Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAl heel vaak besteld bij Megekko en ik moet zeggen altijd zeer tevreden! Goeie deals en scherpe prijzen vind he we zeker terug, en hun marketing is ook heel apart op de goede manier! Kortom raad ik ze zeker aan! Harrie rock on!
VerzendingVia PostNl verzend megekko je pakket(ten) en dat gaat heel snel. Ook Als er wat mis gaat Dan staan ze direct voor je klaar.om te helpen. Destijd een fout bij PostNl en ze hebben nadat ik kon aantonen wat we mis was direct het item opnieuw verzonden. Goede sneller service!
KlantenserviceGeen telefoon naar wel email, en eerlijk het gaat even snel en heel profesioneel. Stuur je een vraag of voor enige Andere reden verwacht Dan naar binnen de paar uur terug Antwoord. Nooit Langer Als 3uur Moeten wachten en in 1mail meestal is alles geklaard.
AlgemeenKon eenvoudig via iDEAL of creditcard betaald worden. Na betaling ook vlot bericht dat er betaald was en dat orderproces verder ging.
VerzendingLaptop voldoet helemaal aan de verwachtingen.
KlantenserviceBen goed op de hoogte gehouden over status vd bestelling
AlgemeenTop aankoop precies zoals beschreven. Voor een mooie en goede prijs. En daar heb ik een mooi product voor terug gekregen.
VerzendingGoede levering goed op tijd en goed op de hoogte gehouden door Megekko waar het pakketje was en hoelaat ze zouden komen.
AlgemeenUitvoerig op internet een vergelijk gedaan om diverse componenten voor een nieuw computer systeem in te kopen. In vrijwel alle gevallen kwam ik prijstechnisch uit bij Megekko. Het bestellen was uiteindelijk erg eenvoudig en efficient. De opgave van de levertijd bleek perfect te kloppen.
VerzendingAlle spullen waren prima verpakt; veel bubbeltjes plastic om te voorkomen dat er iets zou beschadigen. De spullen leken eerst een vertraging te ondervinden omdat een (1) onderdeel niet op voorraad bleek te zijn, maar uiteindelijk is alles toch op de eerst afgegeven dag en tijd afgeleverd.
AlgemeenDe webshop is uitgebreid maar makkelijk te navigeren. Alles is goed gecategoriseerd en duidelijk sorteerbaar. Prijzen en eventuele andere toepassingen zijn duidelijk en vindbaar.
VerzendingAl meerdere keren iets besteld bij Megekko, de producten zijn altijd zeer goed verpakt zodat het product niets kan overkomen. Zij doen hun uiterste best om hun producten zo goed mogelijk te verpakken naar mijn mening.
KlantenserviceIk heb al meerdere keren iets besteld bij deze webshop over de afgelopen jaren. Fantastische klantenservice, ik had een defecte RAM stick, helaas kan gebeuren. Vlotte en concrete actie ondernomen door de klantenservice waardoor ik ook weer tijdig een vervangend product had!
AlgemeenRuime keuze aan producten, waardoor je vaak alles bij de webshop in een keer kan bestellen. Leuke, geinige marketing, kan ik wel waarderen. Supersnelle bezorging (22:05 besteld, 13:29 uur ontvangen).
AlgemeenMonitor aangeschafd bij Megekko. Heb al tientallen bestellingen gedaan, altijd prima in orde en snel geleverd. Ze zijn vaak de goedkoopste, maar dankzij de goede service bestel ik er ook wel eens als ze wat duurder zijn in de PW.
VerzendingAltijd de volgende dag in huis, nooit vertraging gehad.
AlgemeenBestelling geplaatst, Megekko kwam bij veel onderdelen als goedkoopste optie, bovendien bestel ik het liefst zo veel mogelijk bij 1 winkel, aanbod is vrij groot bij Megekko, dus dat komt goed uit.
Zeker voor herhaling vatbaar, webshop is toegevoegd aan mijn shortlist.
Bestelling werd netjes op tijd geleverd (had een specifieke dag opgegeven), Ook de informatie over de status van de bestelling in het proces is goed.
AlgemeenRuime keuze onderdelen. Zelfs voor een fanless game pc. Megekko is niet altijd de goedkoopste maar het is fijn als je alle onderdelen bij één leverancier kan kopen.
Helaas is Megekko niet in staat om te checken of de onderdelen ook daadwerkelijk passen wat zeker bij een fanless systeem handig is: ruimte is beperkt. Daarentegen wordt er niet moeilijk gedaan over het terugsturen van niet passende onderdelen.
