Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen2e bestelling geplaatst, zocht nog een stapelkit voor tussen de droger en wasmachine. Ze waren de goedkoopste en aangezien mijn vorige bestelling ook goed ging, nogmaals besteld.
VerzendingGeen extra verpakkingen enz, gewoon megekko plakband erop en klaar. Levering was op tijd, zoals de website aangaf, via TNT.
AlgemeenEerste aankoop bij deze webshop, een SSD, goede prijs en het product was op voorraad. De overwegend goede reviews deden de rest. Webwinkel ziet er overzichtelijk uit, een het bestel proces verliep vlekkeloos.
AlgemeenIk was op zoek naar een AM3+ moederbord en deze hadden ze op voorraad voor een leuke prijs wat niet makkelijk was
VerzendingZeer snelle levering
KlantenserviceGoede en snelle communicatie
AlgemeenSnelle verzending, goed ingepakt. Product is exact wat ik wilde en voldoet aan mijn verwachtingen.
Geen bijzonderheden, goed noch slecht.
AlgemeenDuidelijke website, artikel was op voorraad en was dezelfde dag verzonden. Volgende dag goed verpakt ontvangen. Zoals het hoort!
AlgemeenDuidelijke overzichtelijke site, ruime betaalmogelijkheden en zeer ruim assortiment. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij hen bestel!
Heb tot nu toe twee keer besteld in korte tijd en allebei de keren de volgende dag al in huis!
Ik heb nog geen productcodes gehad voor de twee gratis games die bij de bestelde RTX videokaart zitten. Gisterochtend gemaild en tot nu toe helaas nog geen antwoord. Ik kan me echter voorstellen dat ze het druk genoeg hebben dus ik hoor het vanzelf!
AlgemeenKoop al jaren computer onderdelen van Megekko, recentelijke nog een voeding gekocht en heel tevreden. De website is overzichtelijk en bestellen is makkelijk.
VerzendingKomt altijd op tijd aan.
KlantenserviceWord altijd netjes en snel beantwoord op vragen.
AlgemeenPerfecte transactie en prijzen. Goed ingepakt. snelle levering; alles ok;
vlotte btw regeling. Weinig verzendkosten
AlgemeenOpzoek naar een simpele voeding en deze voor een goed prijsje gevonden bij Megekko.
Goede en overzichtelijke website en legio aan betaal mogelijkheden.
Verzending was snel, mogelijkheid om achteraf te laten bezorgen bij een PostNL punt.
Product was goed beschermd verpakt.
AlgemeenBestelling geplaatst op zondag en geleverd op maandag. Goede service en prijzen. Geen problemen ervaren dus geen contact gehad met de klantenservice.
AlgemeenIk bestel hier all een goed aantal jaar en is altijd positief geweest..tot vandaag.
Ik had iets besteld (niet anders dan ik de afgelopen 3 jaar ongeveer heb gedaan).
PostNL heeft door zoals megekko uitlegde:'het verkeerd opgeven van mijn adres en hun verzend label te klein was' het pakket bij een ander adres geleverd, door de desbetreffende persoon is deze geweigerd en zag ik dat die op retour was. megekko gemaild en kreeg dus dit zwakke antwoord en wouden ze dat ik 7€ extra ging betalen, mooi niet. (wat ik erg raar vond is dat in mijn account alles goed staat en mijn achteraf betaal document, maar weer verkeert opgegeven is bij PostNL. vandaar dat ik dit ook veel te laat door heb gehad). Erg spijtig. nooit een slechte ervaring gehad tot nu. daarom wil ik mensen ook adviseren zoals ik altijd all doe om via afterpay te betalen zo ver mogelijk is!.
Levering is snel, maar het systeem is blijkbaar niet op orde.
KlantenserviceSnelle reacties. maar de service is gewoon slecht aangezien ze 'zelf gemaakte' verzend kosten opleggen aan de consument(wat ook nog is niet mijn fout was ga ik van uit omdat dit all 3 jaar goed ging). wat belachelijk is omdat ik dit niet zwart op wit terug kan vinden.
AlgemeenArtic koelpasta besteld op zondag, maandag was deze al geleverd. Snelle levering en netjes verpakt.
Verzendingsnelle levering en goed verpakt.
AlgemeenAlvast M.2 ssd besteld en RAM voor nieuwe build, was op voorraad en één van de goedkopere. Snel verzonden en ontvangen, geen op- of aanmerkingen.
VerzendingVolgende dag geleverd.
AlgemeenIk bestel regelmatig spullen bij Megekko, tot op heden altijd snel, goed en prima afgehandeld.
Kan niks anders zeggen als dat Megekko tot nu toe een van de beste leveranciers is die ik ken en gebruik.
Altijd een snelle en betrouwbare levering, ze maken de beloftes waar in tegenstelling tot menig ander bedrijf./
KlantenserviceZelf een keer per ongeluk verkeerde RAM besteld, dit aangegeven bij de klantenservice en mocht dit kosteloos terugsturen. Artikelen werden volledig vergoed en mijn (opnieuw) bestelde RAM werd snel uitgeleverd.
AlgemeenTop service, Mijn moederbord had enige problemen en hier deden ze niet lastig over. Enkele dagen later had ik een nieuwe. Ook hebben ze uitstekende acties en leveren altijd op de datum aangegeven, indien niet zo houden ze je op de hoogte van de status van je order.
AlgemeenDe prijzen van Megekko zijn veruit bij de goedkoopste van alle soorten (lokale) winkels. Ook zijn zo goed als alle materialen die je zoekt ook hier te verkrijgen (soms minimaal duurder). Het gemak ligt dat je alles bij deze ene winkel kan kopen en toch nog altijd goedkoper af bent dan bij verschillende winkel verzendkosten te moeten betalen.
Voor al mijn toekomstige PC builds zal ik eerst bij deze winkel mijn lijstje samenstellen, gewoon omdat dit zo gemakkelijk is.
Pakket wordt op de aangeduide datum afgeleverd, zelfs in België komt dit nog op tijd.
KlantenserviceIk heb nog geen gebruik gemaakt van de klantenservice aangezien alles (bestelling, betaling, verzending) zonder problemen is verlopen.
By default zet ik dan maar 'Goed'
AlgemeenVorige week een nieuwe Noise Cancellation Headphone van Sony gekocht bij Megekko. Hier besteld vanwege de goede ervaring bij eerdere bestellingen van vooral computer onderdelen, de prijs en de levertijd. De bestelling heb ik netjes de volgende dag ontvangen. Zeker een aanrader!
VerzendingBestelling werd zoals aangegeven de volgende dag bezorgd. Niets op aan te merken dus.
AlgemeenNieuwe muis gekocht en voor het kleine extra prijsverschil door de historisch goede ervaringen week bij Megekko gekocht.
VerzendingLeveren op tijd en volgens afspraak, product goed verpakt
AlgemeenIk koop al een aantal jaar diverse spullen bij Megekko. Vaak bijna de laagste prijs met vrijwel altijd 24 uurs levering. Beiden zijn voor mij de reden om bij hen te bestellen. Met daarnaast ook de ontzettend leuke nieuwsbrieven en bijbehorende wekelijkse 'gratis' actiecodes. Ik heb de nieuwsbrieven van de meeste webwinkels afgezegd, maar Megekko blijf ik aanhouden
Levering vrijwel altijd snel en goed verpakt.
AlgemeenHet product wat ik besteld had was op voorraad en goed geprijsd. Levering was zoals aangegeven de volgende dag. Zending was goed ingepakt en alles is verder naar behoren.
VerzendingPakket was netjes ingepakt en op tijd.