Megekko

Prima prijzen en ruim assortiment. Veel producten ook op voorraad en dus snel verzonden. Klantenservice is enkel via email bereikbaar, en hoewel daar wel zeer snel op gereageerd wordt zou het voor mij een groot pluspunt zijn om ook telefonisch contact te kunnen hebben.

Retourneren is op eigen kosten. Dat dit gehandhaafd wordt voor producten waar niets mis mee is sta ik volledig achter, maar retourneren voor een RMA gaat ook op kosten van de koper. Dit zou wel gratis moeten zijn vind ik, ik kies er immers zelf niet voor dat mijn product defect raakt.

Tot nu toe altijd zeer snelle verzending en alles goed verpakt.

Ik had een MSI voeding besteld, maar bij ingebruikname vond ik dat er een hele lichte, maar wel typische ratel uit de fan kwam. Het enige waar ik dat geluid van kende was van (case)fans die op hun eind waren. Contact opgenomen met Megekko en de voeding voor RMA aangemeld.

Veel reviews over de klantenservice van Megekko zijn bedroevend slecht, dus ik hield mijn hart vast, maar gelukkig is mijn ervaring compleet het tegenovergestelde. De RMA aanvraag werd snel goedgekeurd en heb zo snel mogelijk de voeding retour gestuurd. Megekko heeft het pakket op 23-2 ontvangen en ik kreeg 24-2 al het bericht dat de voeding omgeruild werd en de nieuwe weer onderweg naar mij was. Super snel dus! Daarnaast hebben ze volgens de bijgevoegde brief het defect niet kunnen constateren, maar desondanks heb ik een gloednieuwe voeding ontvangen. In mijn ogen een topservice!

Scorekaart voor Megekko