Megekko

Ik had een nieuwe bureaustoel nodig, mijn ouwe stoel was behoorlijk kapot. Dit had ik ook nodig met spoed omdat het de enige stoel is en ik kan niet echt werken zonder. Ik heb gekozen voor een Corsair T2 2018 Black/Yellow. De website was ook makkelijk te gebruiken. Ik ben zeer tevreden!

Met de tijd rond Corona is het altijd maar de vraag wanneer je pakketje aankomt, zo ook in dit geval. Ik moest zo spoedig mogelijk een nieuwe stoel hebben dus had ik gekozen voor de snelste levertijd dat mogelijk was (29-01-2021). Ik kreeg echter de dag na mijn bestelling te horen dat mijn bestelling 1 dag later zou komen. Ik hield mijn email in de gaten, just in case. En de 29e zag ik tot mijn verbazing dat mijn stoel toch aan zou komen op de gekozen dag. Het was even rennen en vliegen omdat ik mijn plannen al had aangepast, maar het is goed gekomen. Het pakket werd netjes op tijd afgeleverd. Ik wil echter wel melden dat dit pakket wat met 2 personen getild moet worden (te zwaar, arbo wet) werd door de bezorger in zijn eentje opgetild en binnen neer gezet. Kudo's tegen over deze bezorger, maar maak me wel zorgen om zijn rug eerlijk gezegd.

Scorekaart voor Megekko