Gereedschapcentrum.nl

Returns // RM-100167647

Pomp gekocht DAB pumps Jet82M 3600 Jetpomp Zelfaanzuigend - 600w Deze was bij nader inzien te klein. Heb hem retour gestuurd en toen begonnen pas de problemen! Helaas zat deze achteraf gebruikt in de doos …. Terug gestuurd … daar kreeg ik te horen helaas meneer u heeft hem al gebruikt. Heb de pomp niet gebruikt niet aangesloten alleen in en uit de doos gehaald .. zo ga je niet met klanten om 6 mails verzonden met foto’s dat hij niet gebruikt kan zijn … vandaag langs geweest en toen met 3 personeelsleden gesproken en uit eindelijk na alles aangetoond te hebben dat ik hem niet gebruikt kan hebben mijn 153,99 retour gehad … al met al intern even wat extra schoollig kan geen kwaad
… ook in verpakking van product zelf verzenden is niet handig bij beschadiging kan ong je minder retour … die kunnen wel goed rekenen naar hun kan op 😳🤣🤣🤣🤣

Zie vorig bericht op de site staat levering 1 dag … na alles ingevuld te hebben zie je vlak voor betalen 4 dagen staan … kan ook eerder denk ik

Doen hun best maar retour afdeling snapt het niet erg!! Vervelend !!!

Al met al erg vervelend extra kosten brandstof 100 km heen en weer naar huis en veel ergenis van mail verzenden bellen … En dan alleen je bedrag retour krijgen en niet eens een sorry meneer hier heeft u van ons een kleinigheid ( bos bloemen / rolmaatje of iets anders voor alle problemen die wij veroorzaakt hebben voor u )

Beste, hartelijk dank voor je review. Vervelend te vernemen dat dit zo verlopen is met jouw bestelling. Helaas zijn er geen gegevens ingevuld waardoor we je bestelling er niet bij kunnen pakken waardoor wij niet inhoudelijk op je review kunnen reageren. Zou je hier contact over willen opnemen met onze klantenservice? We pakken dit dan graag verder met je op! Je kan onze klantenservice 6 dagen per week bereiken via verschillende kanalen (telefonisch, chat, Facebook Messenger, WhatsApp of via het contactformulier).

Scorekaart voor Gereedschapcentrum.nl