Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was nog niet eerder bekend met Megekko, maar bij het samenstellen van mijn nieuwe PC kwam deze winkel naar voren als een betrouwbare en voordelige leverancier. De positieve reviews die ik heb gelezen, zijn waargemaakt: De bestelde producten werden de volgende dag in goede staat ontvangen en waren zorgvuldig verpakt.
VerzendingZoals beloofd kwam de bestelling de volgende dag in goede staat en zeer degelijk verpakt binnen.
AlgemeenZeer voordelige webshop, altijd snel en op tijd geleverd. Klantenservice goed en niet moeilijk. doei
Verzending9/10 de volgende dag bezorg en goed ingepakt
AlgemeenBen al jaren klant bij Megekko. Niet altijd de eerste site waar ik de producten uitzoek, echter vergelijk ik toch wel zeer regelmatig even de prijzen tussen de webshops. Elke keer komt Megekko, daar toch wel erg gunstig uit, op een bestelling van 2000 euro scheelde me dat toch 110 euro met andere grote aanbieders. Voordeel is dat het assortiment erg groot is en dat er zeer veel zaken gewoon uit voorraad geleverd kunnen worden.
VerzendingVan mijn afgelopen 3 bestellingen in de afgelopen maand waren er 2 gelijk de volgende dag geleverd, de bestelling die even een week op zich liet wachten, was ook op de website al aangekondigd als niet op voorraad en met ca 1 week leverbaar, dus dat was geen verrassing.
AlgemeenComputerkast, muis, toetsenbord en muismat besteld, deze werden op de verwachte datum geleverd. Verder geen problemen ervaren.
VerzendingDe producten waren goed verpakt.
AlgemeenDe shop heeft goede prijzen en vervolgens is de bestelling de dag na de bestelling netjes binnen.
VerzendingSnelle levering, besteld dag erna binnen.
AlgemeenGoede prijs, communicatief, vriendelijk, goede service en snel! Wat wil je nog meer? Ik koop er de volgende keer weer.
VerzendingHet was er de volgende werkdag gewoon! Bij DHL is dat helaas altijd wel een risico. Maar ze gaan de mogelijkheid bieden om zelf de vervoerder te mogen kiezen.
KlantenserviceIk was boos omdat ze DHL voor verzending hadden gekozen en die slagen er 9 van de 10x niet in om het pakketje af te leveren (schrijven ze 'niet thuis' op omdat ze 50 meter moeten lopen terwijl ik zit te wachten). De Megekko klantenservice hield vervolgens de tracking in de gaten en gelukkig ging het dit keer goed. Aardige mensen die mijn boze mail goed oppakte!
AlgemeenIk zocht een HDD voor mijn NAS, en ik wilde geen SMR disk. De info op de site was voldoende duidelijk zodat ik zeker wist dat ik geen SMR harddisk kocht.
VerzendingDe HDD was keurig verpakt ontvangen.
AlgemeenProduct besteld, werd de volgende dag netjes geleverd. Tijdens het bestellen ging iets fout (dubbel betaald), daarvan heb ik de klantenservice direct op de hoogte gebracht en ik kreeg die dag nog reactie. Twee dagen later werd alles opgelost. Klasse!
VerzendingHet product werd zo verpakt dat deze niet kapot kon gaan.
KlantenserviceZie bovenstaande.
AlgemeenVaak als een van de goedkoopste en maar 1 of 2 dagen levertijd. Daarnaast nooit problemen gehad met bestellingen of annuleringen
VerzendingVaak de volgende dag in huis. Mocht dat niet zo zijn dan netjes een mail en is het ook gemakkelijk de order te annuleren
KlantenserviceBinnen een dag reactie en ook snelle reactie op mijn annulering van een bestelling
AlgemeenVier SSD's besteld via Megekko omdat ze ze op voorraad hadden; binnen 24u geleverd. Helaas was 1 van die SSD's verkeerd geleverd, en duurt het 2 weken (!!) voordat ze mijn email pas in behandeling gaan nemen.
Achteraf gezien had ik gewoon via een andere shop moeten bestellen, goedkoop is duurkoop zie je maar weer.
Verkeerd product toegestuurd; dat kan nooit tot een positieve score leiden.
KlantenserviceKlantenservice is momenteel overbelast zeggen ze, en het duurt "gemiddeld 8 tot 9 werkdagen voordat we je aanvraag in behandeling kunnen nemen".
AlgemeenGoede prijs voor mijn item in een overzichtelijke webshop met een makkelijk bestel proces.
