Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe site is niet echt mooi, maar werkt beter dan bijvoorbeeld alternate.nl qua back-end. Voor de rest top.
VerzendingSnelle levering
AlgemeenBestelling prima in orde, goed verpakt en snel geleverd zoals aangegeven stond op de website
AlgemeenDuidelijke website, gemakkelijk bestelproces, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Prijzen zijn over het algemeen aan de lagere kant.
VerzendingIs altijd perfect verpakt.
AlgemeenDuidelijke website, helder bestelproces, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
VerzendingProduct was prima verpakt. Echter was mijn bestelling verspreid over 2 dozen, wat niet duidelijk was. Gelukkig zag ik dit bij het ophalen van het pakket (PostNL pakketpunt), maar het zou fijn zijn als dit duidelijker aangegeven zou zijn.
AlgemeenZeer makkelijk een bestelling geplaatst. Megekko is vaak de goedkoopste, en vandaag besteld is echt morgen in huis!
VerzendingSnel verzonden. Goed verpakt. Of het nu een ssd of computerkast is... Het komt snel en goed verpakt aan.
AlgemeenIk heb al meerdere malen iets bij Megekko besteld, eigenlijk altijd één van de goedkoopste en heeft vaak leuke gratis extratjes.
VerzendingAlles was goedverpakt en kwam heel aan
AlgemeenSnelle levering, goed verpakt, duidelijke site. De doos zei: de webshop voor échte mannen, altijd fijn om me eens een echte man te kunnen voelen (ik ben een vrouw...)
Verzendinggoed verpakt, snel geleverd.
AlgemeenDuidelijke website en alles goed te vinden. Website ook lekker snel nog ondanks cybermonday. :-)
Zou nog iets beter kunnen door de factuur te mailen samen met de mail dat de bestelling is verzonden.
Ondanks cybermonday toch nog mooi op tijd geleverd, ik had aangegeven dat het op woensdag bezorgd moest worden en dat is helemaal goed gekomen. Wel vreemd dat de factuur in de doos zit ipv een pakbon.
KlantenserviceIk had ze nog gemaild waarom ze toch zaken deden met Winkelen en Sparen (op de bedankpagina na de bestelling) en daar hebben ze netjes op gereageerd.
AlgemeenComputer kopen bij megekko is zo moeilijk niet, Onderdelen selecteren aan de hand van merk of prijs werkt goed. De prijzen zijn het beste bij Megekko.
VerzendingPrima levertijd , Pakketje was opgestuurd in 2 dagen ondanks drukte van blackfriday.
KlantenserviceIn plaats van het beantwoorden van de email, Werd het pakketje opgestuurd.
AlgemeenKon alles eenvoudig vinden op de website, de voorgestelde combo deals waren perfect voor anders was ik het gegarandeerd vergeten, levering was goed en snel en prima ingepakt, tevens het niet gebruiken van een kettingzaag om de verpakking te openen was een goede instructie
De levering was via post.nl en relatief snel, eerste wereld probleem dat je tegenwoordig volgende dag levering verwacht en 1 dag extra er bijna niet bij kan
De verpakking was ruimschoots voldoende (misschien wat groot voor het bestelde)
Algemeenbetaling ging snel.... ben benieuwd hoe lang het terugstorten duurt, maar vertrouw daar wel op.
VerzendingIk bestelde een koffiemolen waarbij stond in groene letters: "Op voorraad binnen drie dagen bezorgd". Bovenaan staat binnen 24 uur maar ok. Vervolgens krijg ik een mail dat het 7dagen wordt. Ik kijk op de website daar staat nog binnen 2 dagen?! Ze mailden dat dat kwam omdat het uit ander magazijn kwam. Wat een BS. Zet gewoon de juiste bezorgtijd erbij.
Vervolgens geannuleerd en bij ander bedrijf besteld. Was binnen 24 uur in huis. Ik vind ze onbetrouwbaar m.b.t. bezorging.
AlgemeenMakkelijke betaling en gelijk kunnen zien hoeveel je echt moet betalen (kosten + verzendkosten). Ook handig dat je alles op 1 pagina kan selecteren.
VerzendingOndanks Black Friday toch de volgende werkdag in huis.
AlgemeenOverzichtelijke website, waarbij het eenvoudig is om je gewenste product te vinden. In mijn geval 3 HDD's besteld, tijdens black friday. Maar ondanks black Friday was het product de volgende dag al in huis. Correct verpakt, inlclusief facturen ed.
VerzendingZoals ook bij de algemene toelichting aangegeven. De producten waren correct verpakt, en het is was helemaal op tijd. En dat allemaal tijdens Black Friday. Een periode waarbij je zou verwachten dat er vertraging mogelijk zou zijn.
AlgemeenThis is my second time ordering from Megekko. Order was carried out effectively and delivered right on time. Moreover, they also have their boxing over the original product boxing to ensure your package is free from any scratches or damage. The website is easy to browse and your account history is easy to track.
AlgemeenBestellingen worden vlot en correct geleverd, ik had een verkeerde geheugenmodule besteld, ik kreeg zonder probleem een retournummer, mijn retour was niet tijdig bij hen afgeleverd (problemen met de pakjesdienst) maar men heeft zonder problemen mijn aankoop gecrediteerd. Ook altijd snel en vriendelijk antwoord van de klantendienst. Top service en tegelijk zeer scherp prijzen!
Algemeeneenvoudig bestellen proces, een enorm ruim assortiment, een supersnelle levering en heel scherpe prijzen vergeleken met andere aanbieders
Verzendingsnel en cf afspraak
Klantenserviceklantgericht en zonder gezeur zaken ruilen/retourneren
AlgemeenMegekko heb ik leren kennen via Tweakers. Nu een van mijn favoriete shop. Assortiment mag wel iets uitgebreider.
VerzendingPakketjes worden goed ingepakt.
KlantenserviceProbleem met een code voor die ik bij de bestlleing kreeg, werkte niet naa een hoop mails met nvidia zelf heeft Megekko mij een geldige bezorgt.
AlgemeenZe hebben veel, heel veel. Dat maakt het soms moeilijk zoeken bij hun op de website. Beter is het om via de Tweakers Pricewatch binnen te komen en je product zo te bestellen.
De prijzen zijn lager dan gemiddeld, de voorraad klopt en alles gaat lekker snel.
Mijn favoriete webshop.
Snelle levering en geheel compleet
AlgemeenMakkelijk, snel, duidelijk en een groot assortiment voor hele concurrerende prijzen. Meestal is Megekko één van de goedkopere opties!
VerzendingAltijd op tijd!
AlgemeenDuidelijke website, prijzen goed getoond.
Product werd netjes ingepakt. prima verpakt met luchtzakjes en volgende dag in huis.