Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima webshop en goede afhandeling. Bestelproces liep naar verwachting met uitgebreide artikel informatie op de website.

Snel en volgens verwachting snel geleverd.

Goede prijzen en een overzichtelijke website, megekko heeft bijna altijd de producten die ik zoek.

Snelle levering, wel jammer dat verzendkosten altijd betaald moeten worden

Heel overzichtelijke webshop , iets bestelling is een fluitje van een cent zelfs minder ervaren mensen kunnen op deze webshop iets kopen.

Zeer snelle levering , het product was de volgende dag al in huis.

Zeer correcte webshop met correcte prijzen , hun klantendienst is zeer bekwaam en ze zijn steeds bereid jou op alle mogelijke manieren te helpen.

De nieuwe AMD B550 moederborden waren snel beschikbaar aan een correcte prijs. Ook de andere componenten zijn mooi geprijsd. Snelle levering.

Bestellingen met een waarde > €100 zouden toch gratis moeten worden verzonden.

Snelle levering van de producten en goede een zeer marktconforme prijzen. S’avonds besteld de volgende dag in huis.

22.20 besteld. Volgende dag rond 15.00 in huis

Overzichtelijke site met veel keuze. Op moment van bestellen waren de prijzen ook zeer gunstig. Bestelproces is eenvoudig.
Na bestelling en betaling goede communicatie via e-mail over de status van de bestelling.

Kortom, alles liep volgens 'het boekje'.

Levering op de vooraf afgesproken datum en locatie. Goed verpakt met duidelijke factuur.

Goede snelle website, vertrouwd betalen. Heb er al eerder besteld en zal ze ook in de toekomst overwegen.

Prima verpakt, netjes op tijd

Items waren eenvoudig te vinden op de website, bestelling is te plaatsen zoals men gewend is tegenwoordig. Scherp geprijsd en voorradig. Leverdatum was er keurig bij vermeld.

Product was goed verpakt, datum levering was conform afspraak.

Heb altijd goede ervaringen gehad met deze winkel--ook wat betreft de prijzen. Ook deze laatste bestelling is weer voorbeeldig afgewikkeld!

Straight forward ordering and processing. On pair with other good working web shops. As good as promised on their web site.

Next day delivery went without any problems. Mind you, the package was sent via DHL which in my area is not always delivers the best service.

Ik kwam via Tweakers op hun website bij het juiste product on kon een voudig bestellen.

Het product werd de volgende dag goed ingepakt bezorgt

De specificaties bleken niet goed te zijn vermeld. Ik kon een bedrag ontvangen ter vergoeding of het product retouneren.

Een prettige webshop met een ruim aanbod, niet het meest volledige assortiment maar de meest populaire artikelen worden aangeboden. De zoekfunctie werkt verrassend fijn en snel, ondanks dat het een dropdown menu betreft. Ook de winkelmand blijft bewaard als je de browser afsluit, wat een fijne quality of life feature is. Door de artikelen browsen is overzichtelijk met categorieën en de prijzen zijn erg scherp t.o.v. concurrenten. Op het factuur staat van elk artikel de garantietermijn vermeldt, wat ik erg fijn en overzichtelijk vind.

Verbeterpuntje: ik heb twee accounts, een zakelijke en een consument. Als ik ingelogd ben met mijn zakelijke account, zou het fijn zijn als de prijzen excl. BTW worden getoond (ook op het factuur).

De producten worden goed verpakt met voldoende opvulmateriaal en op tijd verzonden. Hoewel de bezorging afhankelijk is van de pakketdienst, was DHL in deze coronatijd netjes op tijd en werd het pakket de volgende dag geleverd.

Snelle levering en duidelijke+overzichtelijke site. Ook geen gezeik met betalen.
Prijzen zijn ook nog eens goed

binnen 1 werkdag

terwijl het een mooie en handig site is gaat het bestellen niet zonder problemen. Ik had een bestelling geplaatst die tegen 18/06 zou geleverd worden met onder andere een videokaart en een moederbord. 3 dagen later krijg ik een mail dat de levering pas op 20/06 zou plaatsvinden omdat de videokaart niet op voorraad was. op 20/06 was er opnieuw een mail dat de levering pas op 25/06 zou plaatsvinden. deze keer omdat het bestelde moerbord niet op voorraad is terwijl dat al een week op voorraad stond en ik via mail met de klantenservice contact had op 19/06 waarbij ze beloofden dat alles aanwezig was en mijn order verwerkt zou worden in het magazijn op dat moment.

zoals in de algemene toelichting is uitgelegd is de bestelling ondertussen al 2 keer uitgesteld zonder een verontschuldiging. ik zal de review aanpassen aan de hand van hoe de rest van deze order nog verloopt.

de vraag die ik stelde via mail was snel beantwoord maar jammer genoeg achteraf gezien fout.

Gigabyte GC-WBAX200 omdat het de volgende dag binnen zou zijn. Krijg ik een mail, zonder excuses, dat het product niet op voorraad is en het product 5 dagen na de dag van bestelling op voorraad verwacht wordt. Vreemde manier van voorraad beheer in deze tijd en nog vreemder dat er geen excuses gemaakt worden.

Product verlaat, wordt zonder excuses aangemeld terwijl het duidelijk op voorraad aangegeven stond en volgende dag geleverd beloofd.

Eenvoudige site, goede productinfo en levering zoals beloofd, in mijn geval binnen 24 uur. In deze Coronatijd wel anders gezien. Netjes verpakt. Track en trace en via DHL dus ook goed te volgen. Tevreden. De NUC10 zelf is ook uitstekend; aan te raden als je een kleine setup wenst. Klein en muisstil, zeker in combinatie met SSD.

Bestelling geplaats, dag later al geleverd.
Netjes optijd en correct dus enkel weet ik nog niet of mijn bestelling nog geheel in orde is omdat ik sinds corona mijn pakjes en brieven pas na paar dagen open doe.

Heldere voorraadstatus, nette prijzen, duidelijke order status rapportage, maar vooral heel goede service! Dit is mijn zesde bestelling bij Megekko en ik ben erg gelukkig met ze!

Blijkbaar klopte er iets niet in de inventaris, waardoor mijn pakket toch niet meteen werd verzonden en wanneer de voorraad werd verwacht. Ik kreeg meteen een mail die mij uitlegde wat er aan de hand was. Op de site kon ik zien dat dat model op was en, de volgende dag, terug op voorraad. Toen ik (per mail) vroeg wat de status was, kreeg ik snel antwoord dat het inderdaad net is aangekomen en mijn pakketje al klaar ligt om te verzenden. Ik heb ook een tracking code meegekregen om te zien waar het blijft.

Zie boven: Uitstekende, heldere service!

Fijne en overzichtelijke site met veel keuze. De prijzen zijn scherp, heb ze niet goedkoper kunnen vinden. De levering was snel, 'savonds besteld, de volgende dag in huis.

Snelle bezorging (binnen een dag). De verpakking was ook in orde. Ik had 3 producten besteld en die zaten samen in een doos. Bij andere webwinkels krijg je nog wel eens 3 verschillende pakketjes op 3 verschillende dagen.

Bestelling snel geleverd, duidelijke website, en een ruim aanbod in onderdelen, tot nu toe geen problemen me egehad

Scorekaart voor Megekko