Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Wanneer ik wat computeronderdelen of huishoudelijke electronica nodig heb kom ik vaak uit op Megekko.

Het helpt natuurlijk dat ze vaak goedkoper of net zo duur zijn als de concurrentie, maar daarbij ook gewoon fijn dat ik er op kan vertrouwen dat alles snel en netjes afgehandeld wordt.

Pakketjes komen altijd met de welbekende gekko aan, dan weet je al direct wat het is.
Soms iets te genereus met de plastic vulling, maar beter dan the weinig.

Eén maal een hele grote bestelling gehad, hierbij duurde dit wat lang omdat een product niet in het magazijn was. Dat is dan ook mijn enigste minpuntje.

Heb maar een maal de klantenservice nodig gehad, en zelfs dat was om een deel van de bestelling te annuleren.

Dit was niet direct af te handelen omdat de order nog niet compleet was, maar ik kreeg netjes een datum waarop ze verwachten deze compleet te hebben en werd ik geinformeerd dat dit verders automatisch zou gebeuren.
Zo gezegd, zo gedaan. Zonder verdere problemen hiermee.

Voor mij was het de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij Megekko. De levering vond plaats binnen de 24u na bestelling. Alle componenten waren goed verpakt en zijn dus in perfecte staat geleverd. De prijs voor de verschillende componenten was bovendien erg competitief. Voorlopig heb ik dus nog geen negatieve opmerkingen, en dus ook nog geen ervaring met hun klantendienst.

Ik heb hier afgelopen week een bestelling geplaatst en alles verliep
geheel vlekkeloos.
Ik werd telkens netjes per e-mail op de hoogte gehouden van de status
van mijn bestelling.

De bestelde SSD was keurig netjes verpakt en werd snel bij mij afgeleverd.

Producten die ik nodig had op Tweakers opgezocht en van daaruit doorgeklikt naar de webshop die telkens in de top-5 qua prijs voor kwam.
Hieruit bleek Megekko het goedkoopste te zijn en het was het enige bedrijf dat direct de volgende dag kon leveren. (Ik had mijn bestelling pas om 21:12 's avonds gedaan. Alle andere bedrijven konden niet de volgende dag leveren.)
De dag erop netjes ontvangen in het door PostNL opgegeven tijdblok in een nette anonieme doos.

Voorraad op de website klopte en werd netjes uitgeleverd. Ik heb het wel eens anders meegemaakt.

Nooit problemen gehad met megekko nu al meerder dingen besteld en hebben vaak lage prijzen

Netjes verpakt en altijd snel verzonden

Ruime keuze, marktconforme prijzen, en altijd zorgvuldig en spoedig geleverd! Eigenlijk nooit problemen mee gehad tot nu toe, zowel zakelijk als privé

Enige minpuntje is dat er bij een zakelijke aankoop natuurlijk geen aanspraak gedaan kan worden op het consumentenrecht. Dus toen een zakelijk product niet aan mijn wensen voldeed gold niet de retourgarantie die je normaal als consument hebt als het product niet bevalt. Maar, dat is eigenlijk overal zo en valt deze winkel specifiek niet aan te rekenen. Maar wel iets om op te letten als je vaak zakelijke aankopen doet bij webshops, en iets duidelijker wijzen op de voorwaarden zou geen kwaad kunnen.

Het lijkt misschien dat ik alleen deze review schrijf voor een kans op een prijs, maar ik zin toch nooit en anders schrijf ik alleen reviews als er iets niet goed was.

Bestelde meerdere keren pc onderdelen bij hun. Van elk van de onderdelen waren zij de goedkoopste winkel. Nooit problemen gehad en site is goed gemaakt.

Steeds zeer spoedige levering en altijd op de juiste plaats Okal woon ik in België.

Nooit een klacht gehad of slechte ervaring en omdat ik jullie hierover kom vertellen word ik misschien beloond.

Al vaker producten bij megekko besteld. Elke keer weer een prima prijs voor de producten die ze leveren. Betaling achteraf is ook mogelijk en dit werkt perfect via Klarna.

Netjes ingepakt en op tijd geleverd via post NL.

Een desktop samengesteld m.b.v. de wensenlijst van Tweakers, kwam bij Megekko uit als beste deal, en nog even wat aangepast zodat alles binnen 24 uur geleverd zou worden. Megekko heeft een uitgebreid assoriment, lage prijzen en snelle levering. Betalen verloopt soepel en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang.