Ik heb nu twee maal besteld en ben zeer tevreden over de prijs, levertijd en kwaliteit van producten.
Ga voor dat beetje extra service en doe een globale check of onderdelen wel samen gaan. Het voorkomt onnodige retourzendingen.
AlgemeenFantastiche online winkel, Heb hier al veel besteld door de lage prijzen en hun marketing is ook fantastich en herinnerbaar, doe zo voort!
VerzendingLevert altijd de dag erna als het in stock is zelf naar hier in Belgie
AlgemeenVia MEGEKKO een WD Red 2TB besteld. Prijs was erg gunstig en geen verzendkosten. Volgende dag keurig op tijd in huis.
Ik bestel vaker bij MEGEKKO. Nog nooit problemen gehad.
Via DHL geleverd. DHL houd je op de hoogte tussen hoe laat de bezorging gaat plaatsvinden. Altijd keurig op tijd geweest.
KlantenserviceIk heb jaren geleden een SSD besteld waarvan ik dacht dat deze defect was. Via de KS keurig geholpen met informatie. Bleek mijn eigen foutje te zijn in de BIOS instellingen van de PC
AlgemeenIk was opzoek naar een nieuwe laptop, uiteindelijk naar op veel site's zoeken op Megekko een nieuwe Acer gevonden. De site is erg gebruiksvriendelijk met goede uitleg. Ook was de laptop op Megekko een stuk goedkoper dan op andere site's!
VerzendingDe levering was erg snel! Laptop was de volgende dag al geleverd bij het door mij gekozen Post NL punt. Doos was goed ingepakt.
AlgemeenZeer eenvoudig om te bestellen en producten te vinden. Ik heb een complete PC (in onderdelen) besteld op mijn telefoon. Alles naar verwachting en wens.
Enige puntje: als je in het weekend besteld staat er "levertijd is 1 dag" . In het winkelmandje word dit vervolgens aangepast naar 3 dagen. Wellicht handig om dat te vermelden.
Zaterdagavond een bestelling gedaan (complete desktop in losse onderdelen).
Keurig op tijd en volledig geleverd op de dinsdag.
Alles naar verwachting en wens.
AlgemeenOrder geplaatst, volgende dag netjes en goed verpakt ontvangen in een stevige doos. Track and trace, zoals het hoort. Het was mijn eerste bestelling bij hun en ben dus dik tevreden
VerzendingGoed verpakt en onbeschadigd aangekomen, wat wil je nog meer.
AlgemeenHet is een van de goedkopere webwinkels voor het product wat ik zocht.
Reden om voor Megekko te gaan, was de meerdere betaling opties o.a. creditcard dat de doorslag gaf.
Goed verpakt, geen overbodig grote doos om het te verzenden.
AlgemeenIk heb hier op maandagavond een reepje Geheugen en 2 harddisks besteld. Snelle levering: volgende dag al in huis.
VerzendingRazendsnelle levering, goed verpakt.
AlgemeenGroot assortiment, snelle levering en duidelijke communicatie. Maar ik koos voor megekko vanwege de lage prijzen.
AlgemeenVia de wensenlijst binnen Tweakers snel alle spullen in de winkelwagen geplaatst.
Hierdoor de bestelling eenvoudig kunnen afronden.
Afhandeling van de betaling gaat vlot en overzichtelijk.
Op maandag besteld en dinsdag ontvangen.
Dus super snel geleverd in 2 dozen.
De bestelde case is verstuurd in de originele omdoos die helaas wat averij had opgelopen tijdens transport.
Doordat omdoos van de bestelde case beschadigd was door transport bleek ook de case zelf een deuk te hebben opgelopen.
Dit gemeld en vlot uitleg en voorbeeld terug gekregen hoe dit via de garantie wordt opgelost. Procedure gestart en loopt en heb er het volste vertrouwen in dat dit binnen enkele dagen is opgelost.
AlgemeenGoed assortiment, prima webshop, perfecte levering, nu al drie maal erg tevreden over de geleverde service
VerzendingA kwaliteit, goede prijs, zeer snelle levering.
Klantenservicerechttoe rechtaan bestellen en geleverd krijgen wat je besteld. Goede service.
AlgemeenIk had een fout gemaakt bij de bestelling, heel netjes mee omgegaan door de winkel.
KlantenserviceErg vriendelijk en behulpzaam