Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelling geplaatst, verzonden en snel geleverd in de vakantie periode. Goed ingepakt ontvangen. Product werkt uitstekend. Enige aantekening zijn de advertenties bij het orderproces.
VerzendingSnel geleverd in de vakantie periode.
AlgemeenProducten precies zoals omschreven, voor een goede prijs. Volgende keer zal ik hier weer bestellen.
VerzendingOndanks de drukte van de kerstdagen toch snel geleverd. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk heb niet lang hieven te zoeken; het product was makkelijk te vinden en de omschrijving was volledig.
VerzendingDe verwachte leverdatum op de website is waar gemaakt, en was duidelijk gecommuniceerd. Top!
AlgemeenSoepele registratie, graphische kaart besteld, goede en duidelijke betalings mogelijkheden en werd op de hoogte gehouden van het bestel proces. Precies wat ik verwacht van een web winkel.
VerzendingSnel en veilig aangekomen, wat wil je nog meer ?
AlgemeenEerlijke prijzen en zelfs in de kerstvakantie gewoon super snelle verzending. Tevens goed verpakt in goed passende doos met luchtkussens
AlgemeenOp 26-12 voor de pc van mijn echtgenote een wifi-dongle gekocht bij Megekko.
Bestellen bij Megekko is super simpel en na afronding wordt keurig een bevestiging toegestuurd, de volgende dag (vanwege de kerst) gevolgd door een verzendbevestiging met een track&trace code.
De bezorging liep vertraging op door drukte bij PostNL. De track&trace site meldde dat de bestelling nog niet was afgeleverd; vandaar dat ik via de mail navraag heb gedaan bij Megekko. Vrij snel kreeg ik een reactie: Megekko verzekerde mij dat de bestelling verzonden was en dat het oponthoud bij PostNL lag.
De bestelling is op 29-12 bezorgd, goed verpakt.
Een dag later dan aangekondigd bezorgd, maar door de drukte rondom de feestdagen was dat goed te begrijpen. Megekko reageerde ook goed op mijn navraag.
KlantenservicePrima en to-the-point.
AlgemeenHeb een nieuwe voeding besteld bij Megekko, die de voeding op voorraad had en bovendien voor één van de laagste prijzen.
Het bestelproces op de website is simpel. Na insturen van de bestelling volgt rap een bevestiging, die wordt gevolgd door een verzendbevestiging met link naar trace&trace.
De bestelling, gedaan op 27-12, wordt de volgende dag bezorgd. Verpakking: een stevige doos gevuld met luchtkussentjes.
Kortom: prima.
De bestelling is geleverd binnen de beloofde termijn.
AlgemeenEerste bestelling bij Megekko: 2x 4TB harde schijf aan zeer scherpe prijs besteld, netjes volgende dag geleverd als beloofd.
Voor herhaling vatbaar.
AlgemeenNiet de eerste keer dat ik voor Megekko kies, maar toch ook nu weer de beste overall aanbieding; 1 Pocophone F1 en 3 stuks 4Tb HDD's om de NAs uit te breiden, de prijs is meestal goed, levering en voorwaarden maken het dan makkelijk te kiezen.
VerzendingDuidelijkheid, hoeveel er op voorraad is en wanneer ik het kan verwachten, wil ik het thuis of op een ander adres, het kan allemaal en hoe is heel duidelijk.
KlantenserviceNog geen ervaring, maar die komt er misschien snel aan omdat ik toch meer moeite heb met de overzetting naar de F1 dan ik dacht.
AlgemeenTop prijzen en snel gelevert! Helaas ging mijn computer voeding op kerst avond stuk. dus een nieuwe besteld. Een mooi geprijste voeding kunnen vinden bij Megekko. Hier al meer goede ervaringen mee. Besteld en was snel afgelevert bij het post nl punt bij mij in de buurt. De dame bij het post NL punt moest grinniken om de text "Niet open maken met een kettingzaag." die op de doos staat. Geinstalleerd in de behuizing en zonder problemen werkt mijn PC weer!
VerzendingHet was snel gelevert bij een ophaal punt. Ik werdt netjes op de hoogte gehouden waar het pakketje was. Het was goed verpakt.
AlgemeenMijn bestellingen verlopen altijd prima bij Megekko. Niets op aan te merken, vandaar 5 sterren.
AlgemeenDe website werkt prettig, de prijzen zijn zeer concurerend, communicatie is perfect en verzending was snel Top winkel!
AlgemeenOverzichtelijke website. betaling met ideal mogelijk. Scherp geprijsd. Verzending echt supersnel! Had hem de dag ervoor besteld en volgende dag meteen in huis! En dat nog wel vlak voor de kerst. Dankjewel Megekkko!
VerzendingTop verzending lekker snel
Algemeenproduct geleverd zoals omschreven. goed en goedkoop vergeleken met vergelijkbare webshops. daarnaast een snelle levering (zelfs rond de feestdagen). kortom, erg tevreden.
Verzendingsnel geleverd
AlgemeenMegekko is gemakkelijk, simpel en zeer gebruiksvriendelijk. Meestal mijn Go-to Site voor producten die ik nodig heb.
Veel vrienden van me zijn hier ook zeer tevreden bij om producten te kopen.
Ook zijn de acties tof om iets extra te krijgen.
Snel verzending, goede verpakking. Er is wel een verzendprijs, maar als de producten met verzending nog goedkoper zijn dan wat de concurrenten aanbieden dan maakt mij dit niet veel uit.
Algemeenbij meggeko was het makkelijk zoeken en de prijzen zijn concurrerend, wordt snel geleverd en goed verpakt is altijd een nadeel dat er verzendkosten betaald moeten worden want de winkel om af te halen is niet in de buurt.
enige nadeel is dat je voor paypal extra moed betalen.
snel geleverd, zelfs zo snel dat postnl eerder was dan dat track en trace een tijdstip bekend was.
AlgemeenSimpel en snel te regelen, mogelijk om zonder account af te rekenen. Er werden meteen bevestigings emails gestuurd.
VerzendingBinnen een dag had ik alles wat ik besteld had bij een PostNL adres in de buurt wat ik zonder te wachten op een bezorger kon ophalen. 9 items waren allemaal netjes in de doos gestopt en met luchtkussens waren de enkele gaten opgevuld..
Algemeensimpele goede webshop, vaak laagste prijs, en snelle verzend service en ze komen ook nog uit brabant
Verzendingbeloofde verzend datum altijd gehaald
Klantenservicemaar 1 keer een probleem gehad, over een artikel waar er geen 3, maar 2 van op voorraad waren, email gekregen en een deel levering van 2
AlgemeenAlles werkt zoals je verwacht, levering op tijd, track and trace code, geen rare extra kosten, optie om te bezorgen bij postNL punt, makkelijk oude bestellingen terugkijken en aanvragen van reparatie en retour. Geen ervaring met klantenservice want nog niet nodig gehad. Al met al een aanrader.
VerzendingEnige minpunt dat er de doos waarin het geleverd wordt soms wat groot is en dat het als verspilling voelt wanneer het product zelf ook al in een doos geleverd wordt. Aan de andere kant, zo weet je wel zeker dat er onderweg geen schade aan je product ontstaat.
AlgemeenDe site is overzichtelijk, De prijzen zijn aan de scherpe kant en nagekomen leveringstoezegging. Aanrader!
VerzendingLevering uitgevoerd zoals gepretendeerd zelf rond de kerstdagen