Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had een netwerk switch besteld bij Megekko. Redenen om te kopen: Megekko was de goedkoopste en het artikel was op voorraad en de volgende dag in huis. Verzending verliep razendsnel. Kort na het bestellen al een verzendbevestiging, top!
VerzendingVerzending verliep razendsnel, dat gebeurt niet vaak.
AlgemeenDe eventuele prijs zorgde er voor dat ik deze review schrijf. Oneerlijk eigenlijk, zonder deze motivatie verdient deze shop ook een goede review maar daar was ik te lui voor. Het leuke van deze shop is dat er nooit iets verkeerd over valt te zeggen. Stilaan is alles altijd in orde.
VerzendingOp tijd, wanneer Megekko een mail verstuurd met een leverdatum ga dan gerust die dag klaar zitten, het komt!
KlantenserviceEigenlijk nooit nodig. Het verloopt altijd op rolletjes. Wanneer ik zelf een fout maak, b.v. een verkeerde koeling koop die niet in de kast past zijn ze begripvol en handelen de zaak professioneel af.
AlgemeenMeerdere keren correcte en snelle levering gehad. Geen ervaring met garantie of andere hulp nodig gehad. De test is dus incompleet.
Verzendingsnel en correct
AlgemeenIk bestel vaak bij megekko (zn 5000euro per jaar)
Waarom?
Duidelijk site met correcte informatie over levertijden en scherpe prijzen, snelle verzending en goeie service!
Zoals eerder genoemd ze verzenden snel en alles zit altijd goed ingepakt.
En ik vind de tekst niet openen met kettingzaag een leuke gimmick
Een paar keer een vraag gesteld en altijd snelle reacties gekregen
AlgemeenDevolo magic2 besteld, prima apparatuur. En ook voor het eerst via Klarna de betaling gedaan (er bleek een storing bij iDeal te zijn). Ook dit werkt zeer eenvoudig :-)
De volgende keer staat Megekko wederom bovenaan qua favoriete webshop.
Zonder meer zeer snel bezorgd net voor de Kerst!
AlgemeenFijne webwinkel voor allerlei IT gerelateerde spullen. Heb er nu een paar keer besteld en ik zal er nog wel eens vaker bestellen.
VerzendingVerzending was snel, zelfs rond de kerst. Leuke verpakking.
AlgemeenAl een paar weken aan kijken voor een 27" / 4K monitor, twijfelde ook nog tussen een LG (voor naast mijn bestaande 4K LG (model echter niet meer leverbaar)), bij tijd en wijle echter slecht leverbaar, toen de knoop doorgehakt en besloten een iiyama 27" TFT XU2792UHSU-B1 monitor te willen aanschaffen, echter bij diverse webshops/winkels ging in het weekend de prijs plotseling omhoog, zo niet bij Megekko (waar ik ook wel eens eerder iets besteld had), dus toch ondanks alle 'Kerst Webshop Gekte' op maandag besloten de monitor te bestellen met levering op PostNL-punt bij ons om de hoek!
Verzendinglevering op PostNL-punt bij ons om de hoek omdat ik de volgende dag nog moest werken en geen zin had dat mijn mooie monitor weer eens door PostNL heen en weer gesleept zou worden 'bij niet thuis', tot mijn verbazing (zoals beloofd door Megekko) volgende dag (dinsdag 22 december) voor Kerst geleverd! In originele doos zonder beschadigingen geleverd! Weer een tevreden klant en lekker meteen met mijn nieuwe monitor aan het werk!
AlgemeenOp maandag 21-12 besteld en de volgende dag geleverd ondanks de drukte!
Ook de prijs was scherp
Ondanks de drukte m.b.t. bezorging, de volgende dag geleverd. Goed verpakt.
AlgemeenMegekko kwam er zoals zo vaak weer als goedkoopste betrouwbare leverancier uit. Akles ging weer als vanouds. Snel gevonden en betaald. Binnen no-time verzendbevestiging.
VerzendingOndanks de enorme drukte toch netjes de volgende dag geleverd. Het product was uitstekend verpakt.
AlgemeenGoed product ontvangen voor de prijs die ik ervoor heb betaald. Wel veel bezorgkosten betaald doordat het product in een veel te grote doos zat waardoor deze niet meer door de brievenbus past.
