Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMegekko heeft goede prijzen en ik heb nog nooit problemen gehad met een levering. De doos is soms wel wat groot voor wat er in zit.
AlgemeenIk koop bijna altijd computer onderdelen of apparatuur via Megekko omdat de prijs competitief is, levering snel en de website layout duidelijk is.
Enigste minpunt waar ik aan kan denken is dat er geen optie is voor telefonische klantenservice of een live-chat systeem voor ondersteuning.
Nooit problemen gehad met verzendingen.
Spullen komen in een stevige kartonnen doos met voldoende bescherming van binnen.
Zoals boven vermeld is, is het enigste minpunt bij de klantenservice dat er geen live-chat systeem is of telefonisch contact.
AlgemeenPrima club, sinds kort absoluut mijn favoriet.
De website is snel en heel erg compleet, bestelling en betaling gaat lekker snel en meestal is het de volgende dag binnen.
Tot nu toe vlekkeloos, hou dat vol!
Goed verpakt, voldoende bescherming en de keuze tussen Postnl en DHL is prima, beiden leveren zonder problemen.
AlgemeenSnel, compleet en precies wat ik wilde bij 1 winkel (ipv meerdere webshops). Heel tevreden!
VerzendingSavonds rond 21:00 besteld, volgende dag om 11:00 alles binnen!
AlgemeenOndankt dat het bij Megekko niet het goedkoopst is koop ik wel altijd bij Megekko.
net als bol.com, coolblue en azerty is de site mooi opgezet en ziet er professioneel uit
De bezorging gaat heel snel ik had op 1/07 om 20:00 uur iets op de site gekocht en het kwam al de volgende dag rond 16:00 aan.
Klantenservicede klantenservice is wel goed. Bij retouren moet je wel een retour aanvragen wat dan wel een paar uur kan duren voordat het is goedgekeurd maar verder is de klantenservice heel goed.
AlgemeenSnelle verzending en goede prijs; wel mocht het iets beter ingepakt worden. Hoewel er theoretisch gezien vrij weinig fout kan gaan met een doosje thermal paste is het in combinatie met een HDD toch wel handig als deze dan ook nog in een doosje zit mogelijk i.p.v. alleen bubbelplastic hierom heen.
AlgemeenDe webshop is mooi en overzichtelijk, na de betaling wordt je goed op de hoogte gehouden over je bestelling en het pakketje wordt goed verpakt bij je bezorgd.
VerzendingDe levering was uitstekend, gezien het feit dat het pakketje goed was verpakt en ik goed was geïnformeerd wanneer hij binnen zou komen en dit was natuurlijk mooi op tijd.
AlgemeenDe goedkoopste voor m'n DS1819+.
Ik blijf maar kopen bij deze winkel.
Nogmaals een zaterdag levering, fantastis!!
kon meteen dat weekeinde aan de slag, zonder te moeten wachten op maandag/werkdag(en).
En nogmaals een zaterdag levering. Geweldig goed!!
kon meteen dat weekeinde aan de slag.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk en fijn! Makkelijk te browser. Betalingsproces kan ook niet makkelijker of sneller
Verzendinglevering in 1 werkdag en op tijd.
Klantenservicegeen ervaring mee, want kwalitatief en duidelijke spullen.
AlgemeenBestel regelmatig en wordt altijd tijdig geleverd. Als iets toch langer duurt wordt je daar goed van op de hoogte gehouden met emails. Tot slot: rma's aanvragen en afhandelen gaat uitstekend. Ik ervaar het bestellen bij deze winkel als erg prettig. En natuurlijk: altijd scherpe prijzen.
AlgemeenDe site is makkelijk te gebruiken. Ook zijn er veel opties voor betaling. De klantenservice is heel goed en het is makkelijk om dingen terug te verzenden en te annuleren als dit nodig is. Goedkoper dan de andere winkels in deze sector. Laten je op tijd weten wanneer een bestelling niet meer op voorraad is.
VerzendingLaat in de avond besteld was de volgende dag in de voormiddag al geleverd de doos was in perfecte conditie heel goed ingepakt met opgeblazen plastiek
KlantenserviceHeel goed, op tijd laten weten wanneer bestelling niet meer op voorraad was en volgende dag alweer op voorraad en meteen geleverd
AlgemeenDe site is makkelijk te gebruiken. Ook zijn er veel manieren voor betaling. De klantenservice is top en het is makkelijk om dingen retour te verzenden en te annuleren als dit nodig is.
VerzendingProducten waren goed verpakt en waren in goede conditie.
