Gebruikers over webshop Megekko

Snelle levering, alles correct en compleet. Alles werkt naar behoren.Levering was zelfs nog sneller dan op site vermeld was.

Ik heb meerdere bestellingen bij Megekko geplaatst. Recent had ik een koeler besteld, maar helaas vergeten koelpasta bij de bestelling te doen. Omdat ik eigenlijk niet opnieuw verzendkosten wilde betalen en de koelpasta niet meer aan de bestelling kon worden toegevoegd, werd door Megekko voorgesteld om uit coulance deze verzendkosten niet in rekening te brengen. Top service dus!

Ondanks dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, had ik snel reactie op mijn mail.

Prettige webshop om in te winkelen met een ruim aanbodvan PC componenten en electronica.

Vooral snelle verzending is prettig bij Megekko.

Grootste min punt wat mij betreft zijn is de 1,5% bijkomende kosten als je kiest om met PayPal te betalen. Omdat er ook al verzendkosten in rekening gebracht worden en eventuele retour kosten ook al voor eigen rekening zijn, zijn de PayPal kosten een beetje on realistisch. PayPal vergoed namelijk de retourkosten van je bestelling.

De verzend mogelijkheden zijn uitstekend, je kan zelf de lever dag aangeven en in mijn geval was het de volgende dag in huis, zelfs in tijden van corona.

Enigste min puntje is dat er geen minimum bedrag is voor gratis verzend kosten en alleen bij geselecteerde artikelen de verzend kosten wel gratis zijn.

Goede ervaring, ook uit het verleden. Ik bestel hier meestal mijn computeronderdelen. Hoofdreden is de levertijd en de beschikbaarheid van de diverse componenten. De meeste spullen zijn op voorraad en de volgende dag in huis.

Stevige verpakking. Product goed beschermd met 'airbags'.

Savonds laat besteld.
De volgende ochtend in huis. Mijn snelste online bestelling tot nu toe.

Savonds laat besteld.
De volgende ochtend in huis. Mijn snelste online bestelling tot nu toe.

Mijn 5 poort gb switch was overleden en zag dat megekko een goede aanbieding had. Nooit eerder bij besteld maar het proces verliep prima. Volgende middag lag de switch in de plaatselijke afhaal automaat. Goede directe informatie over het verloop van het bestelproces. Een webshop zoals het hoort, prima!

Prima op de hoogte gehouden en goed verpakt

Nvt

Vaker besteld bij Megekko en mijn ervaring is dat ze heel vaak scherpe prijzen hebben en dat levertijden op de website kloppen. Voor betaling genoeg mogelijkheden en ook hier nooit problemen.

Gezien de "snelheid" van PostNL is het pakketje nog redelijk snel afgeleverd. Niet de volgende dag maar 1 dag extra vanwege drukte bij PostNL.

Goeie prijzen. Klantenservice is makkelijk via mail te bereiken en antwoorden snel.
Het garantie traject echter duurt wel erg lang. Ook heb ik een keer wat besteld en niks ontvangen, terwijl ik precies de zelfde gegevens gebruikte(zoals ik altijd bij ze doe) waren ze op een compleet ander adres.

Snelle verzending, echter voelt het systeem onbetrouwbaar.

Makkelijk te bereiken en snelle reacties. Garantie traject duurt erg lang.

Bestellen gaat makkelijk en snel. Product voldoet aan de verwachting. Verzending gaat prima (via PostNL beter dan via DHL, ik heb vlak hiervoor een soortgelijke bestelling geplaats namelijk) en is mooi op tijd.

Prima verpakt met air pillows om het bestelde product heen. Echter denk ik dat bubble wrap beter zou beschermen, wellicht een goede tip voor Megekko.

Er was niets moeilijk aan bestellen, alles was zeer duidelijk, goede prijzen en een vlot betaalproces.

De levertijd is waar het ongelooflijk slecht is. Ik had rekening gehouden met het feit dat alles een beetje vertraagd kon worden door de crisis en Bevrijdingsdag in Nederland, en toen ik een mailtje had gekregen dat het pas 09-05 zou worden geleverd, had ik daar vrede mee genomen. Maar om dan voor een harde schijf, die zogezegd "in voorraad" zou zijn, nog eens 2 extra werkdagen erbovenop te nemen, en dan pas op 12-05 te leveren, een goede week na de bestelling, is echt niet oké. Als iets in voorraad is, zou het echt niet zo lang mogen duren. Dit is mijn eerste en laatste bestelling op deze website, want dit is niet acceptabel.

Een duidelijke site met goede beoordelingen, echt top, ga hier zeker vaker kijken en bestellen. Ook supersnel geleverd, geweldig!

Maandagavond besteld en woensdag al in huis, zelfs met Bevrijdingsdag ertussen.

Veel specifieke informatie over de producten op de website en makkelijk om mee te werken.

Na de bestelling was er een product ineens niet meer op voorraad, waarbij ik uitstekend en netjes ben geholpen.

De reactietijd was niet optimaal, op de website was aangegeven dat reacties meestal binnen 2 uur werden gegeven, waar ik toch ruim 6 uur heb moeten wachten. De klantenservice zelf maakt dat weer goed, er word nette hulp geboden.

Ondertussen een aantal keer bij megekko besteld, altijd ging het hele proces vlot, een keer moest ik iets terug sturen, en dat was binnen 3 dagen helemaal geregeld.

verzending gaat vlot, je krijgt altijd een Track & Trace code, en je word geüpdate over de verzending via de mail.

Je kunt gewoon een simpel mailtje met het ordernummer sturen, en dan is het geen gevraag en gebabbel, maar je krijgt gewoon een oplossing die werkt.

Ja, producten zijn hier vaar goed geprijsd en ze worden vlot geleverd, maar je mag dan echt hopen dat je hun klantenservice niet nodig hebt.

Dit is het punt waar Megekko flink op mag gaan verbeteren. Ik moest in mijn geval een monitor RMA sturen zodat de fabrikant het kon fixen of repareren. Hierbij draai jezelf op voor de retourkosten, super leuk als het om een hele zware monitor gaat... maar verder ging dit nog wel flot. Het terugkrijgen van de monitor is echter een ander verhaal. Een maand verder en ik zit er nog steeds te wachten, krijg geen update of wat dan ook en de mail naar zowel de klantenservice als hun retour afdeling worden knoeihard genegeerd.

Top webshop die snel levert. Vaak ook tegen de laagste prijs.
Met vragen kun je ook prima terecht. Veel producten al mogen bestellen bij Megekko.

Altijd snelle levering en goede voorraad! Prijzen altijd scherp bij Megekko. Verbeterpunt is de factuur ook per e-mail mee te sturen.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snel kunnen bestellen en redelijk snelle levering en leuke acties op de website.

Bestelling plaatsen was makkelijk, email kwam snel en het pakket was snel bezorgd. Verder geen problemen gehad.

Levering op tijd, geen beschadigingen tijdens het transport

knurk Karma 4,21K

Gewoon een prettige en betrouwbare webshop. Laatste bestelling in tijden van corona, zondag besteld en maandag binnen. Goeie website en divers assortiment.

Snel verzonden en goed verpakt.

Prima prijzen, prima levering en prima service. Ik heb er reeds enkele keren onderdelen besteld en nog nooit teleurgesteld geweest!

Scorekaart voor Megekko