Geen 5 sterren. Ik kreeg alleen een mail van Magekko als bevestiging van mijn bestelling. Verder niets. Geen verzendbevestiging en geen track and trace. Via Post NL op een gegeven moment een melding dat er een pakketje onderweg was.
Me spam folder nog gecheckt maar geen mail meer van Magekko.
In de mail met de order bevestiging werd aangegeven "Tijdens het verwerken zal je de voortgang van je bestelling per email ontvangen."
Dit is dus niet gelukt
Me spam folder nog gecheckt maar geen mail meer van Magekko.
AlgemeenMakkelijk doorklikken vanuit de pricewatch, geen onaangename verassingen (zoals soms bij andere webshops gebeurt, bijvoorbeeld doordat toch nog een mileubijdrage moet worden betaald)
VerzendingAcer laptop besteld. Snel verzonden en keurig verpakt. Alles werkt zoals verwacht.
AlgemeenMegekko heeft een breed assortiment waar makkelijk in te zoeken is en prijzen concurrerend zijn. 3 verschillende producten besteld die voorradig waren. Alle 3 de producten de volgende dag in huis.
VerzendingVerzending via DHL, goed track systeem en duidelijke communicatie. Vanuit Megekko is alles netjes verpakt zodat de kans op beschadiging erg klein is.
AlgemeenPrijs was iets hoger dan andere aanbieders maar ondanks dat toch bij megekko besteld vanwege de beloofde snelle levering
VerzendingZaterdagavond besteld en maandag ontvangen, niets op aan te merken alles verliep vlekkeloos. Misschien is het echter wel een verbeterpunt dat klanten na de verzending alvast de track trace code via de mail ontvangen.
KlantenserviceGeen ervaring mee, zending was in orde
AlgemeenWas gewoon goed, keurig zoals het hoort.
In elke goede webshop is dit zo en is bij hun niet anders.
Ook nu weer goed,netjes met lucht plastic kussens zoals je gewend bent
AlgemeenProducten makkelijk te vinden, verzending supersnel (in nederland) Bestelling makkelijk te annuleren. Kan niks anders geven dan 5 sterren. Jammer dat deze winkel niet zo bekend is als bol.com.
VerzendingDe verzending was supersnel, en boven verwachtingen.
KlantenserviceBestelling was makkelijk te annuleren, zelfs na aankomst.
AlgemeenWebshop zoals het hoort, juiste voorraadinformatie, snelle verzending, altijd het juiste product ontvangen. Klantenservice nog niet nodig gehad.
AlgemeenHeb een nieuwe computer samengesteld en de onderdelen hadden voldoende informatie. Bij het gekozen moederboard zat op de site zelfs een link naar de handleiding wat erg nuttig is.
Een wizard voor begeleid samenstellen zoals op sommige andere sites zou misschien nog een goede toevoeging zijn, want zonder ervaring kan het samenstellen lastig zijn. Wel hebben ze een aantal zelfbouwsets en een paar Tweakers best-buy sets, waar je ook uit kan kiezen, of in ieder geval inspiratie uit kan opdoen.
De prijzen waren ook goed. Eigenlijk waren alle onderdelen hetzelfde of beter geprijsd dan bij een aantal andere webwinkels waar ik heb gekeken. Ik heb dan ook niet de moeite genomen op verschillende plekken te bestellen.
Enige minpuntje was dat ik via CashBack.nl 10% korting verwachtte, wat achteraf 1% werd. Nu heb ik meer slechte ervaringen met die site en dacht 'niet geschoten is altijd mis', maar helaas. Dit neem ik dan ook niet mee in de score voor Megekko zelf.
's Middags besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd. Alles was ook netjes verpakt.
AlgemeenSnel geleverd. Eerste ervaring met het bedrijf. Zal in de toekomst het bedrijf weer overwegen.
AlgemeenMegekko heeft een prima website welke makkelijke te navigeren is en duidelijk overzichtelijk is. Ze hebben vaak scherpe prijzen en ben eigenlijk altijd tevreden.
VerzendingDe verzending is altijd hoe het beloofd is: voor 22:00u besteld, morgen in huis.
Erg fijn om van Megekko op aan te kunnen!
Heb 1x een bestelling gekregen waarbij een defect was maar heb toen het product kunnen retourneren en ze hebben het product kunnen repareren en de klantenservice was hier snel en netjes mee omgegaan. Dus ook top service bij Megekko!