KlantenserviceSnelle hulp en goede alternatieven aangeboden, ook zijn antwoorden snel en makkelijk te begrijpen.
AlgemeenHet order process verloopt vlot en probleemloos. Niets op aan te merken, voldoende betaal opties en informatie wordt goed gepresenteerd.
VerzendingHelaas wat te laat vanwege slechte voorraad
KlantenserviceIk had door middel van 2 losse orders op Megekko een Aorus X570i pro wifi moederbord besteld en een NZXT H1 case. Na beide items binnen te hebben ging ik assembleren maar moest na assemblage het moederbord er uit halen voor het plaatsen van een extra SSD. HIerbij probeerde ik de USB3 internal header plug er uit te trekken, helaas zonder enige moeite liet de binnenkant van de plug los en bleef deze vast zitten in het moederbord.
Deze was er vrij gemakkelijk uit te halen maar ik zat hierbij wel met een kapotte USB3.0 header plug bij een kast van 350 euro die nog geen dag oud is. HIerover contact opgenomen te hebben met de klanten service was er geen enkele vorm van support. Ondanks dat dit vaker voor lijkt te komen bij NZXT kasten dat de plug blijft zitten na het proberen te unpluggen van deze kabel door foutieve assemblage.
De reactie was letterlijk dat zij geen support leveren, niet eens om bij NZXT om te vragen of er een losse kabel bestelt kan worden. Dan geef je in een korte tijd tegen de 1000 euro uit aan componenten (naast in het verleden veel besteld te hebben) en dan wordt je zo afgescheept. Meteen de laatste keer dat ik er producten zal kopen. Leuke winkel dus als je een goed werkend product zonder problemen ontvangt, problematisch als je support nodig hebt.
AlgemeenMeerdere keren al besteld bij Megekko en keer op keer zeer tevreden. Nette prijzen, snelle levering en een groot assortiment.
VerzendingSnelle levering in nette verpakking. Goede, stevige dozen met voldoende bescherming van je bestelde product.
AlgemeenWebsite is duidelijk en producten zijn makkelijk te vinden, bestellen en betalen is makkelijk te doen.
VerzendingAbominabel. Het bestelde product zou al 3 weken te bestellen zijn met een paar dagen levertijd, maar tot 3 keer aan toe last minute een mail gekregen dat de bestelling een week vertraagd is. Wanneer ik erom vroeg, was de reactie altijd hetzelfde: "wij verwachten nog steeds dat...". En elke keer last minute een mail dat de verwachting die lukte. Geen enkele keer waargemaakt en nog steeds is het product niet verzonden.
KlantenserviceToegegeven, er is in ieder geval contact te leggen met klantenservice, maar veel mogelijkheden tot oplossen zijn er niet. Standaard antwoorden, geen oplossingen. Wat mij betreft een hoog "zoek het maar uit" gehalte.
Algemeen2 maal een zelfbouw pc besteld , alles netjes de volgende dag geleverd en niet duur , niks duurder dan een ander maar dan wel in orde. Geen opengemaakte dozen of loze beloften zoals bij AZE.... of Para.... . Woorden schieten tekort en misschien een gratis ipad voormoeders.
VerzendingMoederbord zoals beloofd , processor prima de luxe , geheugen ook prima spul.
KlantenserviceGoed is goed niks meer aan doen.
AlgemeenOndanks dat het product even niet op vooraad was heb ik toch op de juiste datum mijn bestelling ontvangen. En ook een uitstekend service!
VerzendingDe bezorger kwam op de juiste datum zonder vertragingen en ook op tijd!
KlantenserviceAltijd een update mailtje gekregen over de statis van mijn bestelling en dat waardeer ik altijd als ik iets bestel.
AlgemeenJe kan zelf kiezen hoe je betaling wil uitvoeren. Diverse opties en veel mogelijkheid. Snel en makkelijk.
VerzendingMeteen volgende dag geleverd. Alles in een keer. TOP.
KlantenserviceEmail gestuurd over een eerder gebruikten actie code, super snel geantwoord en een nieuwe code ontvangen. Vriendelijke en uitstekend service.
AlgemeenIk kende de winkel niet, maar kwam hier na een tip van een bekende. De bestelling was snel geplaatst, communicatie over de verdere afhandeling was duidelijk, over het algemeen zeer tevreden dus
VerzendingZeer snel ontvangen, product zorgvuldig verpakt
AlgemeenHad snel een harddisk nodig, was op voorraad. Eenvoudig kunnen bestellen en is snel verstuurd. Volgende dag ontvangen.
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt.