AlgemeenAsus 3090 Tuff besteld. Natuurlijk had ik al een voorgevoel dat dit nog wel eens miskon lopen gezien de problematische 3080 launch. Megekko heeft op het moment van schrijven ook een excuus brief op de site hangen over de launch situatie van de 3080.
Megekko blijkt wel niets geleerd te hebben de de launch van de 3090 verliep precies het zelfde. stipt om 15:00 uur de kaart besteld en ik sta als 17e van de 130+ klanten in de wachtrij. Vervolgens krijg ik een berischt dat de kaart nog niet in het magazijn te vinden is en dat megekko ook niet weet wanneer hij wel in stock is. Met andere woorden, megekko verkoopt items die zij totaal niet hebben. Mensen voor mij in de wachtrij hebben het zelfde bericht gehad. Op de site staat naast het product keurig netjes dat het product indien vandaag besteld, morgen in huis is. Dat het misloopt met de bevoorading van items kan ik snappen. Wat ik niet snap dat dit twee keer achter elkaar op identieke wijze verkeerd gaat. Het is dus moeilijk om iets anders te concluderen dan dat megekko bewust klanten in een soort van preorder systeem laat betaalen voor een product wat ze niet kunnen leveren in de hoop dat de meeste klanten netjes wachten en niet naar de concurent gaan. Of megekko is gewoon amateuristich bezig en heeft niet het herssenstof om iets te leren van de 3080 situatie van een week geleden en de launch op een duidelijke, eerlijkere manier aan te pakken.
Begrijp me niet verkeerd. Als ik moet wachten is het prima, maar dan wil ik dat wel weten voor dat ik mijn aankoop doe, dit is gewoon false advertisement.
waardeloos. false advertisement of unavaliable products is niet een klant gerichte aanpak.