Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima producten en op site zijn de specificaties super duidelijk en eenvoudig te vinden. Ook de klanten service was erg behulpzaam.

Snelle levertijd en alles in goede staat. Daarbij hecht ik er ook waarde aan dat alle producten die je tegelijkertijd besteld ook in 1 keer verstuurd worden en dus niet dat alles apart aankomt waardoor er extra veel gereden moet worden.

Ik kreeg het bericht dat een product niet geleverd kon worden doordat het product niet op voorraad was bij de leverancier, heb daarna een mailtje gestuurd of dat artikel geanuleerd kon worden en de rest nogsteeds verstuurd kon worden en kreeg daar al vrij snel een reactie op met dat ze het voor me zouden regelen en daarbij wanneer ik een vervangend product zou bestellen zou ik daar geen verzend kosten voor hoeven te betalen.

Het was erg makkelijk een bestelling te plaatsen! Bestelling om 22:15 geplaatst en alsnog de volgende dag binnen! Fantastisch! Ik ben tevreden :D

Levering verliep soepel en zonder bijzonderheden. Je wordt goed op de hoogte gehouden en ontvang netjes een track en trace code om je bestelling te kunnen volgen.

De klantenservice reageert snel en zijn erg behulpzaam! Ook daar niets op aan te merken. Ga zo door Megekko! :D

Eigenlijk altijd eerst bij Megekko kijken als ik iets nodig heb. Veel producten naar volle tevredenheid daar aangeschaft
Duidelijke webshop, goede prijzen.

Prima levering , duidelijke updates, laatste paar keren enige vertraging (1dag)
Klantenservice nog nooit nodig gehad.

Zeer goede en snelle bediening zelfs in belgië leveringen binnen de 3 dagen (in mijn geval voor een moederbord dat maar net bij Megekko geleverd was).
Alles was goed verpakt ik een stevige doos. Zeer veel keuze in de catalogus.
Geen negatieve punten

Product werd geleverd zoals beschreven op de site. Geen negatieve punten op te merken. Alles was goed verpakt.

Ik heb geen gebruik moeten maken van de klachten dienst omdat die er simpel weg niet waren. De klantendienst stond wel voor me paraat wanneer ik dringende vragen had in verband met men producten.

Goede levertijden en scherpe prijzen. Service is ook uitstekend, ze reageren snel en zijn altijd bereid om je een zo goed mogelijke service te leveren. Je zult geen spijt hebben als je bij Megekko bestelt.

Verzenden gaat altijd goed. De levertijden zijn scherp en het product komt altijd netjes en in goede staat aan.

Ben tevreden over de klantenservice. Ze zullen altijd proberen je zo goed mogelijk te helpen. Wel jammer dat je ze alleen via mail kunt contacteren niet via telefoon.

Goede klantenservice en opvolging van je bestelling. De prijzen zijn prima en concurrerend. Op biasis van mijn bestelling zie ik dit wel als goede leverancier voor meer bestellingen.

Product is prima en veilig verpakt. Was snel geleverd door werkelijke voorraad status.

Ik heb meerdere mensen van klantenservice gesproken. Mijn moederbord zou één dag later in magazijn zijn. Rest van bestelling moest dus even daar op wachten. Kreeg dag erna melding dat het nog niet binnen was en het na het weekend binnen zou komen. Onderwijl had ik nog SSD nodig, klantenservice gevraagd of toegevoegd kon worden. Moest nieuwe bestelling plaatsen en zij boekten vervolgens verzendskosten terug. De maandag klantenservice in ochtend gemaild met vraag of ze met konden aangeven of moederbord zou komen anders ik een andere wilde kiezen. Kreeg in middag netjes mail dat ze nagegaan zijn in magazijn en spullen aanwezig waren. Deze zijn die avond zoals afgesproken verzonden en volgende dag in huis. Ik heb als klant echt gevoel gehad als "klant is koning" te zijn behandeld. Duidelijke opvolging van je bestelling met eventuele vertraging is voor gehele proces en in contact blijven met mij als klant erg prettig.

Gemakkelijk en snel besteld. Levering netjes binnen een dag.
Snel email contact voor factuur en dergelijken.

Netjes verpakt, alles zonder zichtbare beschadiging aangekomen.
Levering vond plaats binnen 1 dag. Jammer van de verzendkosten bij een bestelling van 200+ euro.

Prima site, snel oa een nieuw B550 bord in huis. Goed verpakt. Op de hoogte gehouden van 1 dag vertraging.

Op zondagmiddag besteld en maandagmiddag nog in huis. Alles verliep soepel, niks op aan te merken.

Ik kreeg gratis verzending bij kopen van MSI B550 Tomahawk Moederbord, deze was hier levernbaar. Alles werd mooi in 1 doos verzonden, zodat je niet meerdere verzendingen had.

