Gebruikers over webshop Megekko

Laat ik zo beginnen, heb meerdere malen grote bestellingen gedaan bij Megekko, altijd probleemloos.

Maar jongens, kap alsjeblieft met DHL.

Mijn bestelling is niet bezorgd, de DHL app geeft aan dat dat wel is gebeurd op mijn adres. Het pakket is nooit bij mij aangekomen, en ook niet bij de buren, er lag ook geen briefje.

Klachtafhandeling via Megekko is na een onderzoek bij DHL afgesloten met de volgende mededeling:

"Aan de hand van casenummer 09367685 heb ik onderzoek gedaan naar de levering van uw zending. Ik heb de bezorging nader voor u onderzocht, waarbij we onder andere navraag bij de bezorger hebben gedaan en de werklijst nagekeken. Uit alle controles blijkt dat het pakket bij het adres van de geadresseerde is afgeleverd. Op basis hiervan kunnen wij alleen maar concluderen dat de zending normaal is afgeleverd.”

Één of andere pipo bij DHL heeft dus gewoon mijn bestelling gejat en nu ben ik ben m'n geld kwijt, ik zal in de toekomst daarom niet meer bij Megekko bestellen. Heel erg jammer dit.

Geef nog een voldoende om dat ik netjes te woord ben gestaan.. maar dat is ook echt het enige.

Had op zondagavond laat een voeding gekocht. Op maandagmiddag was ‘ie bezorgd. Ook voor een nette prijs! Goeie communicatie, alhoewel je wel veel mailtjes krijgt ook van PostNL. Maar kan megekko niks aan doen

De website is overzichtelijk, de bestelling was super netjes en goed beschermd ingepakt en alle vier gekochte NAS harddisks werken prima (heb voor de zekerheid extra oppervlakte controle en smart tests gedaan). Ben bij Megekko terecht gekomen omdat ze de goedkoopste waren. Kan het iedereen aanbeveling, goede webshop.

Zelden een pakketje zo goed ingpakt gezien. Om elke HD zat apart bubbel folie en in de doos zat nog ander inpak materiaal. Fantastisch ingepakt. Netjes op tijd geleverd.

Ryzen CPU met Corsair RAM sticks besteld voor aantrekkelijke prijs (goedkoopste online shop). Meggekko heeft vaker goede en aantrekkelijke aanbiedingen.

Altijd next day delivery als op voorraad en goede communicatie over de zending + track and trace

Bestellen ging gemakkelijk, producten waren goed te vergelijken en er was voldoende keus. Ik kon ook zelf bepalen wanneer ik het bezorgd wilde hebben, dit was ook erg prettig.

Volgende werkdag geleverd, dit was erg prettig en snel nu alle pakketservices vertraging hebben.

Bestelproces was prima. De website is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Afrekenen kan zonder account.

Levering was prima op tijd. Gelijk de volgende dag (en dat is in deze tijd van Corona heel erg mooi).

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen. De site was overzichtelijk. Kon alles in een winkel bestellen!

Uitstekend

Er zat een barst in mijn behuizing, waarschijnlijk door het bezorgen. De eerste keer dat ik hierover mailde kreeg ik een standaard mailtje terug en werd mijn vraag niet beantwoord.

De volgende dag heb ik weer gemaild en toen ben ik uitstekend geholpen!

Ontdekte te laat dat ik nog wat onderdelen nodig had om mijn PC op te kunnen spinnen. Laat in de avond daarom nog op zoek gegaan naar de missende onderdelen en MeGekko stond bovenaan in de pricewatch. De voorraad indicatie op de website gaf aan dat het product nog beschikbaar was en dat deze de volgende dag nog geleverd zouden worden. Bestelling rond gemaakt en ondanks dat het al laat op de avond was, alles netjes verpakt de volgende dag ontvangen.

Product werd snel en netjes verpakt geleverd. Ondanks de zwaarder belasting op de bezorgdiensten binnen 24 uur in huis.

