Gebruikers over webshop Megekko

Bestelling was eenvoudig, ik moest even wachten totdat alles compleet was. Daarna in een keer geleverd, zoals besteld.
Ik heb nog wel een probleem met een verkeerde bestelling (mijn fout), daar zit ik nog op te wachten.

De levering was op het afgesproken moment. Prima.

De ervaring van de 'klantenservice' gaat alleen over de bezorging, de afhandeling van de incorrecte bestelling loopt nog.

Mijn muis moest vervangen worden en dezelfde was te koop bij Megekko en ook nog voor de beste prijs.

De volgende dag had ik de muis al binnen.

Het bestellen ging makkelijk, en voor betalen diverse keuzes. Levering was supersnel en goed ingepakt. Megekko zou ik zeker aanbevelen.

Supersnel en goed verpakt.

Megekko blijkt uit met de enorme keus en de zeer goede prijsstelling. Snelle levering en een goede verpakking. Wat te verbeteren is dat ongeacht de bestellgrote je nog steeds verzendkosten, ookal zijn deze best oke, moet betalen, ik had het beter gevonden als je vanaf een bepaalde prijs ook gratis verzendkosten krijgt. ook de prijs zeker t.o.v. Amazon is super, was voor mij ook de reden om bij Megekko te bestellen en niet bij die Amerikaan.

zoals reeds genoemd een prima en vooral supersnele bestelling

t ot nu toe zeer goede ervaring, jammer dat ze de monitor die ik op het oog heb niet in het asortiment hebben (Philips 346P1CRH), als ze deze alsnog kunnen leveren hoor ik dat graag. als de prijs dan ook nog oke is zou dat super zijn.

Prima prijzen, snelle levertijd conform de belofte op de website en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Degelijk verpakt en snel geleverd. Niets op aan te merken!

Goede prijzen, veel producten, snelle levering en goede service. Naar mijn mening is dit een van de beste webwinkels die er zijn. Vooral als het gaat om computer onderdelen.

de levering is perfect. ik heb al meerdere keren iets besteld bij Megekko en iedere keer komen ze hun beloftes na.

I bought a PC monitor from Megekko. Ordered it in the evening and next day morning was delivered at my home. Fast delivery, and top quality screen.
will definitely choose again and recommend

Prima website met scherpe prijzen. Het was gemakkelijk om de artikelen te vinden die ik nodig had.

Snel en betrouwbaar.

MEGEKKO is voor mij de beste web winkel om iets te kopen. Al meerdere malen gedaan en altijd erg tevreden over de levering de snelheid van levering en de betaal methodes.

Ik bestel computer spullen sinds een paar jaar ook nergens anders meer behalve bij Megekko.

Super levering! Snel en netjes. Ook alles altijd netjes ingepakt

Ik kon alles wat ik nodig had snel vinden en voor een redelijke prijs. Ik ga vaker op deze site kijken.

De besteling worden snel verzonden.

goeie prijs, snel geleverd en prima service met betrekking tot de garantie.
damn, deze samsung 970 evo plus 2t is top snel.

s'avonds besteld, de volgende dag in huis

Goede webshop nog geen problemen mee gehad. Altijd rare en gare acties die leuk zijn om te zien!

Mijn nieuwe stille pc samengesteld o.b.v. reviews van Tweakers en HardwareInfo. Alle onderdelen waren bestelbaar bij Megekko, op een prijsniveau vergelijkbaar met of fractioneel boven Amazon. En alles op voorraad bij Megekko zelf en dus na een dag geleverd. Helemaal zoals je het graag ziet.

Prima verpakt.

I love Megekko because they have great delivery service, wonderful packaging and fast response to any inquiries.
Next to that, they have a lot of choice on their website with all the information needed to make a good decision.

Shipping is like everything done by PostNL.

Bestellingen is makkelijk en snel verzonden door post nl. Goede producten voor een goede prijs.

Prima eerder geleverd dan verwacht. Product was niet op voorraad zou na weekend komen, maar is toch ol vrijdag geleverd. Top!

Sneller dan eerder gemeld.

s'Avonds bestelt; de volgende ochtend (vroeg) in huis (max 13 uur doorlooptijd). Alles conform verwachting zonder enige hapering.

Enige minpunt was dat de overgrote meerderheid van de mee verpakte luchtkussens leeg/lek was. Desalniettemin heeft de Edifier PC speakerset mij in goede orde bereikt.

Heb hier al 3 keer wat besteld, altijd netjes en snel bezorgd. Van de week ging mijn oude logitech speakers kapot, op vrijdag heb ik een nieuwe set Logitech speakers Z313 gekocht, zaterdag keurig op tijd binnen.

Verzending was prima, klein puntje van kritiek, verpakken mag iets netter.

Via megekko een toetsenbord gekocht. Mijn vorige toetsenbord ook via hen gekocht. Ze hebben een erg breed assortiment waardoor ik iedere keer weer hier terecht kom. Website is prima en verzending was perfect.

goede onderdelen, goede beschrijving, snelle levering, kwaliteit producten. website was overzichtelijk en filters werkten eindelijk eens zoals gewenst en verwacht

in 24u in huis

Scorekaart voor Megekko