Gebruikers over webshop Megekko

Snel een SSD en 2,5" HDD/SSD behuizing nodig dus gekeken de pricewatch wie als eerste in de lijst verzending aanbood binnen 24 uur. Megekko bood dat aan en was de 2e na goedkoopste dus prima.

Snel wat ook nodig was bij mijn bestelling. Voor 22:00 is volgende dag in huis.

Niet nodig gehad maar zal vast wel in orde zijn. Wel kreeg ik na het plaatsen van de bestelling een soort "tegoedbon" aangeboden. Daar op geklikt en werd ik doorgestuurd naar een andere site die ook bankgegevens wou hebben om die korting te claimen. Het was geen phising of dergelijke maar heb er verder niks ingevuld aangezien ze die gegevens niet hoeven te hebben en heb ik het tegoed maar laten zitten. Misschien puntje voor Megekko om tegoeden en customer loyalty via hun eigen site te regelen.

Via de Tweakers site ben ik op Megekko terecht gekomen. Ze hadden bij de meeste PSU's een goede of beste prijs. De site zelf gaf heldere informatie over bv de pinpout van de voeding of productbeschikbaarheid. De order was snel geplaatst, betaald, bevestigd en geleverd. Alles prima dus.

Snel geleverd en goed verpakt. Vooral op dat laatste let ik altijd. Een redelijk grote doos met voldoende beschermingsmateriaal.

Het was erg makkelijk om te betalen (niks uitzonderlijks) maar was wel streamlined. Ook was het snel geleverd zelfs in drukke dagen voor PostNL en werd mijn order persoonlijk gecheckt door iemand om te controleren of het klopt

Erg snel

Levering ging goed en snel.
Prijzen zijn ook netjes dus ik ben een tevreden klant!

Ik heb snel gevonden wat ik nodig had, duidelijk en makkelijk en overzichtelijk de website. mooie snellen web winkel.

goede verpakking en goed herkenbaar , niets los rammelend in de doos.
gewoon goed verpakt

goede info over ,dat het product iets laten kwam.

Maandag avond 23.00u besteld. Woensdag in huis. Ubiquiti USG +Switch besteld. Bestelling / Betaling / Bezorging geen probleem.

Netjes en stevig verpakt in 1 doos. Overtollige ruimte aangevuld met luchtkussentjes. Netjes. Bezorging mooi op tijd.

Prima prijs gevonden via tweakers op tweakers. Beste prijs zelfs op dat moment met snelle levering

Zondag bestelling geplaatst, maandag middag al binnen ondanks de sint drukte

Laagste prijs ook incl verzendkosten, snel geleverd (zaterdag besteld, maandag geleverd,dus ruim voor 5 december.

Op zondag avond een switch besteld, net voor de feestdagen.
De dag erop al in huis.
Top service

Goed verpakt, snel geleverd

Heb er een monitor gekocht, goedkoop en snel geleverd!

Top site en beveel hem zeker aan!

Het product werd in perfecte staat met 3 hdmi kabeltjes bijgeleverd!

Site werkt prima, verzending en verpakking prima. Goedkoopste optie. Jammer dat het alleen voor echte mannen is en niet voor neppe mannen of echte vrouwen.

Bestelling was eenvoudig geplaatst en heel snel verzonden. De volgende dag was het goed verpakte pakket al geleverd.

Goed verpakt en heel snel verzonden. Daarom de volgende dag al geleverd.

Snelle levering en antwoord op vragen via email zelfs op zaterdag.
Goede verpakking, prijs en levering.

Zelfs geleverd op zaterdag. enkel de 2de verpakking van 37kg. vertoonde schade (te weiden aan Post.nl).

Snelle reactie via email.

Snel en makkelijk een goede laptop uit kunnen kiezen. Daarnaast was dit ook nog de goedkoopste waar ik die kon vinden.

Zondagavond om half 10 besteld, binnen een uur al bericht dat het was verzonden en dag erna voor 4 uur in huis. Supersnel dus!

Zondag middag/avond besteld, maandag ochtend in huis.
Netjes verpakt, zowel de NAS als de harde schijven.
Factuur in de doos.

Duidelijke website, wat ik zocht was snel gevonden en scherp geprijsd. Dit was mijn 3de bestelling en met je klant gegevens is alles snel besteld.

Snelle verzending. Mijn HDD op 22:00 zondag besteld en maandag in de middag al in huis. En met regelmaat een mail over de status van mijn bestelling.

Makkelijke en overzichtelijke site met gemak en snel de juiste voeding gevonden, makkelijk betaling en de volgende dag in huis ondanks de drukte bij postNL

Binnen 12u in huis van bestellen laat in de avond. Om 14u in huis, netjes verpakt.

Alles prima verlopen. De volgende al geleverd en goed verpakt. Product nergens goedkoper te vinden.

Werkelijk het enige positieve aan deze webshop is de snelle bezorging. Erg slechte ervaring gehad met de klantenservice, na Google reviews gelezen te hebben blijk ik niet de enige te zijn. Erg slechte manier van communiceren en houding naar klanten. Geen aanrader.

Snel en volgens belofte.

Erg slechte ervaring met de klantenservice van Megekko, na Google reviews gelezen te hebben blijk ik niet de enige te zijn. Erg slechte manier van communiceren en houding naar klanten. Geen aanrader.

Een aantal onderdelen besteld voor een nieuwe in elkaar te zetten pc. Produkten exact geleverd zoalls ik ze besteld had. Goede communicatie over de verzending en de levering. Ik was eerst wat huiverig omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, maar de berichtenwisseling via email verliep vlot, altijd binnen 1-3 uur antwoord.

Levering liep wat vertraging op, maar dat kwam door black friiday en post.nl. Producten goed verpakt en onbeschadigd bij mij thuis afgeleverd

Bij het in elkaar zetten constateerde ik een probleem. Het moederbord kreeg ik niet passend in de behuizing. Verder zat een schroefje van het deksel van een M.2 socket muurvast. Klanten service was helemaal top. Ik kon langskomen en ze hebben er naar gekeken. Het probleem met het plaatsen van het moederbord was een probleem met het IO panel. Het werd ter plekke opgelost.
Ze hebben zelf het bord in behuizing geplaatst. en tegelijk het bord getest. Zonder daarvoor iets te rekenen. (Kost normaal 25 euro)
Al met al een dikke 10 voor de snelle service en de vriendelijke behandeling. Een pluim voor Nico.

Scorekaart voor Megekko