Meerdere componenten en randapparatuur hier besteld voor nieuwe persoonlijke PC build. Redelijke prijs. Overzichtelijke webshop. Heldere updates over bestellingen. Maar vooral snelle leveringen (mede dankzij postNL natuurlijk). Mijn eerste megekko pakketje had ik al binnen voordat mijn bestellingen van andere webshops überhaupt verstuurd waren! Was reden genoeg voor mij om daarna meerdere keren voor megekko te kiezen. Enige keer dat ze wat trager waren was toen het pakje door DHL bezorgd werd IPV postNL.

Echt snel! Savonds besteld en de volgende dag in huis.

Prima site snelle levering. ook leuke teksten op de verpakkings doos, niet met kettingzaag openen enzo.

Zeer snelle levering

Geen opmerking.

Vandaag besteld, morgen in huis. Geleverd zoals en wanneer beloofd. Wat wil je nog meer?

Prima verpakt.

Sinds kort een aantal artikelen bij Megekko besteld, tot nu toe een snelle verzending en klantenservice snel antwoord.

Volgende dag binnen.

Sapphire 5700XL had een ratel in de fans, omgeruild voor een Powercolor zonder problemen, top service!

Alle onderdelen van de nieuwe PC bij Megekko besteld, vanwege de goedkopere prijs die ze hebben ten opzichte van hun concurrenten, maar gelukkig is daar niks van terug te zien in de service en levering van hun producten!

Alle onderdelen kwamen keurig en zorgzaam verpakt in een grotere doos. Het werd ook zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Ze hebben geen telefoonnummer, maar reageren wel snel en met een keurige oplossing met de e-mail!

Tweede keer dat ik iets bestel bij Megekko en ik krijg steeds meer vertrouwen in dit bedrijf! Snel besteld, zijn de eerste die een nieuw product binnen hebben, geen nonsense met pre-orderen en blijven concurreren met concurrenten in de prijs! Ik kan Megekko alleen maar aanraden als vrienden en ik over webshops praten voor electronica.

Snel geleverd, volgende dag in huis, netjes ingepakt. Nemen extra de tijd om nog een rolletje tape met hun eigen merk erbovenop te plakken.

Super snel, Vrijdag besteld om 23.00 uur en Zaterdag om 14.05 reeds geleverd, proper verpakt en aan de beste prijs,

Overzichtelijke website met competitieve prijzen.
De afspraken omtrent de levering van het bestelde artikel worden duidelijk toegelicht en nagekomen.

Zeer prettige webwinkel in het algemeen.

Gezien de huidige situatie met het Covid-19 virus kan ik me voorstellen dat verzendingen van bestellingen niet meer zo eenvoudig zijn als voorheen, maar het bestelde artikel werd netjes op tijd verzonden en bezorgd.

Na zoeken in de pricewatch kwam Megekko als goedkoopste uit de bus. Aangezien ik al eerder daar heb besteld en zeer tevreden ben was de keuze dan ook snel gemaakt. Goed verpakt, snelle verzending en goed contact.

Goed ingepakt, stevige doos.

Megekko gevonden via de pricewatch als een van de goedkopere winkels.
Duidelijke site en de bestelling was vlug geplaatst.

Product was goed beschermd ingepakt.
Ook zo snel als aangegeven verzonden en bezorgd via DHL.

Vlotte verzending ook in Corona tijden en prima info via Track en Trace van DHL

Aantal producten op de site is enorm groot, volgens tweakers had megekko bijna altijd het goedkoopste product. Bijna alle producten die ik nodig had waren op voorraad, hierdoor was de bestelling 1 dag vertraagd. Dit was nog altijd sneller dan wanneer ik de producten bij andere webshops had besteld (Amazon, Alternate, etc)

Producten zijn met zorg verpakt. Levering was snel en werd goed op de hoogte gehouden dmv email.

Scorekaart voor Megekko