen het stuk ging, kostte 350 euro en er werd maar 200 euro terugbetaald.
Daarnaast hebben ze dit te lage bedrag ook nog eens naar de vorige eigenaar overgemaakt, terwijl het product inmiddels op onze naam stond.
Meerdere malen contact gehad met het bedrijf, maar ze nemen niet hun verantwoording!
Dit bedrijf geeft niet de volledige wettelijke garantie terug, hoewel dit wel vermeld wordt in hun email naar ons toe."wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen vijf werkdagen aan je terugbetaald" Het product was nog geen jaar oud toen het stuk ging, kostte 350 euro en er werd maar 200 euro terugbetaald.
Hoi, bedankt voor je openhartige feedback. We betreuren het dat je hinder hebt ondervonden bij je garantieaanvraag.
Het terug te betalen bedrag is, zoals je wellicht weet, onderhevig aan de regels van de leverancier, waarop wij als tussenpersoon helaas geen invloed kunnen uitoefenen. In het geval van een tweedehands aankoop ligt de afhandeling van de terugbetaling buiten onze bevoegdheid, en kan je hier het beste contact opnemen met de oorspronkelijke eigenaar waar je het product ook van gekocht hebt.
Nogmaals excuses voor de ongemakken die zijn ontstaan bij je aankoop!