Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Overzichtelijke site, scherpe prijs, mogelijkheid om te bestellen zonder account aan te maken, mogelijkheid om bezorgdatum te kiezen. Duidelijke communicatie via mail. De mails komen wel allemaal in de spamfolder terecht.

Goed verpakt en precies op de gekozen dag bezorgd

Veel duidelijkheid over de producten, het bestelproces en de betalingsmethoden. De mobiele website vind ik helaas niet super overzichtelijk

Bezorgd op het moment dat het bezorgd zou worden!

Bestelling makkelijk te plaatsen, leuke en ook makkelijke website die overzichtelijk is. Toch mis ik nog een paar functies! Zeker een website die ik zal gaan blijven gebruiken.

Product netjes als omschreven in zijn originele verpakking voor de juiste prijs! Alleen jammer (mijn fout) dat ik een fan heb gekocht waarvoor ik een fancontroller nodig heb :(

Klantenservice reageert netjes optijd, ook de zakelijke kant. Ook voor suggesties staat de klantenservice open!

Artikel (zelf samengstelde desktop) waren gemakkelijk te vinden zowel via de zoekwoorden als de filters.

Artikelen werden netjes ingepakt in een stevige doos geleverd op de aangegeven dag.

Gemakkelijk te vinden en te bestellen op de site. Betalen ging ook prima en snel.

Levering was op tijd zoals op de site vermeld stong

Hele overzichtelijke website met zeer concurrerende prijzen! De verzendkosten zitten niet bij de prijs inbegrepen maar daardoor wordt het goedkoper. Retour aanvragen ging erg gemakkelijk.

Goede verpakking en snelle levering.

Binnen een uur antwoord op al mijn vragen!

Alles precies op tijd thuis geleverd en dan ook tegen een prima prijs. Prima job.

Ruime voorraad en snel geleverd.Snelle reactie als er wat verandert in de order of als de voorraad afwijkt. Prijzen zijn competitief.

Levering naar postpunt ging snel en het pakket was stevig ingepakt.

Meestal als ik iets bestel dan kijk ik eerst hier. Ze zijn vaak de goedkoopste en ze leveren snel. Ook zit het met de service gewoon goed.

Meestal binnen 24 uur geleverd

De lever tijd was zoals beloofd en het product kwam onbeschadigd aan door goed inpak materiaal

Beste mensen

Zonder megekko.nl had ik foute onderdelen gekocht voor de pc.
Danku megekko voor de klant virendelijkheid en de snelle levering en de top pc en de top prijsen dit kan noet beter DANKU!!!

Mvg, Khalid El Hafa

Top levering was de volgde dag al in huis zelfs als je na 22:00uur beteld danku megekko

Beste,

Ik ben khalid el hafa
Mensen ik ben nieuw bij PC Building, en Megekko heeft me goed geholpen anders had ik foute onderdelen gekocht die niet pasten in de PC

Bedankt Megekko eidelijk een bedrijf dat wel correct is met snelle levering.

Mvg, Khalid El Hafa

Het was makkelijk om het te bestellen en te betalen. Het kwam snel en goed verpakt aan.

Bestelde hem vroeg en kwam op tijd thuis ben er heel tevreden mee. Voor het prijs is het wel een hele goeie winkel!

Producten eenvoudig te vinden, tegen de gewenste prijs en makkelijk te bestellen. Levering binnen beloofde termijn.

artikelen zien er nog beter uit in het echt, en snel geleverd. zeer goed verpakt. Ga hier zeker nog wel meer computerartikelen bestellen in de toekomst.

de producten in originele onbeschadigde verpakking. En overal verpakking was zeer stevig.

Eenvoudig zoeken naar wat je nodig hebt. Vlotte betaalterminal. Uitgebreide informatie over product zelf. Top dus!

Zeer snelle levering (volgende dag), en proper verpakt. Meer verwacht ik niet. Super!

Het vinden van het artikel, de specificatie, het plaatsen van de bestelling en de aflevering waren allemaal prima in orde.

Op tijd en goed verpakt geleverd.

Ik denk oprecht dat ik hier over de 50 orders heb. Als een winkel het voor elkaar krijgt om mij iets extra te laten betalen voor een product om het dan bij Megekko te halen dan heb je het goed voor elkaar. Stel een monitor kost bij de goedkoopste 300,- dan zou ik hem voor 310 hier bestellen bijvoorbeeld. Alles gaat bij mij altijd goed hier. En bijna altijd de volgende dag in huis! Chapeau!

Altijd goed verpakt. Jeetje dit lijkt straks wel een slijm review. Maar soms gaat gewoon alles goed!

Netjes, En vooral goed bereikbaar!

Overzichtelijke website. Vanuit Tweakers had ik zo alles bij elkaar gesprokkeld. Checkout proces is uitstekend. Factuur en afleveradres overzichtelijk. Ik kon ook aangeven om het later te laten leveren (zie levering).

Verpakking was uitstekend met voldoende opvulling. Megekko was de enige van de drie leveranciers voor mijn nieuwe PC die verzond op de dag dat ik dat wenste. De andere twee verzonden direct ipv een dag later.

Snelle levering en goede kwaliteit producten. Al meerdere keren iets besteld. Hadden helaas geen Black Friday aanbieding voor het product dat ik had besteld

Scorekaart voor Megekko