Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Computer was gesneuveld en gezocht naar nieuwe onderdelen. Dankzij een eerdere goede ervaring en de positieve reviews gekozen voor Megekko.

Laat in de avond besteld en de volgende ochtend lag het klaar bij het POST NL ophaalpunt. Communicatie en alles zeer netjes.

Prettige webshop met de juiste dosis humor. Goede informatie over de levering met betrekking tot levertijd en het bezorgmoment. Producten zijn naar tevredenheid geleverd en waren stevig verpakt.

Netjes en veilig verpakt.

Niet de eerste keer dat ik bij bij Megekko een product heb gekocht. Bij Megekko hebben ze veel producten op voorraad welke snel geleverd kunnen worden. Ze hebben scherpe prijzen wat het voor mij aantrekkelijk maakt om bij hen te bestellen. Mogelijk niet altijd de goedkoopste, maar wel zeer betrouwbaar en dichtbij de goedkoopste. Voor mij een fijne webshop om wat te bestellen. Liever iets meer betalen met een goede en snelle afhandeling dan trammelant onderweg of achteraf.

Nog geen issues gehad met Megekko en dus ook nog nooit contact hoeven hebben met de klantenservice :)

In de toekomst zal ik zeker nog vaker via hen producten afnemen.

Ze leveren met PostNL wat voor mij altijd een pluspuntje is. Gewoon snel geleverd zoals vooraf aangegeven zonder poespas helemaal top!

Het bestellen ging makkelijk en ik zocht een specifieke monitor, die gelukkig tegen een lage prijs op voorraad was. Factuur ook digitaal te raadplegen, ideaal!

Het product was goed verpakt en was de volgende dag in huis. Keurig geleverd met PostNL. Ik ben ook netjes op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Meestal beste prijzen en goede voorraad, waarna een vlotte levering volgt zonder enig probleem naderhand.

Als er staat "in voorraad" dan is dat ook zo, Indien niet dan kan men hierover een vermelding vinden.

Tot op heden heb ik dit nog nooit nodig gehad! Dwz dat de klantenservice van in den beginne al uitstekend is.

Via Megekko een complete PC aan onderdelen besteld. Goede website, makkelijk bestellen, bijna overal de voordeligste. zeer snel in huis. Jammer dat er ook voor zo'n groot bedrag nog verzendkosten gerekend worden, maar aan de andere kant.. ze blijven de goedkoopste.

Goed verpakt, en super snel in huis

Al regelmatig onderdelen besteld bij Megekko, altijd snelle levering en duidelijke communicatie. Prima club om mee te werken.

Besteld en twee dagen en volledig volgens aangegeven leverperiode ontvangen.

Simpel weg gewoon goed. Snel verzonden en vervolgens netjes de volgende dag door PostNL geleverd.

Nadat ik vorige week mijn order had geplaatst besefte ik dat ik een product was vergeten. Nadat ik mailde hierover kreeg ik meteen antwoord en kon de verzendkosten van de 2e bestelling meteen terug worden gestort! Terwijl de webshop hiervoor dus wel 2 losse pakketjes moet verzenden. Service!!!

Prima website met de informatie die ik zoek.
Op dit moment mijn go-to plaats voor computer onderdelen.

Bestelling wordt geleverd op het beloofde moment.

Bestelling op zaterdag 5 september 2020 geplaatst, maandag 7 september 2020 volledig uitgeleverd.
Geen backorders…. knap.

De componenten waren netjes en stevig met voldoende schokabsorberende materialen in dozen van Megekko verpakt.
Ik heb geen beschadigingen van de inhoud geconstateerd.

Bestelling geplaatst. Volgende dag geleverd. Snelle verzending en goede service.
De prijs was ook super! Fijn bedrijf en doen wat ze moeten doen. Uitgebreid assortiment en leuke aanbiedingen!

Ik kreeg zelfs een gratis koptelefoon bovenop de afgeprijsde laptop. Dat is nog eens goede reclame. Blij mee. Top gedaan megekko!

Volgende dag al in huis. Netjes geleverd en goed verpakt.
Snelle verzending
Top.

Al heel vaak besteld bij Megekko, informatie klopt altijd, netjes verpakt, geen gedoe en mooi alles op tijd binnen. Dankjewel!

Makkelijk qua bestellen, duidelijke webshop met schappelijke prijzen.
Product snel geleverd, in de avond besteld, volgende dag in huis.

Netjes en stevig verpakt

Normaliter snelle levering. Prijzen zijn meestal goedkoop. enig puntje is de verzendkosten bij elke bestelling. Wanneer ik dure zaken bestel verwacht ik eigenlijk geen verzendkosten.

Voorheen was bezorging PostNL only. Nu met DHL heb ik wel vaker issues.

Slecht bereikbaar, alleen via mail. Chat zou wel makkelijk zijn ivm switchen van bestellingen of annuleren etc...

Gemakkelijke website. Ook de prijzen zijn dik in orde, bij de goedkoopste in België en Nederland. Over het algemeen mijn favoriete plaats om computeronderdelen te bestellen.

Als de artikelen op stock zijn, is het voor 22u30 besteld, de volgende dag geleverd. Wat echt super is!

Klantenservice enkel via mail. We werden steeds zeer vriendelijk geantwoord en dit binnen de dag. Toen een voeding die ik bestelde niet op voorraad was, mocht ik meteen een nieuwe bestellen, waarbij zij de extra verzendkosten voor hun rekening namen. Ik kreeg de vorige voeding ook gewoon terugbetaald op mijn gekozen betaalmethode toen ik bestelde. Gewoonweg een super ervaring!

Snelle verzending, superleuke verpakkingen, wat trage service via de mail, maar kan niks anders dan megekko aanbevelen.

Was eerder aangekomen dan gepland, wat nooit verkeerd is.

Megekko doet de klantenservice via de mail. en ze beloven binnen 24 uur te antwoorden. Dat doen ze ook, maar sneller antwoorden via een chat of telefoon service zou erg gewaardeerd worden.

Zoals vrijwel altijd alles in orde bij Megekko. Pakket was snel verzonden, en ze hanteren gunstige prijzen.

Snel en goed verzonden.

Een van de producten was defect, snel een retour etiket gekregen.

op 27 august heb ik alles basis componenten van een nieuwe PC besteld bij Megekko.

Waarom allemaal bij Megekko? Simpelweg omdat ze gemiddeld een goede prijs hebben en ik normaal gesproken erg tevereden ben over Megekko.

Bestellen, betaling en verzending gingen prima, de aflevering helaas niet maar dat treft Megekko geen blaam. PostNL had het pakket buiten voor de deur neergezet, een werkelijke schande voor PostNL.

Ondanks dat Megekko hier niks aan kon doen hebben zij de verzendkosten retour overgemaakt. erg netjes !

Verschillende onderdelen besteld voor een zelf te bouwen systeem. Het werd al heel snel duidelijk dat Megekko in veel gevallen de goedkoopste is. Heldere webshop, alles op voorraad en snelle verzending.

Snel geleverd en goed verpakt.

Scorekaart voor Megekko