Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik had een nieuwe bureaustoel nodig, mijn ouwe stoel was behoorlijk kapot. Dit had ik ook nodig met spoed omdat het de enige stoel is en ik kan niet echt werken zonder. Ik heb gekozen voor een Corsair T2 2018 Black/Yellow. De website was ook makkelijk te gebruiken. Ik ben zeer tevreden!

Met de tijd rond Corona is het altijd maar de vraag wanneer je pakketje aankomt, zo ook in dit geval. Ik moest zo spoedig mogelijk een nieuwe stoel hebben dus had ik gekozen voor de snelste levertijd dat mogelijk was (29-01-2021). Ik kreeg echter de dag na mijn bestelling te horen dat mijn bestelling 1 dag later zou komen. Ik hield mijn email in de gaten, just in case. En de 29e zag ik tot mijn verbazing dat mijn stoel toch aan zou komen op de gekozen dag. Het was even rennen en vliegen omdat ik mijn plannen al had aangepast, maar het is goed gekomen. Het pakket werd netjes op tijd afgeleverd. Ik wil echter wel melden dat dit pakket wat met 2 personen getild moet worden (te zwaar, arbo wet) werd door de bezorger in zijn eentje opgetild en binnen neer gezet. Kudo's tegen over deze bezorger, maar maak me wel zorgen om zijn rug eerlijk gezegd.

ik koop er geregeld en altijd is het goed. Site is overzichtelijk en prijzen zijn goed (ik kijk altijd naar prijs en voorraad).

goed verpakt en de doos kan tegen een stootje.

Door het ruime assortiment en goede prijzen, kom ik vaak bij Megekko terecht.

Altijd goede service gehad, dus kan het iedereen aanraden.

Tot nu toe zijn alle bestellingen op de beloofde dag bezorgd, en altijd netjes verpakt.

Bij een eerdere bestelling had ik een AMD videokaart besteld die niet met mijn OEM moederbord wilde samenwerken. Ik kon 'm tegen het prij sverschil omruilen voor een nVidia kaart. Binnen 3 dagen wel een werkende game PC.

Ongeveer een uur na bestelling al bevestiging van verzending en dag later meteen bezorgd. Ook tijdens corona service die je gewend bent van Megekko.

2x een retour gehad, 1x omdat iets kapot was, 1x omdat het product niet meer nodig was. Alles was zo geregeld en geld stond snel terug op de rekening.

Prima service, snelle verzending. Enige probleem is dat er een deal werd aangeboden met een laptop én kabelslot. Bij ontvangst blijkt de laptop helemaal niet te beschikken over een aansluiting voor zo’n slot. Komen de retourkosten door hun fout nog voor eigen rekening ook.

Laptop is goed, slot waarschijnlijk ook wel maar werken dus niet samen.

Geen aanbod voor vergoeding kosten retourneren die ik door hun fout heb.

Beland vaak bij de webshop vanwege scherpe prijzen en ruime voorraad aan onderdelen. Nooit enkel probleem gehad met de winkel.

Ik schrijf de review omdat ik daarmee kans maak op een i-pad. Dit neemt niet weg dat ik uitermate tevreden ben over de service van megekko. Ik vond het altijd een webshop met een rare naam en kende ze niet zo goed. Via tweakers zag ik dat ze mijn computer goedkoop en snel konden leveren. Dat hebben ze helemaal waargemaakt. Nette en overzichtelijke website ook.

Keurig verpakt in een net doosje. Geen overdreven grote verpakking, zoals je soms ziet.

Site is makkelijk en overzichtelijk. Prijzen gemiddeld en erg veel op voorraad. Fijn dat je opende hoogte wordt gehouden via mail m.b.t. Je bestelling.

Zeer blij met producten. Eindelijk een site die zijn woord na komt. ‘ voor 22.30 besteld morgen in thuis ‘ Een aanrader!

Prima bedrijf, leveringen komen super snel (volgende dag) en alles is goed verpakt.

Nadeel is dat als je iets retour moet sturen je zelf de verzendkosten moet betalen.

Alles kwam de volgende dag, en het was goed verpakt.

Ik had een GPU nodig voor mijn nieuwe computer en had eerder besteld bij een ander (bekend) bedrijf, op de leverdatum bleek dat ze toch geen voorraad hadden. Toen besteld bij weer een ander bedrijf, zelfde verhaal, voorraad van leverancier bleek niet te kloppen. Uiteindelijk bleek Megekko voorraad te hebben en drie maal is scheepsrecht, mijn GPU werd nog geen 24 uur later geleverd. Inmiddels wacht ik alweer bijna een week op het geld terug van mijn twee inmiddels geannuleerde bestellingen... kortom zeer te spreken over Megekko en zal in het vervolg eerder naar hen gaan dan naar de concurrent.

Supersnel verzonden. Na mijn ervaring bij twee andere shops zag ik het somber in met GPU’s, maar Megekko heeft mij zeer verrast door de goede en snelle service.

Gewoon goed. Levert zoals beloofd met als extra bonus dat je kunt aangeven om te laten bezorgen bij een pickup point, sommige winkels hebben dat nog steeds niet. Megekko wel.

Goed verpakt.

Zeer tevreden met mijn aankoop. Product duidelijk beschreven en snel geleverd. In de toekomst zou ik graag nogmaals bij Megekko bestellen.

Super snel geleverd!

Snelle levering, goed assortiment, betaling en bestellen makkelijk. Ben erg tevreden over de service en ga er zeker nogmaals bestellen

Snelle verzending, goed verpakt

Altijd snel en bonus harriepunten voor social media Harrie. Website werkte goed, bestelling was snel en bevestiging ook vlot.

Perfect verpakt, niet overbodig qua ruimte en keurig met luchtzak

Snelle levering kon gelijk aan de slag met het bestelde product bij megekko . Con

Het doosje was degelijk en het product erin had een goede brochure of uitleg

In deze gekke coronatijd is online bestellen bijna het enige dat nog mogelijk is. Ik zocht een muis en Megekko bood deze het goedkoopst aan. Ik heb de muis s’avonds besteld en had er een hard hoofd in dat die zoals beloofd de volgende dag zou komen. Toch werd ie de dag erop netjes geleverd. Netjes verpakt en leuke kortongsbon erbij.

Gewoon netjes, alles goed verpakt. Kortingskaart van boldking had niet gehoeven maar aan de andere kant kan geen kwaad

Netjes verpakt. Viel mij op dat ze een wat dikkere doosjes hadden ondanks dat het voor het product niet had gehoeven. Erg netjes.

Al diverse keren een order geplaatst bij Megekko. Overwegingen waren voornamelijk de snelle verzending en lage prijs.

Optijd geleverd, uitstekend verpakt. Niks op aan te merken.

Een enkele keer in aanraking geweest met de klantenservice van Megekko. Waar ik het eerst vreemd vond dat ik de klantenservice niet kon opbellen viel mij dat heel erg mee. Emails worden ontzettend vlot en netjes beantwoord. In mijn specifieke geval ging het om elektisch gereedschap waarbij de accessoires ontbraken. Zonder al te veel moeite is het netjes opgelost door Megekko. Complimenten.

Lage prijzen, snelle levering! Goede service. De keren dat ik contact opnam, altijd snel respons.

Snelle levering, volgende dag al in huis!

Reageren binnen 1 werkdag.

uitnodiging voor dit review ontvangen met kans voor het winnen van een iPad. Nu heb ik er al 1, maar altijd handig op de slaapkamer nog zo'n ding te hebben. Vandaar maar even in de pen te zijn geklommen.

Scorekaart voor Megekko