Levering duurde 1 dag langer dan verwacht, maar dit werd op tijd aangegeven en was voor de hand liggend gezien het moederbord slecht leverbaar was in alle winkels.

Duidelijk en op tijd doorgeven van verzending informatie, geen klachten ondervonden.

Zoekfunctie op website werkt goed. Er zouden wel wat meer filters aanwezig mogen zijn bij onderdeel Werkgeheugen.
Bestelling plaatsen gaat eenvoudig, betalen ook. Verzendig gaat via Postnl of DHL. Drie keer iets besteld waarvan twee keer de volgende werkdag in huis. De andere kwam door Postnl nog een werkdag later.
Na het plaatsen van je bestelling kun je een korting (ong. 16 euro) krijgen op je volgende bestelling als je een proefabonnement neemt op een winkelen-en-sparen-programma welke de eerste maand gratis is en meteen opzegbaar waarbij je de korting mag houden. Ik heb er geen gebruik van gemaakt, maar het kan misschien interessant zijn.

Alle drie producten op tijd aangekomen, goed en stevig verpakt en factuur inbegrepen. Producten waren ook alle drie ongeopend.

Snel en nette reactie gehad waarom mijn pakket vertraagd was met een werkdag.

Op zoek naar een goede PC voeding ten tijde van de Corona-crisis is redelijke opgave. Bij Megekko gewoon op voorraad en ook nog de volgende dag geleverd, hulde!
Goed ingepakt en een nette verzorging qua verpakking en voortgang over het bestel- en verzendproces.
Dit wordt waarschijnlijk mijn nieuwe favoriete webwinkel!

Na lang zoeken en vergelijken deze laptop-SSD gekozen. Maar wie verkoopt die nu? Bijna niemand maar Megekko dus wel, en nog goedkoop ook!

(Te) grote doos voor een kleine laptop-SSD. Die had makkelijk als brievenbuspakje verzonden kunnen worden zodat ik niet thuis had hoeven blijven (Maar ja, ik was toch thuis vanwege je-weet-wel.) Handtekening zetten mocht niet van de bezorger.

Na een zeer slechte service bij Alternate heb ik een moederbord bij Megekko besteld. Ik heb dit 's avonds besteld en de volgende dag (zaterdag) is dit aan huis geleverd.

Het moederbord was nog maar net enkele dagen uit en in de meeste winkels nog in pre-order. Fantastische service dus.

's Avonds besteld, volgende dag (zaterdag) geleverd.

De bestelling was zonder problemen geplaatst. Helaas was één van de artikelen niet direct leverbaar ondanks dat deze wel voorradig was.

Zeer goede prijzen, mooi interface, kwalitatief goede producten en duidelijke omschrijvingen voor de producten.
Veel onderdelen zijn hier beschikbaar en kan je veel in een enkele verzending stoppen, wat ook weer verzendkosten scheelt.

Onderdelen waren goed ingepakt met voldoende materiaal om schokken te absorberen, wat wel nodig was, want onze PostNL bezorger levert de pakketen erg grof behandeld aan de deur, maar dit is een bekend probleem bij elke afzender die PostNL bij ons kiest, en hebben we PostNL over geinformeerd. Gelukkig dus geen schade van het onderdeel, door het beschermingsmateriaal.
Pakket kwam mooi op tijd aan op de verwachte leverdatum.

Lage prijzen, snelle verzending ondanks de Coronacrisis, maar slechte service na het ontvangen van een defect product.

Helaas bleek de door mij bestelde videokaart “dead on arrival”. Kan gebeuren, daar kan Megekko natuurlijk niks aan doen. Nadat ik informeerde wanneer ik een werkend product zou ontvangen gaf de klantenservice aan dat de overbelaste retourafdeling eerst zou gaan onderzoeken of de defecte videokaart te repareren zou zijn. Dat is voor mij onacceptabele service voor een nieuw product van 500,-. Ik heb dezelfde videokaart bij een andere webshop besteld en ongeveer drie weken na de retourzending mijn geld teruggekregen.

Goede prijzen, enkel jammer dat er voor hoge bedragen evengoed verzending moet betaald worden naar België

Circa 8 items besteld bij Megekko, alle producten waren "in eigen voorraad" en zouden de dag erna geleverd worden. Die dag nog om 15u besteld maar waren pas na 2 dagen binnen. Enige minpuntje, voor de rest in orde en producten waren goed en veilig verpakt.

Enkel via email, ze garanderen antwoord binnen 2 uur maar dit was helaas niet.

Niks op aan te merken, alle producten werkte naar behoren en de gebruikerservaring op de website was goed. Het bestellen verliep soepel.

Snelle verzending, alle producten waren netjes verpakt.

Ik heb een niet-werkend onderdeel ontvangen en na drie weken kreeg ik te horen dat ik geen restitutie zou krijgen.

Scorekaart voor Megekko