Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko heeft een mooie overzichtelijke site, ruime voorraad en bestelling is altijd zo geplaatst daarnaast vaak leuke acties.

Deel van de levering kwam 2 dagen later, maar na email had ik snel antwoord en pakket lag wel bij postnl. Deze tijd is het gewoon erg druk en nog bijna knap dat het meeste zo snel geleverd is.

heb al zoveel bij die winkel besteld dat ik er meestal naar uitkijk. Niet altijd 100% de goedkoopste maar tot nu toe zero problemen. En voor die 10 of soms 20 euro verschil is dat heel wat meer waard dan zelfs 1 keer moeten heen en weer schipperen tussen holland en hier ... et voila, mijn iPad graag?
wrsl weer niets, mr ik bevestig mijn bevindingen toch maar :) een paar keer slecthe ervaring ergens anders en geen enkele hier, stipt goed verpakt, responsive en niet zoals 90% anderen belachelijk duur ... ze staan trouwens meestal bij de 5 goedkoopste anyway. tschues dan ? het mag een nvidia raytracer zijn ook anders, die iPad is toch om te verkopen of enkel om mijn site t e testen :))

Doen wat ze zeggen, zijn klantvriendelijk, leveren snel en doen niet moeilijk over retour zendingen. De 30 dagen bedenkperiode is ook erg prettig.

Als het voorradig is wordt zelfs op zondag nog de orders aan PostNL aangeboden en heb je het maandag in huis. Helemaal top!

Retour doen ze niet moeilijk over en de 30 dagen niet goed geld terug maakt de keuze voor Megekko erg gemakkelijk.

Heel gemakkelijk , Ben nieuwe klant en heel tevreden over de afloop van mijn bestelling

Na raad te hebben gezocht op dit forum (ik wilde een game pc in elkaar steken) had ik besloten voor de BBG te volgend. Megekko bleek ongeveer overal de goedkoopste te zijn maar ik was wat onzeker of ik al de juiste componenten had gekozen. Toen viel het me op de Megokko al op voorhand een lijstje had opgesteld op basisch van de BBG van Tweakers. Mooie samenwerking!

Ik heb in het totaal 2 bestellingen gedaan, eerste bestelling was er binnen de 24, wat best snel is tussen België-Nederland met de Corona crisis!

Het 2de deel verwacht ik nog (levertijd was ook “minstens 10dagen” hier had ik uiteraard liever wat meer updates van gezien, maar misschien zijn deze er ook nog niet. Afwachten dus!

Ik heb mijn RAM geheugen hier aangekocht en zal waarschijnlijk zeker nog andere dingen bestellen!
Ik dacht vroeger dat het me een louche site leek, maar heb het nu toch eens geprobeerd omdat hij op megekko het goedkoopste stond. Profiel aanmaken duurde letterlijk een minuut en de betaling was gebruiksvriendelijk! Ook geen extra kosten voor op te sturen naar België :)

Eigenlijk fantastisch, product was aangegeven dat het binnen 48 uur er zou zijn, maar was er al de dag nadien, zeker geen klachten!

Snel bezorgd, goede prijs. Alleen de kortings acties vond ik misleidend en ongepast (krijg 16 euro korting op je volgende aankoop! *15 euro per maand lidmaatschap)

Het werd snel en goed verpakt verstuurd.

Prima en duidelijk website. Bestelproces verliep naar wens. Al meerdere malen naar tevredenheid iets besteld bij Megekko.

Product netjes zoals aangegeven de volgende dag geleverd. Netjes een T&T code gekregen.

Het was heel gemakkelijk om de bestelling te plaatsen.
En het volgen van de levering van de Laptop was duidelijk.
Daarnaast vond ik het heel bijzonder, dat ondanks de omstandigheden door het virus, de levering stipt op tijd was.
De levering was er al de volgende middag. Top!!
En een pluim voor alle medewerkers, die het volgens mij in deze tijd nu superdruk hebben en hard moeten werken.

