Gereedschapcentrum.nl

Gebruikers over webshop Gereedschapcentrum.nl

bestellen was zeer gemakkelijk, prijs ook absoluut goed, de goedkoopste op internet, verzenden ook top!!

verzenden perfect alles volgens afspraak

ook prima echt goed bedrijf alles super! ik bestel zeker weer echte aanrader

Was ruim een jaar klant.
Laatste order op: 04-05-2022
Zoals gewoonlijk, heb ik vooruitbetaald (Ideal).
Nu heb ik toch snotverdulleme alleen maar dingen besteld die de vermelding "op voorraad" hebben, "vandaag besteld morgen geleverd" (vaak is dat bij hen een dag of drie, dat vind ik prima).
Nee hoor: 2 keer een email ontvangen dat "omdat sommige artikelen niet op voorraad zijn de levering helaas langer gaat duren"!
De tweede email (na 15 dagen) wil het voor jou 'nog beter maken': "klik HIER om aan te geven of je wilt wachten, annuleren of (indien mogelijk) het voorradige wilt ontvangen."
Wat een flauwe kul, jullie moeten gewoon leveren, denk ik bij mezelf. maar ik klik dus op die link.
Op de webpagina die verschijnt, klik ik op de knop "LEVERINGSTIJD AANVRAGEN"
Resultaat een rode waarschuwingsbalk met: "Ongeldige link of bestelling."
Mijn wantrouwen groeit en groeit.
Zou er iets mis zijn met die pagina?
Ik klik voor de lol op de optie "bestelling annuleren" om eens te zien wat gebeurt...
Wat volgt is niet een stap als : "U heeft de optie ANNULEREN geselecteerd. Weet u zeker dat u wilt annuleren bevestig ja/nee. ? " ... maar in plaats daarvan is ONMIDDELLIJK mijn bestelling geannuleerd, hetgeen ook meteen wordt bevestigd per email. Oh, dus dát kan dan ineens wél.

Ik geloof dat dit in een jaar de derde keer is dat ik het met hen meemaak dat levering onverwacht veel te lang duurt.
Ik heb er helemaal geen zin meer in op deze manier, dat ik er zelf alsnog achteraan moet..

Nou kan je daar wel met hen over gaan kissebissen per email of telefoon of per chat, maar wat heb ik daar aan.
Spullen die meteen leverbaar zijn betaal ik vooruit om het leveringsproces meteen op gang te zetten en dan duurt het nog een dag of drie, verwacht ik en vind ik okee. Na 15 dagen wachten, en dan nog eens 5 dagen op mijn retourgeld moeten wachten, al die tijd kan ik het niet elders opnieuw gaan bestellen.

De winkel doet valse beloftes. Bestel je iets dat volgens de website op voorraad is gaan ze zeuren dat het toch lastig wordt..
Ze kunnen de verwachtingen die ze zelf scheppen niet voldoen. Na 15 dagen dingen die "op voorraad" zijn nog steeds niet geleverd.
Nu maar wachten op geld retour.

Beste, bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat je al langere tijd op je bestelling zit te wachten. Op het moment dat wij een levertijd vermelden op onze website hebben wij het artikel tot onze spijt niet op voorraad. Je kunt de levertijd van elk artikel vinden op de pagina van het product zelf. Deze staat vermeld onder de groene knop “In winkelwagen”. Wanneer de levering door de leverancier wordt uitgesteld, informeren wij je hier per mail inderdaad over. Ook geven wij per mail inderdaad de mogelijkheid om de bestelling te wijzigen, te annuleren of een deellevering aan te vragen. De keuze die je op dat moment aanklikt, wordt inderdaad meteen verwerkt door ons systeem. Dit is dan ook gebeurd toen je de op de optie annuleren klikte. Terugbetalingen vinden doorgaans binnen vijf werkdagen plaats. Helaas kunnen we op basis van de ingevulde naam 'Unbornchild' geen bestelling erbij pakken waardoor we niet inhoudelijker kunnen reageren op je review. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kan onze klantenservice 6 dagen per week bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).

Goede website, alles makelijk te vinden. Simpel te bestellen en afrekenen. Direct een mail ontvangen met de order bestelling en de verwachte ontvangstdatum van de bestelling.

Uitstekende verpakking, doos met je bestelling (deze keer een Makita haakse slijper) aangevuld met luchtkussentjes.

