Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Op zich een prima winkel. De klant-interface is een beetje warrig. Levertijden zijn tot nu toe prima. Verzendkosten zijn wel hoog.

Tja, het zit in een doos, het is netjes verpakt. Onbeschadigd geleverd.

Ze zouden iets goedkoper mogen leveren bij kleine bestellingen: Een spuit met koelpasta kan ook gewoon in een envelop met noppen aan de binnenkant. Dan past het in de brievenbus. Nu was ik 4 euro verzendkosten verder voor 16 euro koelpasta.

Ik heb nu twee defecten waarvan ik één direct via AMD moest laten afhandelen en de andere loopt nog. Dus geen idee hoe het met service zit. Response tijden op service request zijn ruim voldoende en je krijgt ook begrijpelijke antwoorden.

Bestellen werkt zoals we mogen verwachten. Item in het bakje , betaalwijze kiezen , betalen , klaar

ja het was heel makkelijk om een bestelling en je werdt goed door gestuurd naar je die je wilde en de producten werden ook goed snel geleverd en de prijzen waren niet verkeerd ga vooral zo door

de product was heel aan gekomen ik heb er veel plezier mee

zij hielpen ook heel goed en snel en ze stelde me ook op rust ik kan wel eens beetje nerveus worden als ik iets bestelt waar door ik dan afvraagt wordt het gestuurd door help desk te vragen die kunnen mij er van overtuigen dat het geleverd worden dus ik ben blij met de helpdesk ook als je vragen hebt over het product helpen ze je goed

goede dienstverlening, snelle levering, niet duur, op tijd, goed verpakt, goede kwaliteit, snel contact, in een woord perfect.

Had een vlugge bestelling geplaatst in verband met goede prijs. Heb hierbij meerdere losse, kleinere producten geplaatst. Na een soepele checkout kwamen de spullen op tijd en netjes binnen. Goed verpakt en geen onnodig grote verzenddoos.

Uiteindelijk bleek het product dat ik had besteld niet meer nodig te zijn. Ook de retour procedure is goed verlopen. Ook genoeg service punten aanwezig waar ik het pakket terug heb kunnen laten sturen.

Producten goed verpakt. Netjes aangekomen.

Vlotte en snelle communicatie.

Zeer eenvoudig bestelling te plaatsen. Enkele producten waren niet meteen voorradig maar de geschatte leverdatum was erg accuraat. Allround een erg positieve ervaring.

Pakketjes werden zeer goed verpakt.

Bestelling kan makkelijk geplaatst worden. Site mag wat mij betreft wel iets duidelijker / overzichtelijker. Verzending was snel, volgende dag al geleverd. Ondanks eventuele vertragingen ivm Corona.

De spaar/korting actie na het plaatsen van een bestelling (daar waar je een x bedrag euro korting krijgt bij een volgende bestelling) hoeft van mij niet. Zeker omdat je daarvoor een abonnement dient aan te gaan (?).

Met de klantenafdeling heb ik niet te maken gehad, deze kan ik dan ook niet beoordelen.

Snel geleverd, 's avonds besteld en de volgende dag al geleverd.

Niet de laagste prijs maar hadden wel alle producten op voorraad, daarom besloten alles bij Megekko te kopen.

Levering binnen 2 dagen en goed verpakt.

Zoals altijd fijne service, pakket snel geleverd en makkelijk betalen met iDeal. Fijne webwinkel voor alle componenten.

Het pakket is snel verzonden en de volgende dag geleverd. Steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang en Track&Trace.

Voor het eerst iets besteld bij Megekko. Volgende dag was het in huis! Bij andere leveranciers was het uitverkocht maar hier niet, top!

Ik ben al een tijd fan van megekko, hun lecertijd is uitmuntend, de website goed up to date met de voorraad en ze hebben vaak leuke acties.
Eigenlijk zou ik maar 2 verbeterrpunten zien (maar ze zijn nu al beyer dan de meeste winkels). Ten eerste: meer specificaties bij producten en ten slotte zorgen dat de aanbiedingen beter zichtbaar worden. de computerbehuizing die ik gekocht heb kwam keurig binnen een dag binnen en was veilig verpakt.

Snel, goede track en trace, geen vertraging in corona tijd, zeker super blij mee
(Ik heb de klantenservice niet hoeven te gebruiken maar de emails van de bestelling waren tip top in orde) .

Zoals altijd makkelijk te plaatsen. Ook eerdere bestellingen zijn opvraagbaar (2015-2020) Ideaal wanneer je een account aanmaakt, wat ik altijd aanraad om een account aan te maken. Snelle service.

Product met zorg verpakt en op tijd geleverd.

Bestel regelmatig bij Megekko en ben nog nooit teleurgesteld. Ook nu weer: rond 17.30 uur besteld en de volgende middag in huis. Ze zijn zelden de allergoedkoopste, maar hebben scherpe prijzen en de levertijden die ze beloven maken ze waar en dat vind ik zeer belangrijk!

Om 17.30 uur besteld en de volgende middag in huis. Goed verpakt en natuurlijk compleet.

Gemakkelijke en overzichtelijke webshop met goede prijs kwaliteit verhouding. Genoeg betaalmogelijkheden. Werd snel verzonden en had bestelling binnen 1 dag in huis

Het bestel proces ging zeer vlot, het gewenste artikel heb ik snel gevonden via de overzichtelijke website

De verzending verloopte zeer vlot en zeer stipt volgens schema

De klantenservice is zeer makkelijk en snel via email berereikbaar

Product voor 22:00 uur besteld en de volgende dag in huis.
Verder prima garantie afhandeling.

Het werd netjes op tijd afgeleverd, en dus niet dat je de hele dag tuis moet blijven .

In het verleden een probleem gehad met een tablet. Dat is prima via de garantie opgelost zonder allerlei aanvullende eisen of tegenstrubbelingen.

Het was eenvoudig om een bestelling te maken. Kan zelfs zonder account. Goede informatievoorziening over de verzending

Apparaat defect, kreeg helaas een geautomatiseerde e-mail binnen. Beroepen op herroepingsrecht werd omgezet naar een RMA

Goedendag, Ik heb op een donderdag middag een nieuwe Dell monitor gekocht bij Megekko en gelijk volgende dag in huis! Top.

Monitor kwam in een stevige doos en zat goed verpakt.

Bij deze bestelling had ik geen behoefte om contact op te nemen met klanten service, voorgaande keer wel. Toen goed contact gehad en probleem opgelost.

Ik had 's avonds om 22.15 besteld en de volgende dag had ik alles al in huis!

Alles wat ik besteld had zat in de doos.

Het was simpel en makkelijk. Een dag nadat ik het product had besteld zat hij in mijn pc.

Het is precies het product voor wat ik heb betaalt.

Scorekaart voor Megekko