Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenkijk maar in hun invetaris dan weet je genoeg wat ze daar allemaal hebben dat is niet normaal
Verzendingecht een amerikaanse aanpak het bekende woord overnight echt bestellen vrijdag avond en zaterdag middag stonden ze hier
AlgemeenBestel hier eigenlijk standaard. Blijkbaar zeer grote eigen voorraad, dus altijd snel in huis. Het (soms) minimale verschil in prijs met de goedkoopste aanbieder uit de pricewatch neem ik voor lief.
VerzendingDegelijke verpakkingen, die goed herbruikbaar zijn.
AlgemeenTot nog toe altijd goede ervaringen met de bestellingen die ik bij Megekko heb geplaatst.
VerzendingProduct netjes verpakt en levering volgende dag.
AlgemeenDuidelijke website met scherpe prijzen en correcte voorraadindicatie. Het bestelde model had een (bekend) probleem gehad met firmware, het geleverde product was echter keurig voorzien van de nieuwste firmware.
VerzendingBestelling 's avonds geplaatst en de volgende dag bezorgd. Ondertussen op de hoogte gehouden met track & trace.
AlgemeenBestelling snel geplaatst op een vrijdag, zaterdag binnen gekregen. zeer tevreden over de verzending en hoe ik het pakket kreeg.
En de problemen met klarna zijn ook opgelost! Tijdje geleden kon ik niet via klarna betalen, maar dat is dus wel gelukt nu! Altijd zeer tevreden als ik bestel bij Megekko, nog nooit de support hoeven te mailen, omdat ze gewoon alles goed doen. Wat je niet van de meeste webwinkels kan zeggen.
Op vrijdag rond 22:00 bestelt, die volgende zaterdag al thuis!
AlgemeenBestelling was zo geplaatst. Ubiquiti AP en PoE adapter met nog wat kabels. Duidelijke berichtgeving en op tijd geleverd.
AlgemeenDe website is prima, vindt ik zelf niet geheel duidelijk/modern, maar alle informatie die ik zocht was goed te vinden.
VerzendingBestelling was in de avond geplaatst keurig volgende morgen in vroeg in huis. Enige minpunt was het niet tonen legitimatie. Dit was nodig volgens de mail van PostNL, dus bezorging was goed maar communicatie tussen megekko en PostNL kan iets verschillen.
Algemeenbij deze webwinkel krijg je het gewoon de volgende dag in huis. blijft een fijne webshop. hier kom ik graag terug. en als er niet goed is, helpen ze je totdat het opgelost is.
Het is wel jammer dat jij zelf de verzendkosten mag betalen bij het retouren van een defect product...
AlgemeenIk heb voor het eerst hier besteld. Goede website met een heel ruim aanbod. Snel antwoord gekregen op een vraag die ik had.
VerzendingBestelling op vrijdag gedaan, zaterdagochtend geleverd.
KlantenserviceIk had per ongeluk aan latere verzenddatum aangegeven dan dat ik wou. Daarover gemaild, daar snel antwoord op gekregen en hebben ze mijn verzenddatum gewijzigd.
AlgemeenIk hoorde in mijn omgeving wat klachten over het RMA gedeelte. Vaak zat wat besteld bij Megekko, nooit problemen mee gehad. Altijd snel geleverd. Toevallig overleed mijn Gigabyte Aorus X570 MASTER moederbord van €350 al na een halfjaar. Dus toen de RMA procedure opgestart.
Maar korte samenvatting: Vooralsnog heb ik Megekko dus nog niet op iets geks of vervelends kunnen betrappen.
Al vele bestellingen gedaan bij Megekko. Meerdere computersystemen (in losse onderdelen) besteld. Nog nooit problemen (vertragingen, slechte verpakkingen, etc.) gehad. Ik heb ze persoonlijk niet op een foutje of minpunt kunnen betrappen. Dus een uitstekende beoordeling.
KlantenserviceZoals gezegd overleed mijn dure moederbordje van 6 maanden oud. Daardoor heb ik het RMA proces kunnen uittesten.