Bestelling binnen een dag ontvangen. Echter, onderdeel was beschadigd aangekomen, hetgeen aan de verpakking te zien was.

Gereclameerd! de volgende dag een nieuw exemplaar in goede staat ontvangen. Defecte onderdeel gratis geretourneerd. Klasse! Dit is service van de bovenste plank!

Vriendelijke klantenservice zoals het hoort. Toonde begrip en gaf de juiste adviezen.

Ik had een haakse slijper besteld. Deze werd snel geleverd en het product voldoet aan de verwachtingen. Geen problemen gehad.

De bestelling werd snel geleverd en de verpakking was zoals het hoort. Als extraatje zat er een timmermanspotlood in de doos.

De producten die ik besteld heb, kwamen snel en op tijd aan, en waren precies zoals omschreven.

Binnen 2 dagen de spullen ontvangen. prima.

Levering van een Makita combiset in de orderbevestiging 1 dag levertijd. Dit werd niet voldaan klantenservice gebeld, onbeschoft geholpen met de melding 5 weken levertijd. Vervangend product gevraagt wat 25 euro duurder is, ging men niet mee akkoord. Klantenservice houd aan 5 weken. Geen oplossing tot op heden. Niet oplossingsgericht hierdoor klus moeten afzeggen

Leverings tijden op de website kloppen niet. Ook in de orderbevestiging kloppen deze niet

Onbeschoft geholpen door 2 van de klantenservice medewerkers. Niet oplossingsgericht niet naar de klant luisteren en weigeren te escaleren om een oplossing te vinden

Beste Jerome, bedankt voor je review. Vervelend dat dit zo verlopen is met jouw bestelling. Inmiddels ben je hier over in contact met onze klantenservice. Onze klantenservice zal dit dan ook verder met je oppakken!

Ik heb het artikel besteld met Tooltoday zodat ik op dezelfde dag het product in huis zou hebben. Ook extra betaald hiervoor. 2 dagen later nog steeds niets ontvangen. De klantenservice deed werkelijk niets om dit op te lossen. Vertelde mij ook nog onjuiste informatie over de bezorgdienst. Daarbij was er zeer weinig begrip voor mijn situatie (ik moest al 2 klussen verzetten daardoor). De enige oplossing die geboden werd was om het geld van Tooltoday terug te storten (net alsof ik daar blij mee zou moeten zijn).
Na een officiele klacht ingediend te hebben werd ik wel snel en accuraat geholpen, maargoed toen waren we al 4 dagen verder.
Kortgezegd: belofte werd niet nagekomen, klantenservice had er geen zin in en verstrekte onjuiste informatie.

4 dagen te laat. De bezorgdienst had daarbij alle pakketten op een hoop in zijn bus liggen, bizar om te zien.

De klantenservice toonde geen initiatief, geen emphatie, en kwam niet met een oplossing.

Beste Jerom, bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit zo verlopen is met jouw bestelling. Helaas kan ik op basis van ingevulde gegevens geen bestelling erbij pakken waardoor ik niet kan nakijken wat de actuele status van je bestelling is. Ook is het inhoudelijk reageren op je review voor mij hierdoor niet mogelijk. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kan onze klantenservice momenteel van maandag tot en met zaterdag bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).

Wanneer er een levertijd wordt opgegeven dan wordt deze erg slecht waargemaakt. Communicatie is matig en weinig begripvol. Voorraadartikelen worden overigens goed afgehandeld.

weinig begripvol en zeker niet oplossingsgericht. jammer want dat het verschil wel kunnen maken.

Beste, hartelijk dank voor je review. Op onze website communiceren wij de levertijd die wij door hebben gekregen vanuit de leverancier. Helaas kan deze soms uitgesteld worden. Wij vinden dit uiteraard net zo vervelend maar kunnen helaas niet eerder leveren omdat wij hierin afhankelijk zijn van de leverancier. Helaas kan ik op basis van de ingevulde gegevens geen bestelling erbij pakken waardoor ik niet kan nakijken wat de actuele status van je bestelling is. Ook is het inhoudelijk reageren op je review voor mij hierdoor niet mogelijk. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

In november 2021 kocht ik een kit (giraffe-slijpmachines) van makita, samen met een stofzuiger en bluetooth-kit. Na een maand heb ik de giraffe gegeven voor reparatie en ik wacht tot vandaag. Ik schrijf een e-mail en ontvang een antwoord dat het nog in reparatie is of nog niet is verzonden. Ik wacht al ongeveer 6 weken, maar ik heb de bluetooth-kit nog steeds niet ontvangen. e-mail is nul antwoord. Ik zou graag willen weten waar ik hulp kan krijgen? Mijn mening over hun reparaties ... is een bloedbad.

