Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenduidelijke website met goede prijzen en producten op voorraad. 18:30 een NAS besteld, volgende dag 18:30 stond deze al in de meterkast zijn werk te doen.
VerzendingOpen de doos niet met een kettingzaag! en er passen 35 blikjes bier in deze doos waren dingen die ik nog niet wist, maar nu wel...
NAS en HDD netjes verpakt!
AlgemeenAlles wat ik nodig had was in voorraad en sterk geprijsd. Ook voor België was de levering 24u!
VerzendingAlles zat netjes beschermd in een doos. Deze was ook niet belachelijk groot voor de inhoud.
KlantenserviceIk heb geen contact moeten opnemen mbt mijn bestelling. De communicatie was duidelijk en accuraat.
AlgemeenIk heb een laptop gekocht. Deze bestelling heb ik gedaan om 22:00uur. Vrij snel daarna kreeg ik een melding dat hij verzonden was. De volgende dag was deze geleverd.
Met de klantenservice heb ik niets mee van doen gehad, dus daar kan ik niets over zeggen. PS. De verpakking is grappig!
AlgemeenDit maal slechts een kleine bestelling gedaan van een setje van 2x 8GB 3200hrz Ram geheugen, maar ik heb ook wel hele budget PC's gebouwd met onderdelen van Megekko. Qua prijs verschilt Megekko vaak niet (veel) met andere webshops, echter hebben ze wel lage verzendkosten. En weet ik vooral ook dat de bestelling beschermd wordt verpakt en afgeleverd.
VerzendingMijn belangrijkste reden om hier te kopen, een hele snelle levertijd op veel producten. Maandag om 22:00 besteld, dinsdag voor 12:00 binnen. Directe en snelle updates in de mail. Ik durf wel te zeggen 1 van de beste/ betrouwbaarste sites van NL.
AlgemeenBestelproces werkt zoals je zou verwachten: gewoon prima en makkelijk. Produkten op de website zijn goed te vinden Wel zijn de filter-mogelijkheden niet zo uitgebreidt als bijv. de Tweakers Pricewatch - maar als je de Megekko site en Pricewatch naast elkaar open hebt kan je er prima uitkomen.
VerzendingLevering goed vooraf aangekondigd, inclusief track&trace code. Alles stevig genoeg verpakt, niets op aan te merken.
Enige min-punt: ik had alle onderdelen voor twee identieke computers besteld, dus twee moederborden, twee processors, enzovoort.
En als dan 1 voeding netjes in plastic gesealed is en de andere zonder plastic met verbroken zegel, dan geeft dat bij mij een onplezierige bijsmaak: het zal dan wel een teruggestuurd artikel zijn... en waarom is die teruggestuurt? Was er iets mis mee?
Naar aanleiding van de aangebroken verpakking dus de klantenservice per mail gevraagd hoe dat zat en uitleg gekregen dat het inderdaad een teruggestuurd product betreft, maar dat het gecontroleerd is door Megekko op compleetheid enzo. Dat het dus nog steeds een nieuw product betreft inclusief garantie.
En ook, dat als ik desondanks niet tevreden ben, ik het product kan retourneren. Maar goed, met retourneren heb ik dan het product niet meer, dus dat is geen echte oplossing.
Prima antwoorden en uiteindelijk was er ook geen probleem (alles werkt gewoon), maar het blijft een nare bijsmaak: de lol van iets nieuws kopen, celofaan er af halen en zo, gaat er wel van af.
Algemeen3080 RTX werd duidelijk tot het laatst als “levering volgende dag” aangeduid. Paar uur later mailtje dat ze niet kunnen leveren. Geen telefoonnummer, geen contactformulier... wel een e-mailadres waarop je geen reactie ontvangt. Mag nu zeker weer wekenlang mijn geld achterna rennen.
KlantenserviceGeen reactie, geen excuses, nada. Wel stoere verhalen op Facebook posten en wat standaardantwoorden uitdelen. Heerlijk...
AlgemeenA a long list of the available products with predefined filter options. Quick check out and shorter delivery time. I am happy with it.
AlgemeenBij het upgraden van mijn PC tweemaal een bestelling gedaan, beide keren rond een uur of 9 's avonds, en nette prijzen betaald. Minder dan 24 uur later zou ik de pakketjes in bezit hebben. Ik ben helemaal tevreden.
Overigens heb ik niet hoeven zoeken in de webshop, ik heb links van Tweakers gebruikt om op de productpagina' s uit te komen.
AlgemeenOverzichtelijke en gebruikersvriendelijke shop. Makkelijk bestellen, scherpe prijs (de scherpste prijs voor dit product; een PoE IP-camera), snelle levering.
