Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima shop, goedkoopste in de pricewatch voor wat ik zocht. Keurig het juiste product op tijd geleverd.

Volgende dag levering waar gemaakt.

Geen direct contact gehad en geen gebruik gemaakt van herroepingsrecht. Maar herroepingsrecht missen ze nog wat service in vergelijk met Coolblue en bol.com. Er is hier geen automatisch proces en verzendkosten zijn voor de klant. Ook kan ik uit de info pagina niet halen of de initieel betaalde verzendkosten vergoed worden.

Belofte van 's avonds besteld en de volgende dag in huis waar gemaakt. Zelfs in deze drukke sinterklaastijd.

Tja, wat kan ik zeggen - vinden en betalen is haast te gemakkelijk geworden..
Er zijn uiteraard meer winkels die dit goed voor elkaar hebben :)

Belofte (volgende dag) waar gemaakt. Geen verdere opmerking te verzinnen..
Klantenservice geen mening: heb de klantenservice nog niet nodig gehad.

Bestelling was gemakkelijk te plaatsen en je kon gelijk zien welke dag het geleverd ging worden. Deze dag kon je ook nog aanpassen indien nodig.

Ik had vanuit België bij deze Nederlandse shop een relatief zwaar artikel op een vrijdagavond besteld. Zaterdag was het iets na de middag al geleverd. Zeer snelle service dus.

Een account aanmaken voelde wel een beetje omslachtig aan omdat ik nergens had aangegeven dat ik er een wouw, en na mijn bestelling was er een aangemaakt zonder een mail te krijgen, dus ik moest voor mijn bestelling op te volgen de password reset gebruiken...

Voor de opvulling van het pakket werden plastice luchtkussens gebruikt. Anno 2018 vind ik dit veel te onecologisch. Sorry maar daar geef ik minpunten voor.

De zending was wel zeer snel enb het pakket was in goede staat. Dus dat was dan wel weer goed.

Via de pricewatch snel het juiste product gevonden bij Megekko. Voldoende productinformatie, met handige link naar een factsheet.

Goed verpakt en snel verzonden.

Krap twee jaar terug heb ik een MSI GTX1070 gekocht bij Megekko, met een aantal andere onderdelen. Prima koopervaring toen gehad.

Sinds een aantal maanden heeft de kaart (drie jaar garantie) last van forse coil whine. RMA aangevraagd bij Megekko, proces om de kaart in te sturen verliep snel. Na ontvangst snel antwoord van Megekko gekregen dat zij het probleem niet konden reproduceren. Test bleek gedaan in een niet-representatieve omgeving, ze hadden een open test rig gebruikt en niet in een gesloten case getest. Op mijn suggestie dit wel te doen konden ze het probleem wel reproduceren.

Echter mij werd verteld dat coil whine niet als defect werd gezien door MSI (gestaafd met een mail van MSI) en dat ze niets voor me konden doen. Geen reparatie werd aangeboden, geen vervanging. Wel boden ze aan de kaart naar MSI te sturen maar dit leek me tijdverspilling omdat MSI zelf al had aangegeven het niet als defect te zien.

Coil whine is altijd een grijs gebied maar het stelt me teleur dat Megekko zich hierachter verschuilt en niet de garantie wil honoreren en haar eigen winst boven klanttevredenheid plaatst. Jammer, vooral omdat de communicatie en mijn verdere ervaringen met ze absoluut prima waren.

Beoordeling is op 'voldoende' gevallen omdat ik 'slecht' te zwaar vind maar eigenlijk was het gewoon niet voldoende. 'Matig' omschrijft mijn gevoelens het beste.

Snelle instructies voor het opsturen, ook snelle levering van het (niet gerepareerde) product, goede verpakking.

Niet geholpen met iets dat voor mij een fors probleem is en ondanks het feit dat ik garantie heb. Echter omdat coil whine een grijs gebied lijkt te zijn en de communicatie vriendelijk, snel en correct was toch een krappe voldoende.

Alles overzichtelijk, alles liep geheel vlekkeloos en om 22:24 besteld en inderdaad volgende dag binnen.

Megekko is een overzichtelijke webshop met een ruim aanbod. De meeste prijzen liggen lager dan de grote jongens zoals Bol.com of Coolblue.nl

zoals beloofd de volgende dag in huis en goed verpakte volgende ochtend een duidelijk antwoord op mijn via email gestelde vraag.Zou ook wel handig zijn als je kon bellen mocht je een dringende vraag hebben.

De hele site is glashelder, ik zou geen verbetering weten, ga zo door Megekko !!!

Binnen 24 uur geleverd, in deze drukke tijd, dat is super service

Ik heb een compleet nieuwe pc in onderdelen bij Megekko besteld. Alles werkt naar behoren en alles op tijd ontvangen.

Goede overzichtelijke zaak. Had producten zelfs sneller ontvangen dan er stond aangegeven op de website. Ik kom hier zeker nog terug in de toekomst.

Sneller in huis dan stond aangegeven.

Alles vlot verlopen. Voldoende mails ontvangen over status bestelling en levering.

5.1 setje aan kleinzoon gegeven. Nwe aangeschafte Soundbar - 350 euro- werkte niet goed. Dus via Tweakers een Logitech 2.1 "computer setje"- 80 euro- aangeschaft. Via TV geschakeld en werkelijk prima geluid. Als Babyboomer loopt gehoor wat terug, maar zelfs oma vindt het geluid goed en als dat zo is, is dit een goede koop. !!

Ik heb makkelijk mijn gewenste product kunnen vinden en besteld op de website van Magekko

Bestelling op tijd binnen, alleen jammer dat de doos van mijn ontvangen product beschadigd was.

Bestelling plaatsen was een fluitje van een cent. Winkelwageninhoud en verzendkosten zijn overzichtelijk. Betalen ging gemakkelijk (via i-deal). Over het verzend/bestelproces wordt je goed op de hoogte gehouden d.m.v. e-mail. Top, houden zo!

Vandaag besteld, morgen in huis, precies zoals beloofd. Als bonus nog een gratis advent kalender met chocolaatjes erbij. Mjamjam!

Overzichtelijk website en scherp geprijsd. De zoekfunctie werkt prima; ik kon meteen uit mijn zoekopdracht het product uitpikken die ik wilde bestellen.

Netjes verpakt en de volgende dag bezorgd.

Het was 10u 's nachts en ik plaatste een bestelling voor een PSU (voeding). Guess what... volgende dag gewoon netjes en goed verpakt aangekomen!

Geweldige service en nooit problemen gehad met Megekko. Aanrader!

Super snel verzonden en goed verpakt.

Er was geen behoefte om contact op te nemen met Megekko. Zij zorgen ervoor dat ik netjes d.m.v. een track & trace code mijn bestelling kon volgen.

Zeer goed koop en goede service. Het was makkelijk te betalen met ideal. zeker een aanrader

Kan niet beter is zoals het wordt beschreven werkt prima en is een mooi design

Een paar keer iets besteld, en het was ofwel goed ofwel veel beter dan verwacht Een fijne soldeerbout met goede punt voor minder dan een tientje bijvoorbeeld.

Scorekaart voor Megekko