Beste, bedankt voor je review. Vervelend dat je garantie nog steeds loopt. Onze klantenservice heeft hier vanochtend ook contact over gehad met je. Zoals vanochtend ook is aangegeven, hebben wij de status van je garantie bij onze garantie afdeling opgevraagd. Zodra hier meer over bekend is neemt onze klantenservice weer contact met je op.

Echt super klote.... Bestel een Makita reciprozaag en krijg een Makita decoupeerzaag geleverd. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen maar je gaat via 100 keuze-menus richting het afbreken van de lijn. Het verkeerde teruggestuurd maar ook hun site werkt niet. De chat geprobeerd maar die werkt niet onder Firefox. Het verkeerd verstuurde product teruggezonden en volgens KPN is dit aangekomen maar nog geen reactie ontvangen. Mijn project ligt nu stil en ik ga de kosten ook zeker op ze verhalen. Ik ben er minsten een halve dag mee bezig geweest... als ZZP'er gaat dat een rekening van tegen de 600 euro worden.... Juridische bijstand heb ik inmiddels....

---

---

Beste, hartelijk dank voor je review. Vervelend dat je per ongeluk een verkeerd artikel ontvangen had. Helaas kan ik op basis van de ingevulde gegevens geen bestelling erbij pakken waardoor ik niet kan nakijken wat er precies aan de hand is. Ook is het inhoudelijk reageren op je review voor mij hierdoor niet mogelijk. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is momenteel van maandag tot en met zaterdag te bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).

Meerdere malen aangegeven dat ik een product de volgende dag nodig ben en het daarom bij hen bestel. Hebben ze blijkbaar een verkeerd adres opgegeven ze n waardoor hij niet is meegenomen met POSTNL(kan gebeuren). Vervolgens bestel ik het product nogmaals met Tooltoday zodat het dezelfde dag nog geleverd kan worden. Daarbij geef ik aan dat ze de vorige (met ordernummer erbij) kunnen annuleren. Annuleren ze alle orders en ook de zojuist bestelde waardoor ik het pakket dus niet op tijd krijg.

Zie het voorgaande bericht. Ze denken niet met de klant mee.

Kunnen helaas niet logisch meedenken en lezen berichten niet goed.

Beste Nikkieboi,

Wat vervelend om te horen dat het meerdere malen mis gegaan is met deze bestelling! Onze excuses hier dan ook voor. Vermoedelijk is er een miscommunicatie geweest met betrekking tot het annuleren van de bestelling. Helaas kunnen we omdat we geen verdere gegevens van je hebben niet inhoudelijk ingaan op je review.
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Site ziet er goed uit en makkelijk door te lopen. Hier hebben ze voldoende aandacht aan besteed.

Op de site staat dat het de volgende dag al ontvangen kan worden. Éen product was 3 werkdagen levertijd, oké prima. Echter na 10 dagen pas ontvangen. Dan denk je dat ze voldoende tijd hebben gehad blijkt de zending ook niet compleet. Chat gestart en advies: opgeven als defect. En dan staat er we nemen contact op! Ik wacht nog steeds..........
Na bewerking: Na een paar dagen kreeg ik zonder verdere bevestiging of contact de ontbrekende onderdelen thuis gestuurd

Als je zoveel tijd besteed aan de site dan zou ik op z'n minst een goede klantenservice aanstellen, die met goede oplossingen komen.
Na bewerking: verder geen contact meer gehad met de klantenservice maar ontbrekende onderdelen zijn alsnog afgeleverd een paar dagen na melding

Prijs voor het product was goed en ze leveren snel, zoals beloofd, maar daar houden de positieve aspecten echter op.

Er wordt niet verstuurd wat er op de website aangeboden wordt. Ik bestel een complete set van machine en koffer, inclusief inlay en wat ik thuisgestuurd krijg is een samengestelde set van een losse machine, een willekeurige koffer en een losse inlay. Dat is niet wat ik verwacht van een erkende dealer. Ik bestel deze set omdat ik een set wil, als ik losse artikelen wil dan bestel ik wel losse artikelen.