AlgemeenPlaced an order for a new video card RTX 3080, got an e-mail with confirmation and delivery date (next date 18.9.2020) in 3h later new e-mail with onbekend status.
unacceptable !!!
On top of the site is says next day delivery
Did not happened, no tracking number, bad logistic , lack of commitments
Klantenservicelooks like it does NOT exist, not sure what use of it can be. BTW I have an account on tweakers for more then 15 years not sure why I cannot log in again. Newbie ?!? really
AlgemeenBestelling ging snel en goed. Ik vind wel het hele je krijgt korting als je ons maandelijks geld geeft verhaal wel raar dat ze je proberen aan te smeren.
Algemeentot nu toe snelle afhandeling goede verpakking van hdd en een nette prijs
dit is een van mijn favoriete web winkels , zeker omdat er een hoop direct leverbaar is en omdat ze een breed assortiment hebben.
dus meestal ben ik met een winkel dan gelijk klaar.
de verpakking was afdoende om de harde schijven heel te laten bezorgen.
de bezorg dienst heeft er dit keer niet als opstapje,voetbal,autokrik gebruikt
retouren is ook geen probleem, goed en correct afgehandeld.
AlgemeenIk had de ochtend één artikel besteld omdat ik in mijn eerdere bestelling deze was vergeten te bestellen, toen mijn eerdere bestelling binnen kwam kwam ik er achter dat ik een verkeerd artikel had besteld (eigen fout) en wou ik dus het juiste artikel nog erbij bestellen. Het annuleren van een bestelling is niet duidelijk en omslachtig, heb een mail gestuurd en kreeg pas ongeveer 4 uur later antwoord. Ik had toen al zelf een nieuwe bestelling gedaan (dus ook 2 keer verzend kosten betaald) omdat ik niet wist of ik later in de avond nog tijd had om een nieuwe bestelling met twee artikelen te plaatsen.
Ik mis dus op de website een knop om een verzoek te doen tot annuleren, dit zou het probleem eigenlijk helemaal verhelpen.
Zie mijn algemene beoordeling voor meer informatie.
KlantenserviceOpzich een nette en tijdige reactie, maar niet bijzonder goed.
AlgemeenProducten op een zondag besteld en zijn allemaal netjes op maandag geleverd bij het Postnl afhaalpunt bij mij in de buurt.
VerzendingErg snel, en ook als je op een zondag besteld de volgende dag nog in huis.
AlgemeenWegens eerder positieve ervaringen heb ik mijn product hier besteld. Soms wil je gewoon dat je geen gezeur hebt met je bestelling.
AlgemeenWebsite was duidelijk en gemakkelijk te bedienen. Bestellen en het leveren van de bestelling ging binnen een dag. Producten waren goed verpakt en ze functioneren ook perfect. Kortom, niks meer aan doen.
Algemeeneen ironwolf 4 tb besteldt. Belangrijkste voor mij was dat ie op voorraad was en de prijs wsa ook nog goed. Netjes de volgende dag geleverd.
Zou misschien iets beter verpakt kunnen worden.Schijf zat onderin een doos in een zakje bubbelplastic met daar bovenop van die grote luchtzakjes.
Klantenservice verder niet nodig gehad.
Een digitale factuur zou overigens wel handig zijn.
AlgemeenBetaling ging makkelijk. Helaas moet je een percentage bijbetalen wanneer je met paypal wilt betalen.
VerzendingDe verpakking kan beter. Dozen vallen bijna uitelkaar.
KlantenserviceDe klantenservice is vriendelijk en snel. De service zou echter beter zijn wanneer je de retouren gewoon naar een antwoordnummer kan sturen.
AlgemeenThe website works well enough, however, not having a dedicated page for search results and instead having a dynamic list, is a little limiting to the user experience. The product pages are very detailed, and the store has a wide range of high quality items.
Very good, just not 10/10 because of the search thing.
Products are packaged really well.
AlgemeenHet product was snel geleverd. De volgende dag, zoals beloofd. Ook kreeg ik heldere informatie wanneer het was verzonden.
VerzendingIk bestelde een kabeltje. Dit werd aangetekend verstuurd om te zorgen dat ik het zou krijgen. Mijn enige aanmerking is dat ik dit best in de brievenbus had kunnen krijgen en geen €3,95 verzendkosten had hoeven betalen daarvoor. Daarnaast is dat ook beter voor het milieu dan een hele grote doos.
KlantenserviceNiet persoonlijk contact gehad tijdens deze bestelling. Maar een andere keer wel. Altijd keurig geholpen.