Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De producten zijn makkelijk te vinden, de productomschrijving is duidelijk en het bestellen is een eitje. Daarnaast is Megekko vaak de voordeligste.

Op donderdagavond om 22:20 uur besteld en de volgende middag al in huis!!!

Twee jaar geleden een headset gekocht in mei 2018. Lekker mee kunnen gamen maar helaas begon de inklapbare microfoon kuren te vertonen.
Megekko gevraagd voor vervanging maar geweigerd. Je mag toch aannemen dat een headset langer dan 2 jaar mee gaat.

Laatst bij Coolblue een kapotte hardeschijf gehad en deden nergens moeilijk over na 2 jaar en 2 maand.

Slechte garantieafhandeling bij Megekko koop ik nooit weer.

Makkelijk het product te vinden, 4TB seagate ironwolf, betaling snel afgerond en bijna direct antwoord over de bestelling.

Tegenwoordig blijkbaar via DHL, product een dag later binnen dan vroeger. Maandag besteld (op tijd) pas woensdag binnen.

Via de pricewatch nieuwe pc onderdelen uitgezocht en besteld via Megekko. Omdat ik alle onderdelen op pricewatch had gevonden had ik ze zo bij elkaar.

Iets voor 22:00 de bestelling geplaatst en binnen 45 min kreeg ik de bevestiging dat het pakket verzonden was. De volgende dag bezorgt. Helemaal top

na een hoop ellende met een raspberry (voor domoticz) maar besloten om een een Intel NUC te kopen. Kwam uit bij Megekko ivm levertijd en prijs.
Zoals verwacht netjes verpakt en snel geleverd.

Tot nu toe top product. Steekt goed en degelijk in elkaar. Ram en SSD waren in 2 minuten ingebouwd.

Ik heb een nieuwe processor ( Intel Core i7 10700K) besteld voor mijn pc. Megekkko is scherp geprijsd en levert snel.

Snelle levering.

Nadat een eerdere bestelling bij Megekko super was verlopen, dus toen ik een videokaart nodig had geen minuut getwijfeld waar deze besteld moest worden. Ook dit maal weer super verlopen.

Goed verpakt en snel verzonden. De levertermijn is ook zeer duidelijk aangegeven op de website.

Een bestelling uitbreiden nadat deze gedaan is blijkt niet mogelijk bij Megekko. De klantenservice mailt snel en duidelijk, echter vind ik het wel jammer dat je niets aan een bestelling kan toevoegen, zo moet je 2x verzendkosten betalen als je nog wat vergeten bent. Toen maar de extra bestelling niet gedaan.

Vorig jaar heb ik bij Megekko mijn PC gekocht. Via Tweakers een lijstje aangemaakt en Megekko was de goedkoopste, waar ik de meeste producten kon kopen. Fijne winkel en simpel bestelproces. Vorige week een nieuwe muis en netwerkkabel gekocht en ook zonder problemen. Goede kwaliteit producten en een prettige winkel.

Bij mijn bestellingen bij Megekko nooit vertraging gehad en snel in huis.

Vorig jaar werd mijn probleem snel en goed opgelost.

Prima webshop, veel producten. Gratis items bij nieuwsbrief (code invullen bij bestellen), al is de kwaliteit daarvan vaak beroerd.

Ik heb hier de laatste tijd redelijk wat besteld, de site is duidelijk en overzichtelijk en de acties (nieuwsbrief actie codes) zijn leuk. Ik vind alleen de zoekfunctie niet altijd even accuraat en ook missen er filter opties.

Altijd netjes op tijd (indien op voorraad).

Jammer dat je ze niet kan bellen, per mail reageren ze vaak niet dezelfde dag. Zo had ik een vraag over de levertijd van mij product, deze werd telkens opgeschoven. Voor ik dit regelen had was ik een paar dagen verder.

Megekko is voor mij vaak DE plek om mijn hardware te kopen. Prijs is altijd erg scherp, groot aanbod aan spullen.

Verzenden gebeurt altijd vlot, zijn producten minder in voorraad word dat altijd keurig aangegeven. Voldoende verpakkingsmateriaal om zelfs de duurste/zwaarste producten veilig te verzenden.

Klantenservice is snel en meedenkend, als voorbeeld: had een RGB strip en RGB splitter gekocht, ik had alleen de verkeerde RGB splitter gekozen en kwam er pas achter na dat mijn bestelling al doorgevoerd was. Ik had verwacht dat dit helaas pindakaas zou zijn maar in tegendeel. Snel een mailtje gestuurd, konden helaas de bestelling niet meer aanpassen maar kon wel de splitter annuleren en de goede bestellen, even snel dat ordernummer doorgegeven en de verzendkosten werden teniet gedaan. Top service.

Lage prijzen, gebruiksvriendelijke website en duidelijke communicatie (mails bij plaatsing bestelling en bestelling verzonden). Bezorging door DHL enigszins laat op de dag, maar dat is Megekko niet aan te rekenen. Kortom, een aanrader!

Levering was iets later dan was aangegeven (het zou op z'n laatst om 16.10 worden bezorgd en het werd uiteindelijk iets van 16.30).

Duidelijk proces en simpele verwerking. Snelle verwerking van de order. Verder geen klachten hier over.

Goed verpakt en op tijd

Hele snelle levering en een goede klantenservice. Ben super blij met wat ik heb besteld en ben van plan meer dingen te gaan bestellen bij megekko

Was heel blij met de bestelling. De bestelling was de volgende dag in huis

Hele goede klantenservice

Vrijdagmiddag besteld, keurig zaterdachochtend bezorgd. Goed stevig verpakt en de gekochte pc componenten zien er goed uit. Nu nog wachten op de kast die ik ergens anders had besteld omdat die daar op voorraad zou zijn geweest... Volgende keer die ook maar bij Megekko bestellen!

2 maal bestelling geplaatst laat in de avond en toch volgende dag al geleverd. Alles keurig verpakt.
Heb helaas geen kettingzaag mogen gebruiken om de doos te openen. ;-)

Fijn webwinkel. Extra kort lightning kabeltje besteld voor in de auto. 's avonds besteld en keurig de volgende dag bezorgd met DHL (brievenbuspost).

updates van DHL zijn beperkt, maar op zich is er netjes afgeleverd binnen het aangegeven tijdvak..

Alles verliep vlot om te betalen en er waren ook meerdere opties waaruit je kon kiezen van hoe je wou betalen.

Direct na het bestellen van mijn product kreeg ik een mail met de nodige info erin en een track&trace code. De bestelling werd de dag erna nog geleverd.

Ze stuurden direct de nodige info door die je nodig had voor de bestelling te volgen. Alsook zat er een badge bij van Megekko als leuk extratje

De prijs is vaak goed.
Helaas communicatie niet
In de webshop staat levertijd 2 dagen, dan krijg je een mail levertijd onbekend, dan krijg je een mail levertijd over 1 week en de volgende dag ligt het op de stoep
Lastig

De prijs is vaak goed.
Helaas communicatie niet
Lastig

ik ben over het algemeen heel blij met deze website.Maar ik heb wel met mijn domme kop een keer op de verkeerde knop gedrukt en toen had ik ineens ergens een abbonement voor. wel vind ik het leuk dat er op de doos stond dat je hem niet mocht openen met een kettingzaag.

Scorekaart voor Megekko