Het product was iig sneller geleverd dan ik had verwacht

Prima bestellingsproces. Geen bijzonderheden. Werkt zoals het hoort. Duurt een paar minuten voordat je de factuur hebt, maar verder prima.

Ongekende levertijd. Om 22:00 uur 's avonds besteld, volgende dag om 9 uur in huis.

Website kan een stuk beter, maar als je via Tweakers komt is het te doen. Daarnaast was er weinig op aan te merken.

Snel verzonden. Wegens huidige situatie met Corona wel enkele dagen vertraging (dus niet volgende dag in huis zoals op de website stond aangegeven), maar dat kan ik ze niet kwalijk nemen.

Dit is de zoveelste bestelling bij megekko , heb nog geen klachten gehad over het product of over de levering

Alles goed verlopen

nog geen klachten gehad over het afgeleverede product

Website was duidelijk. Communicatie over vertraging door Corona was duidelijk. Pakket op tijd binnen gekomen en degelijk verpakt.

In quarantaine tijd erachter gekomen dat wifi niet echt toereikend was, dus snel alles bedraad gemaakt. Maar de switch (HPE 1950 series) maakte dusdanig pokkelawaai dat overdag de vrouw des huizes blij was dat ze kon werken maar 's nachts gek werd van het gezoem in de meterkast.

Na 2 dagen maar besloten wat noctua fans te bestellen om 2200 's avonds, volgende namiddag in huis, en voor 1900 was het stil in de meterkast (huis).

Heb meerdere malen bij coolblue same day delivery gedaan en kreeg het pas de volgende dag. Welliswaar mijn extra kosten gecrediteerd gekregen, maar afspraak is afspraak.
Bij megekko is het ook de volgende dag als je het voor de hun opgegeven tijdstip besteld.

Mijn NAS was overleden en om 21:00 een nieuwe besteld omdat Megekko snel levert. De volgende dag nog geleverd en alles was weer up and running.

In het verleden altijd dezelfde ervaring gehad. Supersnel.

De doos had een deukje. Dit was de productdoos en niet de transportdoos. De deuk was waarschijnlijk dus opgelopen voordat het product verscheept was?
De inhoud was echter verder prima beschermd.

Al meerdere malen diverse spullen bij Megekko besteld. Altijd tot volle tevredenheid. Prima website en goede prijzen.

Altijd snel geleverd en goed verpakt. Meestal indien op voorraad de volgende dag al binnen.

Snelle reactie en behulpzame medewerkers

Al meerdere malen diverse spullen bij megekko besteld. Nog nooit problemen gehad. Prettige en overzichtelijke website en nette prijzen.

Altijd snel geleverd en goed verpakt. Zelfs in de huidige Corona crisis netjes volgende dag in huis.

Snelle reacties en behulpzame medewerkers

Megekko heeft een overzichtelijke website met veel zoek mogelijkheden. De meeste producten zijn direct leverbaar en zijn scherp geprijst. Losse artikelen zijn bij andere shops wellicht net wat goedkoper te krijgen, maar als je een aantal verschillende dingen tegelijk besteld is dit een van de goedkoopste webshops.

Bestelling is ook mogelijk zonder eerst een account aan te maken. Top.

Product werd snel en goed verpakt geleverd.

Fijne duidelijke webshop, supersnel geleverd, hele goede prijs en ik hou wel van een grapje. Op de doos staat niet openen met kettingzaag!

‘S avonds besteld 11.00 volgende ochtend zat de videokaart in mijn systeem.

Erg uitgebreid assortiment. Verder is bestellen op de site gemakkelijk en is de communicatie duidelijk.

Via email wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Tevens is de status ook terug te vinden binnen je account.

Klantenservice vergaat via email. Echter in tegenstelling tot andere webshops heb je snel reactie. Mail met vraag verstuurd om 19:00 en de volgende dag om 12:00 reactie gekregen. Erg vriendelijk personeel; al met al top service!

Scorekaart voor Megekko