Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik was in eerste instantie toch een beetje onzeker. Ik had een nieuwe laptop nodig en ik kwam uit (met hulp van de tweakers best buy guide) op de acer aspire 7. Megekko kende ik niet qua bedrijf, dus na wat reviews gelezen te hebben, had ik goed vertrouwen. De bestelling werd mij de volgende dag, vroeg in de middag geleverd. Fijn om na een dag werk thuis te komen en gelijk je nieuwe gadget uit te proberen!

Ik zou Megekko daarom aan iedereen aanbevelen!

Vaak zegt een leverancier de volgende dag te leveren. Hier wordt de daad bij het woord gevoegd

Via pricewatch op de site van megekko gekomen. Alles prima te vinden en makkelijk te bestellen.

Ondanks corona de volgende dag het bestelde product in huis. Humor op de verpakking: niet openen met een kettingzaag.

Levertijden worden meerdere malen met vele dagen achteruit geschoven. Producten blijven op de site wel met de onrealistische levertijd staan! Schandelijke misleiding van de klant. Op e-mails wordt niet gereageerd. Mijden deze shop, je wordt gewoon aan het lijntje gehouden

Als nieuwe klant was het plaatsen van de bestelling erg gemakkelijk en overzichtelijk en werd m'n bestelling nog dezelfde avond verstuurd. Daar is jammer genoeg ook alles mee gezegd...

Ik had de intel 660p 2 tb m.2. besteld, maar tref in mijn pakket een goedkope kingston a400 240gb aan. Ik heb in al die jaren bij meerdere webshops vaak online besteld, maar het is me nog nooit eerder overkomen dat ik een verkeerd product geleverd kreeg.
Uiteindelijk is t opgelost door de bestelling opnieuw te plaatsen en het verkeerde product retour te sturen.

Zoals hierboven aangegeven was er een verkeerd product geleverd. Gelukkig na een mail te hebben gestuurd kreeg ik al de volgende dag antwoord. Het is uiteindelijk opgelost en ze hebben m'n verzendkosten van 'beide' bestellingen en de retour verzendlabel vergoed. Het is alleen nog wachten op het terugstorten van m'n eerste bestelling zodra de retourzending (manco/verkeerd product) bij ze binnen is.

Sturen 2dehands producten op. Accepteren herroepingsrecht niet. De fabriekstape werd overplakt met hun eigen tape. https://ibb.co/nLBRztS

Ik heb een monitor besteld dat overduidelijk een 2dehands product was. Deze monitor werd verstuurd in de originele verpakking die duidelijk al eens geopend is geweest en met deuken. De fabriekstape werd overplakt met hun eigen tape. Ik heb hier dan ook foto's van genomen, zie url https://ibb.co/nLBRztS

Geen telefoonnummer, antwoorden mails na enkele dagen. Enige manier is om naar Breda te rijden wat ik ook ga doen.

De website ziet er goed uit en is overzichtelijk. Het product aanbod is divers waardoor je meestal wel vindt wat je zoekt en de prijzen liggen over het algemeen lichtjes onder de prijs van andere webwinkels. Voor mij was het kiezen voor Megekko vanwege de prijs en de eerdere goede ervaring met de verpakking van producten en snelle levering.

Tja, wat kan je zeggen. Je werd verteld dat het verzonden was. Het kwam de dag erop aan. Het zat in een goede doos met daaromheen lucht om de NAS te beschermen. de HDD's zaten elk in hun eigen bubble zak waardoor ze goed beschermd waren (al was 1 kant wel wat dunnetjes, dat mag wel dubbel!).

Fijn dat je geen account hoeft aan te maken om te bestellen. Website/winkel oogt wel iets gedateerd en beetje druk.

Bestelling rond tien uur in de avond geplaatst en de volgende ochtend al ontvangen.

Er is kans op een prjjs, ook al wilde ik sowieso wel een review toevoegen, de review is ook oprecht.
Bestelling gedaan, na Amazon de goedkoopste optie en ik ondersteun liever een normaal bedrijf. Alles is snel geleverd en ziet er goed uit, geen problemen ondervonden zover, dus geen ervaring met de klantenservice

Levering volgende werkdag. Zoals beloofd.

Ruim assortiment. Scherpe prijzen. Goede, effectieve communicatie. Ondanks corona de volgende dag geleverd op zaterdag. Keurig verpakt. Niet voor de eerste keer zeer goede service.

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd, ondanks corona, goed verpakt. Geen beschadiging mogelijk. Levering op tijd en goede track and trace.

Ik shop al jaren bij megekko en altijd tevreden over de goede service en prijzen.
Alles is goed vindbaar op de site, maar meestal kom ik er terecht via de pricewatch van tweakers.net.
Dit keer zocht ik een power bank voor mijn samsung s6 edge+ en kwam ik bij megekko terecht.

Ondanks de corona virus was het nog steeds zelfde verstuurd en volgende dag bezorgd.
Pakje was verder uitstekend verpakt.

Productoverzicht heeft goede informatie. Bestelling binnen een uur verwerkt, en na ruim een uur de track & trace code ontvangen. Niets op aan te merken.