VerzendingPakketje was zeer snel verzonden en zelfs de volgende dag al bezorgd.
AlgemeenWeer een perfecte ervaring bij deze webshop. Bijna de laagste prijs (op twee webshops na met welke ik niet in zee wil). Product zoals omschreven.
VerzendingZeer snelle verzending. Volgende dag al in huis. Redelijk maar goed genoeg verpakt.
KlantenserviceDuidelijke informatie over verzending en bestelling.
AlgemeenHele proces ging uitstekend. Geen support nodig gehad. Prijzen duidelijk vermeld en aan de lage kant.
VerzendingSnel
AlgemeenOverzichtelijke en snelle website met een goede zoekmachine. Prijzen staan duidelijk weergegeven (op de apparatuur wat een langere levertijd dan 10 dagen heeft na). De klantenservice is uitstekend en dat is voor mij, op de prijs na, het belangrijkste onderdeel van een bedrijf als Megekko.
VerzendingErg snel, niet exceptioneel maar meestal worden spullen de volgende dag geleverd zonder problemen.
KlantenserviceDit is uitstekend, ver boven andere webshops waar ik computer onderdelen bestel. Je krijgt enorm snelle reacties op de vragen die je aan de klantenservice stelt, zelfs tijdens deze drukke periode kreeg ik een reactie binnen 3 uur.
AlgemeenAlways good price, always good support. Ordering is easy, shipment is as promised. Definitely worth to try.
AlgemeenVele producten besteld via megekko. Over het algemeen goede prijzen, snelle levering en goed verpakt.
Ook retourneren gaat vlot.
Asus zenwifi AX gekocht om het nieuwe grotere huis te voorzien van goede Wi-Fi. en dat doet die goed! gelukkig volgende dag geleverd ivm thuiswerken.
KlantenserviceOp basis van vorige bestellingen en retourneren zeer goed.
AlgemeenHet is een zeer gemakkelijke site om bestellingen te plaatsen en de producten die je zoekt terug te vinden.
VerzendingDe levering verliep zeer snel en correct, het product was goed verpakt en vertoond absoluut geen schade!
AlgemeenEerste keer iets besteld bij magekko.
Ik had via tweakers gekeken naar de goedkoopste prijzen, en magekko was bij bijna al mijn pc componenten de goedkoopste.
Ze hebben wel 1 droom kapot gemaakt: op de doos stond dat we de doos niet mochten opendoen met een kettingzaag, dat was nu eigenlijk altijd mijn plan geweest ;P
Zeer snel verzonden (de dag erna is het aangekomen), en goed ingepakt.
AlgemeenBestelling geplaatst en kort daarna ontvangen (in België). Zoals het hoort. Meer kan ik er niet over zeggen. In dit scenario kon het niet beter.
VerzendingGoed verpakt en werd op de hoogte gehouden over de status van de verzending.
AlgemeenBestellen ging snel en makkelijk. Productpagina had alle vereiste informatie, betalen verliep goed via iDEAL.
KlantenserviceBij aanspraak op garantie werd ik doorgestuurd naar de fabrikant, dit is gelukt en het product is door de fabrikant vervangen, maar ging wel met enige moeite.
De klantenservice van de fabrikant leek echter in Californië gehuisvest te zijn, waardoor er menig aantal dagen overheen ging voor de communicatie heen en weer. Verder kwamen de kosten voor terugsturen van het defecte product naar de fabrikant voor eigen rekening.
Klacht over bovenstaande werd afgedaan met een standaardbrief; die duidelijk niet over de inhoud van de klacht ging.
Ik moet hierdoor helaas concluderen dat enige vorm van klantenservice voor mij dus duidelijk afwezig was.
AlgemeenNiet de eerste keer dat ik er bestel. Ik heb daar inmiddels meerdere bestellingen gedaan, waarvan een aantal bestellingen losse computer-componenten betroffen. Levering altijd snel en goed verpakt en ook qua prijs zijn ze scherp! Scherp genoeg om alle componenten bij 1 webshop te bestellen.
VerzendingConform levertijd, goed geïnformeerd en goed verpakt. Niks op aan te merken.