Gebruikers over webshop Megekko

Op Megekko terecht gekomen via Tweakers omdat het product hier de laagste prijs had. Alles correct en vlot verlopen, er was zeker voldoende informatie aanwezig op de site over de prijs en levertermijn

S'avonds besteld en volgende dag in huis zoals in de levertermijn stond, dus perfect

Al diverse orders geplaatst bij deze webshop.
Prijzen zijn scherp en de webpagina is overzichtelijk en goed leesbaar.

Bestellingen worden altijd snel en goed verpakt verzonden.

Een paar artikelen dubbel besteld en retourneren van producten is geen probleem. Er staat netjes een formulier online.

Inmiddels een flinke aantal bestellingen bij Megekko gedaan, altijd tevreden geweest met de prijs en bezorging.

Inmiddels al flink wat geld bij Megekko achter gelaten en nooit teleurgesteld. Snelle leveringen in goede verpakking voor nette prijzen met zo nu en dan leuke verrassingen in de doos.

Kon het product heel makkelijk vinden, ging om een Ryzen 2700X processor en kon via Tweakers zien dat Megekko de goedkoopste optie was die direct kon leveren. Heel fijn. De website van Megekko was ook zeer makkelijk in gebruik en ik hoefde nergens achteraan te bellen of wat dan ook. Top service!

Kon aangeven dat het pakket naar een afleverpunt van PostNL verzonden zou worden. Heel fijn! Pakket was volgende dag inderdaad op te halen rond een uur of 2. En dat op een zaterdag!

Ik bestel zo nu en dan wat bij Megekko. Regelmatig hebben zij de beste prijs en kunnen ze het ook nog snel leveren. Vaak kan je een leuk extratje toevoegen, waarvan je de code toegestuurd krijgt in de weekelijkse nieuwsbrief.

Spullen worden snel verstuurd en zijn ook altijd goed verpakt in een nette doos en goede vulling in de doos. Dit in tegenstelling tot een andere grote internationale webwinkel, die een videokaart verstuurd door er alleen een verzendsticker op te plakken.

Gelukkig nog maar 1x nodig met geheugen dat DOA was. ze hebben netjes eerst vervangende opstuurd, waarna ik de defecte geheugenmodule kon opsturen.

Iets besteld was de volgende dag netjes binnen. Ook goed verpakt. Ze zijn ook scherp met de prijzen.

De prijs van het product was goed en de verwachte levering was snel. Verder waren de reviews goed/zeer goed.

De levering was netjes 1 dag.

het was heel makkelijk om iets te bestellen, alleen had ik eerst geen geld en moest ik hem twee keer plaatsen dus ik betaalde 2x verzend kosten eentje zou 27-12 komen en eentje 29-12 toen ik hem bestelde om 26-12 maar opeens hadden ze het veranderd naar 29-12 allebei wat mij beetje boos maakte maar ik kreeg het uiteindelijk dus is niet erg maar wel 4 euro verlies.

het was goed verpakt alleen wat ik net zei ^

Eigenlijk niks negatiefs te melden over m'n bestelling bij Megekko. Ik heb twee keer een WD RED 4TB besteld voor een mooie prijs (goedkoopste volgens Tweakers) en werken helemaal prima in m'n Synology NAS! Netjes verpakt en snel geleverd. Top zaak dus!

Binnen 24 uur in huis.... Top! Wat wil je nog meer?

Al meerdere bestellingen bij geplaatst over de jaren en wordt altijd goed en snel geleverd.

Kwam uit de Pricewatch als goedkoopste, volgende dag geleverd en goed verpakt. Wat meer te wensen?

Website is gebruiksvriendelijk en straight to the point. In mijn geval waren ze zowel de goedkoopste aanbieder als de snelst leverende. Ik kreeg netjes een bestelbevestiging en werd op de hoogte gehouden wanneer het pakket verzonden werd. Ik bestel hier vaker als het product in het assortiment zit (soms niet het geval).

Goed verpakt en in originele verpakking met de factuur erbij. Snel verzonden via PostNL met statusupdates.

Megekko heeft een heldere overzichtelijke website met een groot aanbod en zeer aantrekkelijke prijzen. Shop er al jaren en ben altijd zeer tevreden over ze

Vlotte verzending en spullen goed verpakt

I have ordered late in the evening, got the product at 8 in the morning. Impressive!

Prettige website en alles goed te vinden. Niet altijd de goedkoopste op specifiek artikel maar als men meerdere artikelen besteld vaak wel goedkoopste.

De verzendingen zijn goed. Over algemeen zijn de producten netjes ingepakt en daarin ook nog luchtkussens. Ik heb al aardig wat besteld bij hun. Maar nooit problemen of beschadigingen gehad! Tot op heden ook geen vertragingen gehad.

Gewoon, goed, makkelijk en snel. Niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd goede service en op tijd!

Bizar snel! In de namiddag besteld en de volgende ochtend voor de lunch in huis!
En dat niet één keer, maar bijna elke keer!

Gelukkig nog geen enkele keer nodig gehad. Verzending gaat, goed ingepakt, snel en soepel. Altijd fijn als je bestelde spulletjes goed beschermd vervoerd worden!

Al jaren vind ik Megekko een erg prettige winkel om mee zaken te doen. Ze leveren snel en zelfs als er een product niet bij hun online staat, zetten ze die voor de klant in hun store! Echt TOP! Megekko is mijn nummer 1 PC onderdelen shop.

De verzendingen zijn ook prima. Alle producten worden netjes ingepakt en daarin ook nog luchtkussens. Ik heb al aardig veel besteld bij hun. Maar nooit problemen of beschadigingen gehad. TOP dus!

Klantenservice is uitmuntend! Ik belde voor een Lian-Li pc kast die niet op hun site stond. Maar om 23:35 nog een mail gehad en hij stond nog direct online ook! Echt on the spot klantenservice! 3x TOP!

Al jaren trouwe klant bij Megekko en voor 1 simpele reden: ze zijn de goedkoopste!
Ik check voor al mijn hardware de pricewatch van tweakers en megekko komt bijna elke keer als winnaar uit de bus. Telkens kleine gratis gadget bij levering en steeds altijd optijd.
Nog een klein pluspuntje: altijd staat er wel iets leuks op de dozen geschreven en het zijn zulke kleine dingen die het hem doen!

Levering op de dag die vermeld stond bij bestelling dus geen klachten over

Had de promo mail verwijderd dus ik wist niet meer wat de promo code was voor het gratis product, Mail werd zeer snel beantwoord met correct antwoord op mijn vraag

Op kerstavond 2x een 2080 gekocht bij megekko. (bij andere webwinkels allemaal uitverkocht. ). De dag na kerst kwamen ze al binnen.

Verzending was op zich gewoon goed. Ik vind de extra 2 euro kosten om, een pakket met deze waarde, niet bij de buren te laten afleveren alleen wel erg apart.

Scorekaart voor Megekko