Op zondag besteld, op maandag werden alle onderdelen conform afspraak geleverd. Wat wil je nog meer.

Goede communicatie en snelle verzending. Prijs iets hoger dan Amazon.nl, maar vanwege goede ervaringen (en voorkeur voor NL webshops) voor Megekko gekozen. Bezorging in afgesproken tijdvak.

Snelle levering, had alle producten op voorraad die ik zocht voor een goede prijs :)

Binnen een dag geleverd, zoals de website aan gaf.

Plaatsen van bestelling en levering is prima, hier niks op aan te merken. Echter het feit dat dit bedrijf alleen per email bereikbaar is vind ik persoonlijk erg onprettig.

Verzending was prima, niks op aan te merken.

Op het moment dat er iets mis gaat, merk je het verschil tussen een goede en slechte leverancier. In mijn geval ging er een DIMM stuk wilde ik deze retour sturen. Zoals aangegeven kan je Megekko uitsluitend per email bereiken. Erger nog, na het aanmelden van mijn retour hoor ik dat het al 7 tot 8 dagen kan duren voordat de retour gecontroleerd wordt na ontvangst. En je ook nog lang moet wachten voordat je retour instructies ontvangt. Al met al ben je dus zo twee weken verder voordat je retour in behandeling is genomen.

Ik heb al meerdere keren bij Megekko producten gekocht en ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden geweest over de levertijd en geboden service. Ook is de website overzichtelijk, beschikt deze over een goede zoekfunctie en zijn de prijzen concurrerend laag.

Het bestel process en het betaal gedeelte is eenvoudig en overzichtelijk. Er zijn genoeg manieren om te betalen. Het uitgebreide assortiment is top waardoor je vaak alles wat je nodig hebt kan bestellen. De meeste producten zijn op voorraad en anders zijn er in de meeste gevallen korte levertijden.

De verzending is erg snel zelf in tijden van Corona. De producten worden indien op tijd besteld en voorradig de volgende dag al geleverd en zijn prima verpakt zodat alles onbeschadigd aankomt. Tevens wordt je via de mail goed op de hoogte gehouden van de verzend status. Ook zijn de verzendkosten laag waardoor je bij een klein bedrag vaak het goedkoopst van alle aanbieders uit bent.

Bestel nu al een aantal jaren met enige regelmaat producten bij Megekko voornamelijk pc componenten tot randapparatuur. Tot op de dag van vandaag nog geen slechte ervaringen gehad met deze top shop.

Levering was snel, een uur of 15 na het plaatsen van mijn bestelling bezorgd. Nu had ik ook niet anders verwacht, tot nu toe was iedere bestelling keurig op tijd.

Meerdere keren bestellingen gedaan, altijd netjes op tijd geleverd. De marketing is daarnaast ook grappig gedaan. Ze hebben heel veel dus als je een pc gaat samenstellen dan hebben ze waarschijnlijk alle onderdelen die je nodig hebt voor een goede prijs. wat ik irritant vind is dat als je de zoekbalk gebruikt je een soort webshop in een popup krijgt ipv gewoon een volledige pagina. Verder goeie zaak.

leveren volgende dag zoals beloofd

Bestelling tot nog toe altijd op de volgende dag geleverd. Ditmaal was het ook weer goed verpakt en voldeed aan de beschrijving.

Simpele bestelling, Routertje voor een student die goedkoop van het internet gebruik moet kunnen maken.

Goed verpakt, Bezorgd op beloofde datum

kijk maar in hun invetaris dan weet je genoeg wat ze daar allemaal hebben dat is niet normaal

echt een amerikaanse aanpak het bekende woord overnight echt bestellen vrijdag avond en zaterdag middag stonden ze hier

Bestel hier eigenlijk standaard. Blijkbaar zeer grote eigen voorraad, dus altijd snel in huis. Het (soms) minimale verschil in prijs met de goedkoopste aanbieder uit de pricewatch neem ik voor lief.

Degelijke verpakkingen, die goed herbruikbaar zijn.

Tot nog toe altijd goede ervaringen met de bestellingen die ik bij Megekko heb geplaatst.

Product netjes verpakt en levering volgende dag.

Scorekaart voor Megekko