Megekko

terwijl het een mooie en handig site is gaat het bestellen niet zonder problemen. Ik had een bestelling geplaatst die tegen 18/06 zou geleverd worden met onder andere een videokaart en een moederbord. 3 dagen later krijg ik een mail dat de levering pas op 20/06 zou plaatsvinden omdat de videokaart niet op voorraad was. op 20/06 was er opnieuw een mail dat de levering pas op 25/06 zou plaatsvinden. deze keer omdat het bestelde moerbord niet op voorraad is terwijl dat al een week op voorraad stond en ik via mail met de klantenservice contact had op 19/06 waarbij ze beloofden dat alles aanwezig was en mijn order verwerkt zou worden in het magazijn op dat moment.

zoals in de algemene toelichting is uitgelegd is de bestelling ondertussen al 2 keer uitgesteld zonder een verontschuldiging. ik zal de review aanpassen aan de hand van hoe de rest van deze order nog verloopt.

de vraag die ik stelde via mail was snel beantwoord maar jammer genoeg achteraf gezien fout.

Scorekaart voor Megekko