Formulier op de site had misschien iets uitgebreider / gebruiksvriendelijker kunnen zijn, maar het doet in de basis zijn werk. Dus prima.
Formuliertje ingevuld. Mijn bevindingen en conclusies opgeschreven. Moederbord in een geknutselde doos (had toevallig zelf de originele verpakking al weggeknikkerd) ingepakt en retour gestuurd.
Na 3 dagen kreeg ik al de melding dat het moederbord vervangen zou worden. No questions asked. En na in totaal 6 werkdagen had ik het nieuwe moederbord weer ontvangen. Inmiddels draait het systeem weer als vanouds.
Ik kan er niks negatiefs over zeggen!
AlgemeenEen half jaar geleden een stofzuiger besteld. Niet vaak gebruikt, maar helaas toch snel kapot. Wacht inmiddels al tweeenhalve maand op reparatie. Veel contact gehad met de klantenservice (die alleen bereikbaar is per mail), die zegt enkel te kunnen afwachten op reactie van de leverancier, na al vele malen loze beloftes te hebben gegeven.
VerzendingVerzending was oke.
KlantenserviceSlecht: Loze beloftes, enkel bereikbaar via mail, niet klantvriendelijk, niet probleemoplossend.
AlgemeenSnelle levering en het proces is erg overzichtelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Bij het bestellen moet de prijs wel goed vergeleken worden met andere webshops. Sommige artikelen zijn exponentieel duurder.
VerzendingDoos was wel iets te klein waardoor producten eventueel beschadigd konden raken (was niet het geval).
AlgemeenStandaard webwinkel layout. Het assortiment en de prijzen zijn prima. Helaas is filteren in de webwinkel een wat ondergeschoven kindje. Het bijvoorbeeld bijzonder lastig om alle DDR4 van 8GB in een overzicht te krijgen.
VerzendingProdukten werden snel en goed verpakt geleverd. Geen problemen en spullen werken prima dus verder geen contact met klantenservice gehad.
AlgemeenOverzichtelijke site. Kon het door mij gezochte product eenvoudig vinden en het plaatsen van de opdracht gaat ook eenvoudig.
VerzendingLevering was goed verpakt en de volgende dag geleverd
AlgemeenLaptop gekocht en was snel huis, de volgende dag zoals beloofd. Prima prijs ook vergeleken met de concurrentie.
VerzendingPrima, snel en met track en trace
AlgemeenDe site is overzichtelijk. Informatie over artikelen staan duidelijk in een tabel. Voor 22:30 besteld en morgen in huis is ook zeker een voordeel.
VerzendingDe producten waren met zorg verpakt. De HDD had genoeg bubbelplastic erom heen. De producten konden niet schuiven in de doos waardoor ze beschadigd konden worden. Wat ik ook een leuk detail vond is dat er "Niet openen met kettingzaag" op de doos stond. Dit geeft aan dat er ook over de verpakking en verzending is nagedacht.
AlgemeenOverzichtelijk webshop. Uitgebreid assortiment. Ze hanteren concurrerende prijzen. Nieuwe producten hebben ze snel op voorraad.
VerzendingGoed verpakt en snelle levering. Bestellen voor 22.00 uur is de volgende dag in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
AlgemeenGoedkoopste met 90% of meer can de aangeboden producten. Levert altijd volgens voorwaarden en verpakt producten erg netjes en veilig. Zeker een aanrader!
VerzendingLevering altijd binnen 24 uur binnen, nou meerdere keren besteld en blijf dit zeker doen!
AlgemeenOverzichtelijke site en bestelling snel kunnen doen. Actie met gratis koptelefoon is leuk. Dat de betreffende laptop op voorraad was klopte. 's Avonds besteld en de volgende dag begin van de middag al netjes binnen.
VerzendingDonderdagavond een laptop besteld, de volgende dag keurig afgeleverd volgens afspraak.
AlgemeenVoor 22.30 besteld en de volgende dag in huis. Daarbij moet ik ook zeggen dat Megekko altijd scherp geprijsd is.
VerzendingNetjes doosje wat gewoon door de brievenbus past.