Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het product was snel geleverd. De volgende dag, zoals beloofd. Ook kreeg ik heldere informatie wanneer het was verzonden.

Ik bestelde een kabeltje. Dit werd aangetekend verstuurd om te zorgen dat ik het zou krijgen. Mijn enige aanmerking is dat ik dit best in de brievenbus had kunnen krijgen en geen €3,95 verzendkosten had hoeven betalen daarvoor. Daarnaast is dat ook beter voor het milieu dan een hele grote doos.

Niet persoonlijk contact gehad tijdens deze bestelling. Maar een andere keer wel. Altijd keurig geholpen.

Via Tweakers bij Megekko uitgekomen voor de Lenovo Yoga slim 7 met Ryzen 7 die nergens in NL op voorraad was of leverbaar leek. Megekko had de kortste levertijd en verstuurde meermaals updates over de actuele levertijd. De laptop werd uiteindelijk op dezelfde dag vroeg in de middag geleverd als het weer op voorraad kwam, zorgvuldig verpakt. Helemaal tevreden!

Prijs was laag (vergeleken op Tweakers). Bestelproces was in orde en simpel (is niet altijd het geval bij webshops anno 2020).

Snel (binnen 24uur), netjes en veilig verpakt,

Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Helemaal puik. Zo zouden alle webwinkels het moeten doen. Hulde!

Prima snel geleverd en goed verpakt. Ik heb geen enkel negatieve ervaring over de verzending. Duidelijk toegelicht in mails. prima.

Overzichtelijke website waar je snel dingen kan bestellen. Beeldscherm en kabeltjes besteld, was allemaal netjes de volgende dag binnen.

Snelle levering, de volgende dag.

Prima website, ze zouden eigenlijk een soort prime moeten doen, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen

Op zich netjes omgegaan met een retour, alleen verzendkosten horen ook vergoed te worden, dat is wel een minpuntje

Moederbord besteld aangezien daar een cashback actie op zet. Dit was netjes aangegeven op hun website met de link naar de promotie. Tevens snel geleverd binnen 1 dag. Bestel hier vaak en eigenlijk altijd top!

Netjes verpakt en vooral snel geleverd.

Retourzending met slechte grap, had de artikelen elders ook besteld en die kwamen eerder binnen dan deze...

Pakket is retour verzonden omdat ik elders de artikel al had binnen gekregen.

Vandaag via de app van Post.nl te zien dat het pakket is ontvangen en is getekend door iemand van Megekko. De handtekening is echter voorzien van een slechte grap / krabbel, namelijk "Covid 19"

Vanwege het feit dat ik persoonlijk iemand heb verloren aan de gevolgen van Covid 19, vind ik dat een zeer slechte grap, ik weet, dat kunnen hun niet weten, maar blijf dan op zijn minst professioneel!

Jammer genoeg kan ik hier geen foto plaatsen, maar heb deze wél gestuurd naar Megekko zelf.

Klantenservice via mail was prima

Overzichtelijke webshop, alle gangbare betaalmethoden zijn beschikbaar. Prijzen zijn zeer redelijk en alle gangbare producten zijn uit voorraad leverbaar.

Product wordt op de afgesproken datum geleverd, en is zorgvuldig verpakt.

betaling is altijd zo gedaan. 1 druk op de knop en hup geld is weg ;)

Snelle levering

geen ervaring met de klanten service

Besteld, zelfde dag verzonden en alles was netjes verpakt. Geen klachten, al vaker hier besteld en altijd een prima ervaring gehad.

Levering was zoals verwacht en netjes verpakt.

Alle spullen netjes geleverd op de door mij gekozen dag. Goede rapportage over de bezorg tijd.

Snel en makkelijk besteld, snel en netjes geleverd, hele goede prijs. Passend doosje, niet te groot.

In verband met de uitstekende prijs en goede reviews, besteld. ik ben niet teleurgesteld. Kabeltje doet wat het moet doen!

Binnen 24 uur lag het op de mat. Werd uitstekend op de hoogte gehouden via mail

Processorkoeler en voeding gekocht vanwege de scherpe prijzen en uitstekende leveringstijden (1-2 werkdagen). Top winkel.

Simpel bestelproces, regelmatig mails met de status van de bestelling ontvangen, levering conform opgave (waarom de levering echter 2 dagen moest duren, was me niet duidelijk). Kortom simpel en doeltreffend!

Gewoon zoals het hoord zonder poespas en een leveringstijd naar hun woordon ik heb geen negatieve punten.

Erg groote doos voor Klijn pakket. Inhoud was niet breekbaar maar wet zorg verpakt

Bestellen, betalen en bezorging gingen allemaal vlekkeloos. Niets op aan te merken. Ik zou in de toekomst zeker meer kunnen bestellen bij Megekko.

Levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Computer was gesneuveld en gezocht naar nieuwe onderdelen. Dankzij een eerdere goede ervaring en de positieve reviews gekozen voor Megekko.

Laat in de avond besteld en de volgende ochtend lag het klaar bij het POST NL ophaalpunt. Communicatie en alles zeer netjes.

Prettige webshop met de juiste dosis humor. Goede informatie over de levering met betrekking tot levertijd en het bezorgmoment. Producten zijn naar tevredenheid geleverd en waren stevig verpakt.

Netjes en veilig verpakt.

Scorekaart voor Megekko