Stevige doos, product goed ondersteund door luchtkussens.

Zeer goede webshop. Heb mijn moederbord en power supply zonder problemen ontvangen.
Heb de onderdelen nog niet kunnen gebruiken omdat ik op de rest ervan aan het wachten ben maar ik ga ervan uit dat ze prima zullen werken.
Als het zo uit komt zal ik hier vast weer eens onderdelen bestellen.
PS: de waarschuwing om de pakketjes niet met kettingzaag te openen is heel grappig :)

De producten waren zeer gemakkelijk te vinden op megekko.nl. Hierbij waren ze nog ook nog is van goede kwaliteit en voor een zeer degelijke prijs. Tot slot leveren ze zeer vlug, namelijk de dag nadat je je bestelling hebt gemaakt. Zeer tevreden over megekko!

Vroeger had ik een laptop gekocht bij Megekko die jammer genoeg een foutief scherm had. (Het touchscreen glas plakte op de een of andere manier aan de display, waardoor het leek alsof je met je vingers op een normaal scherm drukt. (Pixels vervormen etc.)

Maar goed, deze dus teruggestuurd na een aantal maanden in de vakantie. Omdat deze al wat ouder was moest deze gerepareerd worden. Ik was hier toen der tijd niet heel tevreden mee, maar ik had ook eerder in kunnen grijpen. Uiteindelijk was die gerepareerd met een nieuw scherm en kreeg ik deze redelijk snel terug. Ik had toen mijn oplader mee gestuurd, maar kreeg hem niet terug. Na een belletje werd deze meteen opgestuurd en werd de oplader die ik zelf had gekocht ter vervanging (want ik had m'n laptop nodig voor school) vergoed.

Daarna nog een aantal bestellingen gedaan, waarbij er snel geleverd werd. En nu heb ik toch maar een account aangemaakt. Dit maal mag het om een Meshify C kast gaan en twee Noctua fans.

Dan rest mij nog te zeggen dat ik graag mee doe met Ipad actie. Ordernummers: ME0706200070 & ME0506200200

De Meshify C kast was direct de volgende dag geleverd. Nu zijn er 2 noctua 140mm fans onderweg.

Zie bovenstaande verhaal.

Doe eigenlijk al mijn bestellingen via Megekko dit omdat ze altijd vrij scherp in de prijs zijn en tot zo ver de service en levering altijd keurig in orde is.

De verzendingen die ik tot nu aan toe heb ontvangen zijn altijd keurig verpakt en snel binnen huis.

Tot nu aan toe één keer iets moeten terug sturen en daar werd niet moeilijk over gedaan en was binnen een week opgelost, geld terug op de rekening was ook gewoon binnen de tijd dat werd vermeld.

Ik heb al vaker bestellingen gedaan bij Megekko en besloot om maar eens in de pen te kruipen. Altijd goed tevreden geweest over deze winkel en wanneer je gebruik maakt van de klantenservice altijd nog netjes en goede afhandeling gehad.

Ze zijn scherp qua prijzen en hebben vaak snelle levering. De leuke verpakking (doos) is ook wel humor. Ons mam had bijna de doos met een kettingzaag geopend...

Alle bestellingen zijn altijd in goede orde binnen gekomen en altijd goede service ervaren.

Het is wat je mag verwachten. Degelijk verpakt in doos met lucht pockets erin en netjes factuur bijgeleverd.

Dit is niet zozeer van toepassing op deze order maar heb wel gebruik gemaakt van hun klantenservice in het verleden en dit is altijd netjes en juist verlopen.

Snelle service, veel mogelijkheden en leuke acties! Dit maakt dat bestellen bij Megekko een aanrader is.

Degelijk en veilig ingepakt en verzonden. Ietwat grote doos, waardoor veel plastic is toegevoegd. Misschien kan daar nog een milieuvriendelijke verbetering worden doorgevoerd.

Beste prijzen voor hardschijf, makkelijk om te kopen, meteen geleverd. Achteraf betaald na bezorging. Alles in orde.

De bestelling was meteen gestuurd maar was geleverd nit op de volgende dag maar op de dag daarna. Misschien door de coronavirus was de levering vertraagd.

Megekko heeft altijd wel redelijke prijzen, soms schommelen ze een beetje in het midden, maar vaak aan de goedkope kant.

Goeie service altijd, ook een bestelling annuleren is geen probleem geweest in het verleden en het omruilen van defecte producten is altijd prima gegaan, nog nooit een verkeerd product gekregen.

goed ingepakt, dozen nooit extreem te groot, stevig verpakt en goed dichtgeplakt, zending altijd op tijd naar de bezorgdienst toe.

Soms een dagje vertraging, maar dat is bij mij alleen door problemen bij de bezorgdienst zelf geweest.

Nooit problematisch gedaan over een retour, en annuleren in het verleden is ook zeer goed gegaan.

Goede prijzen op de website en snelle levering. Vrijdag middag alles besteld en zaterdag al binnen ondanks de perikelen bij PostNL door corona.

Scorekaart voor Megekko