Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEasy to place an order, competitive prices, fast shipping, and fast reply when contacted by email.
AlgemeenEen van de weinige webshops waar de laptop waar ik al tijden naar op zoek was ( Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 AMD Ryzen-7) op voorraad was. Overzichtelijke website. Bestelproces verliep soepel. Bestelling werd direct per mail bevestigd. Verzending werd ook per mail bevestigd. In de mail een track & trace code. Laptop werd de volgende dag bezorgd, zoals de website aangaf.
VerzendingSnelle levering. Laptop was deugdelijk verpakt. Sticker met gratis advies om de doos niet met een kettingzaag te openen ;-)
AlgemeenMonitor besteld, zou op voorraad zijn. Nadien blijkt het niet te leveren zijn en blijven ze maar nieuwe datums geven. Zelfs nadat ik al 4 mails heb gestuurd om het order te annuleren
VerzendingNiks verzonden, blijven uitstellen zelfs na vraag tot annulering via mail
KlantenserviceGeen reacties van hun... Zowel op mail als op Facebook
Algemeensnelle levering, juiste informatie, productbeschrijving en goede prijs en een duidelijke en overzichtelijke website. helemaal toppieπππ
Verzendinggisteren besteld en vandaag in huis!!
AlgemeenStrakke prijzen, bestelling, orderbeheer, levering, opvolging.
Strakke handel dus
Je staat er versteld van π
Strakke prijzen, bestelling, orderbeheer, levering, opvolging.
Strakke handel dus
Je staat er versteld van π
AlgemeenHet bestellen bij Megekko is een fluitje van een cent, daarbij wordt het ook nog eens snel geleverd. En je krijgt wat je besteld hebt.
Kortom KLASSE...
Deze keer met DHL wat ook waarborgt voor een goede levering.
AlgemeenIn de black friday week een Samsung 970 EVO SDD besteld en deze de dag erop door DHL in de brievenbus mogen ontvangen
AlgemeenJa ik bestel wel vaker bij megekko. Nooit problemen mee gehad. Goeie prijzen, goeie service.
VerzendingLevering de volgende dag.
AlgemeenGreat price range and availability for a non-consumer grade network switches and Wi-Fi access points equipment
AlgemeenMeerdere speedcomforts (9 stuks) besteld met een staffelkorting op de website van 40 procent. Bestelling door megekko zonder enige compensatie een week later geannuleerd, omdat de prijs blijkbaar fout op de website stond. Korting is nu aangepast naar 20 procent en ik zit met niet geleverde onderdelen, terwijl ik de voedingen al elders besteld had. Fout is door hen gemaakt, staffelkorting was zeker in deze black friday week niet uitermate hoog, maar een oplossing wordt er in ieder geval niet geboden.
VerzendingNiks verzonden, bestelling werd eerst uitgesteld en daarna door Megekko geannuleerd.
KlantenserviceNietszeggend mailtje ontvangen met de tekst "We realiseren ons dat je wellicht gehoopt had even een koopje te scoren, en we vinden het dan ook erg vervelend dat deze fout heeft plaatsgevonden. Onze excuses voor dit ongemak! " En daarna een annuleringsmail van de order.
AlgemeenIk heb vorige week een Samsung 970 EVO Nvme SSD gekocht bij megekko. Fijne webshop met veel betaalmogelijkheden. Bestelling was op tijd binnen en heb voor de rest geen klachten!
VerzendingBestelling was in huis dag na bestelling
AlgemeenBestelling was de volgende dag in huis in een grootte doos. Doos en inhoud in perfecte staat met extra demping materiaal!
De producten werken perfect.
PS: Doos had leuke qoutes bijvoorbeeld: Niet openen met een kettingzaag.
Volgende dag in huis, top!
AlgemeenGemakkelijk bestellen via de Tweakers pricewatch (dus geen oordeel over de website). Verpakking OK, verzending idem. Product moest terug (dubbel besteld door mij bij een andere webshop). De retourprocedure verliep soepel.
VerzendingSnelst mogelijke levering via DHL. Goed verpakt, zo te zien, maar verpakking niet opengemaakt omdat ik het product dus dubbel besteld had.
KlantenserviceRetourprocedure ging soepeltjes. Moest zelf het terugsturen betalen, maar omdat het mijn fout was, vond ik dat geen probleem. Ik kon de nog ongeopende verzenddoos gebruiken. Beoordeling duurde een dag, waarna toezegging van terugbetalen binnen 5 werkdagen. Heb er alle vertrouwen in dat dat ook gebeurt en zal dit vermelden als het zover is.
AlgemeenMeerdere producten besteld op Megekko, de levertijd was zeer snel, gemiddeld ( 2 van de 3) de volgende dag geleverd. Klantenservice werkt prima ook genoeg updates over levertijd etc.
VerzendingProducten goed, maar niet overdreven ingepakt.
KlantenserviceContactgegevens op website staan duidelijk aangegeven, had binnen 2 minuten een medewerker aan de lijn aan wie ik mn vraag kon stellen over de levertijd van een bepaald product. Goed te woord gestaan.
AlgemeenOverzichtelijke website. Scherpe prijzen. Voorraad accuraat. Snelle levering. Goed verpakt en snel verzonden. Op het gebied van klantenservice linken ze uit. De klantenservice staat je vriendelijk ter woord en weet weer ze het over hebben. Zeker een aanrader en een verademing vergeleken met een aantal van de concurrenten.
AlgemeenBijna alle onderdelen voor een nieuwe pc bij Megekko besteld. Is geleverd zoals men beloofd heeft. Alles netjes en zonder beschadigingen.
VerzendingLevering verliep voorspoedig (zelfs in deze drukke tijd). Men deed wat men beloofd had.
AlgemeenGeheugen besteld voor ter upgrade van mijn iMac. Goede prijs en een snelle levering. Prima dus
VerzendingSnel geleverd.
AlgemeenIk koop nu met regelmaat bij Megekko en ben uiterst tevreden over hun afhandeling van orders die door mij op hun website zijn geplaatst. Oftewel: "Snel besteld, snel geleverd".
VerzendingIn een zin: "Vandaag besteld morgen huis".
AlgemeenPrima en snelle service. Het product is conform beschrijving. Jammer dat DHL wordt gebruikt, vandaar 1 minpunt.
VerzendingIk ben geen fan van DHL. Te veel slechte ervaring mee gehad. Het ging bij deze bestelling wel goed overigens.
AlgemeenGoede degelijke site. Lekker overzichtelijk.
Prijs was beter dan de concurrentie.
De diverse betaal mogelijk heden is ook wel makkelijk.
Sneller dan verwacht geleverd.
KlantenserviceNog geen gebruik van gemaakt.