Het is in ieder geval helder waar de lage prijzen vandaan komen, er wordt gerommeld met producten en service is ver te zoeken.

Verder wordt er bij aankoop geadverteerd met een 'servicepakket' waarin je moet betalen om recht te hebben op gratis retour. In mijn ogen had dat al een rode vlag moeten zijn, want waarom moet ik daarvoor uberhaupt betalen? Daarmee akkoord gaan is echter een keuze die ik zelf heb gemaakt.

Verzending was prima en snel, op zaterdag besteld en op maandag al in huis.

Bij contact met de klantenservice wordt doodleuk verteld dat het samenstellen van sets hun standaard manier van werken is.
Waarom staat dit dan niet duidelijk op de product pagina?
Ruilen kon niet omdat ik dan (zeer waarschijnlijk) exact dezelfde samengestelde set terugkrijg.

Product volgens website op voorraad. Tijdens betaalproces keuze wat voor pakket aan service ik extra zou willen afnemen? Vervolgens krijg ik dag later na aankoop mail met de boodschap dat levering product vertraagd is. Kan tot 10 dagen duren..

Item wordt niet op tijd verstuurd. En er is ook geen concrete terugkoppeling wanneer wel.

Telefoonnummer website is niet bereikbaar. Duidelijkheid levertijd wordt niet gegeven tijdens chat. En moet er verschillende keren naar vragen om een indicatie levertijd te krijgen en dan nog blijft het bij waarschijnlijk begin volgende week. Dit terwijl website duidelijk aangeeft 7 items op voorraad. Dus daar gaat eea structureel mis.

Beste, bedankt voor je review. Op het moment dat wij een levertijd vermelden op onze website hebben wij het artikel tot onze spijt niet op voorraad. Je kunt de levertijd van elk artikel vinden op de pagina van het product zelf. Deze staat vermeld onder de groene knop “In winkelwagen”. Helaas kan ik op basis van alleen je naam geen bestelling erbij pakken waardoor ik niet kan nakijken wat de actuele status van je bestelling is. Ook is inhoudelijk reageren op je review hierdoor voor mij niet mogelijk. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Site zit prima in elkaar betaling gaat zoals het hoort. Maar daar is ook alles mee gezegd dat geld ook voor oplichting sites ik weiger hiermee de gemiddelde beoordeling mee omhoog te krikken voor de rest is het namelijk een slecht bedrijf.

Stanly mesjes lijm handschoenjes alles op voorraad volgens de site, maar die voorraden kloppen dus niet. levertijd 6 werkdagen minimaal, en als ze het eenmaal binnen hebben rekenen ze nog eens 2 werk dagen, echt te gek voor woorden. Dit is mooi de laatste keer dat ik hier gekocht heb

Ik geef wel 10 x aan dat de voorraden op de site aangaven dat alles op voorraad was maar ze schuiven dat gewoon op zij. Geen excuus helemaal geen oplossing zoeken voor je niets nada waardeloos

Beste Rene, bedankt voor je review. We hebben deze review inmiddels al op verschillende websites van je mogen ontvangen. We vinden het erg vervelend dat het bestelde artikel niet op voorraad bleek te zijn. Wanneer een artikel niet op voorraad is, staat dit altijd op de pagina van het artikel zelf vermeld. Deze staat dan namelijk vermeld onder de groene knop “In winkelwagen”. Alle artikelen waar direct leverbaar bij staat vermeld geld de moto voor van vandaag besteld = morgen geleverd. Op basis van alleen je voornaam kan ik helaas geen bestelling erbij pakken. Hierdoor kan ik niet nagaan wat er precies speelt, en is inhoudelijk reageren op je review helaas ook niet mogelijk. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice staat je dan graag te woord.

Goed assortiment, hele duidelijke en uitgebreide beschrijving, beste prijs en prima verzending. Niks op aan te merken dus.

De zending was goed verpakt en vlot. Door track en trace was het duidelijk wanneer de zending aan zou komen.

Wat een vreselijk bedrijf! Hele slechte, zelfs onbeschofte klanten'service'.
Ik heb een Makita DJV181ZJ besteld en krijg deze in een mbox met een stickerset van een haakse slijper erop. Handig als je een tiental mboxen hebt en op basis van de sticker het juiste gereedschap wilt pakken, NOT!
Ik heb aangegeven de juiste mbox MET stickers te willen ontvangen, kon niet. Retour sturen kon, maar dan moet ik het zelf betalen, terwijl de levering niet conform de afspraak is, ik heb simpelweg niet geleverd gekregen wat ik heb besteld! Wat een ongelooflijke slecht bedrijf.
VER WEG BLIJVEN BIJ DIT BEDRIJF!!!

Met betrekking tot levertijd, dag later geleverd dan aangegeven op website, maar dat vind ik nog het minst vervelende van mijn hele ervaring met dit bedrijf.

Een dag te laat... . "Voor 23:00 bestellen: volgende dag in huis!" Niet dus...

Als je dan met de klantenservice chat, dan wordt er simpelweg gezegd, de bestelling klopt, we gaan er niet uitkomen, fijne dag en de verbinding wordt verbroken zonder dat je kunt reageren. Wat een onbeschoft stelletje minkukels daar!

PS: het is zelfs de 1 ster niet waardig!

Beste, bedankt voor je review. Vervelend dat er een andere sticker op je M-box zit. Wij kopen zowel sets als losse artikelen van Makita in en verkopen alle artikelen ook vaak los. Tevens stellen wij zelf ook nog sets samen. Alle sets worden hierdoor bij binnenkomst bij ons uit elkaar gehaald en elk artikel krijgt dan een aparte plek in ons magazijn. Normaliter worden alle stickers van de M-boxen verwijderd omdat een M-box een universele werking heeft en bij meerdere sets kan horen. Helaas was het verwijderen van de sticker bij de M-box die je ontvangen hebt vergeten; onze excuses hiervoor. Het is helaas niet mogelijk om je te voorzien van een koffer met een juiste sticker omdat deze dus bij binnenkomst bij ons allemaal verwijderd worden. Tevens hebben wij ook geen losse stickers om na te zenden. Mocht je om deze reden de bestelling niet willen houden, dan kan deze inderdaad retour gestuurd worden. Afhankelijk van welk servicepakket je gekozen hebt bij het plaatsen van je bestelling, kunnen de retourkosten inderdaad voor de eigen rekening zijn. Omdat er geen ordernummer genoteerd is kan ik je bestelling er ook niet bij pakken. Inhoudelijk reageren op je review is hierdoor voor mij dan ook niet mogelijk. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice staat je dan graag te woord.

Completely unprofessional approach to the client. I ordered tools 36 days ago for over € 1500 and still got nothing. The store claims that an investigation with DHL is underway, which may take up to 8 weeks! This is not the customer's problem! If you have problems with the carrier, it should be changed. In this store, if the carrier does not deliver the package - the customer has to wait without money and tools until everything is cleared up. Disrespect for the client who is treated like a liar. I would like to add that as a consequence of the shop's incompetence, I lost my job and my source of income. The company violates consumer rights in the Netherlands. I do not recommend! I advise you to stay away from this company.

I ordered tools 36 days ago and I still got nothing.

Customer service is not able to provide precise information, transferring the responsibility to the shipping company.

Dear Daniel, thank you for your review. I'm sorry you haven't received the package yet. We always have to start an investigation with the carrier because the delivery of a package goes through the carrier. We have therefore started an investigation at the carrier. This investigation may take several working days. When there is more information about the investigation, our customer service will contact you again. Our apologies for the inconvenience.

Wij hebben je deelname aan de DEWALT TOT €100 CASHBACK ACTIE ontvangen en kunnen deze helaas niet goedkeuren. De reden hiervoor is:
• Het actieproduct is niet aangekocht in een deelnemende winkel.

Voor de actievoorwaarden verwijzen we je graag naar de actiesite: actievoorwaarden.

Bij online betaling duur het vrij lang dat je je aankoop op kan komen halen.

Beste, bedankt voor je review. Wij zijn geen De Walt dealer waardoor mee doen / registreren bij De Walt voor eventuele acties inderdaad niet mogelijk is. Wij geven op onze website ook niet aan dat een De Walt artikel mee doet aan een actie. Verder is het, indien een artikel op voorraad is en je het artikel online besteld hebt, mogelijk om de bestelling dezelfde werkdag nog op te komen halen in onze showroom. Dit is echter wel alleen mogelijk als het artikel op voorraad is. Artikelen met levertijd kunnen niet meteen opgehaald worden. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Scorekaart voor Gereedschapcentrum.nl