Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSnel geleverd en goede prijs. Verpakking was netjes en de emails tot de levering waren helder.
AlgemeenBij Megekko was de Kindle Paperwhite goedkoper dan bij Amazon zelf! Vorige ervaring met de winkel was ook prima, dus hier besteld. Zaterdag besteld en maandag al ontvangen. Goed verpakt. Zeer tevreden.
VerzendingSupersnel geleverd, zaterdag besteld, maandag gearriveerd.
AlgemeenArtikel duidelijk beschreven en vlot ontvangen. Om 20:15 besteld (voor 20:30) en volgende dag in huis. Goede service van Megekko!
AlgemeenErg tevreden over de website, communicatie en levertijden. Dit is een van mijn voorkeuren shops.
Algemeenbestelling snel geplaatst en snelle levering , bestel wel vaker bij Megeko en me zoon ook
AlgemeenOverzichtelijke webshop, scherpe prijzen en snelle afhandeling. PC onderdelen zaterdag avond besteld, maandag avond in huis, door alle Corona heen (verzending via DHL). Alles ging goed, dus geen ervaring met de klanteservice.
AlgemeenDuidelijke website, producten snel gevonden met volledige specificaties. De betaling en verzending verliep ook zoals je mag verwachten, snel en eenvoudig. De informatievoorziening over de gehele bestelling was goed.
VerzendingRedelijk laat in de avond besteld, maar volgende dag was de bestelling al binnen, kortweg top.
AlgemeenOverzichtelijke site, breed assortiment, nette prijzen. Al meerdere keren besteld en altijd conform voorraadindicatie. Gewoon zoals het hoort.
VerzendingKeurig verpakt in een lollige doos. Niets op aan te merken. Als ik iets te zeuren moet zoeken, dan is het een beetje jammer dat de optie "niet bij buren" extra geld kost. Maar goed, dan kies je die gewoon niet :-)
KlantenserviceFan-tas-tisch. Kan niet anders zeggen. Ik had met m'n suffe hoofd het verkeerde moederbord besteld. Die werd meteen uit de order gehaald, maar door iets ingewikkelds in het ordersysteem bleek het niet mogelijk om een ander moederbord toe te voegen. Dat was voor mij geen probleem, het was immers mijn eigen stomme fout, dus ik heb gewoon een extra order voor dat andere bordje geplaatst. Maar Megekko ging een stapje verder: de verzendkosten voor die extra order werden meteen de volgende dag teruggestort, zodat ik geen extra kosten hoefde te maken. Nice!!
AlgemeenPrima, snel geleverd, netjes verpakt in grote doos. Waren wat kleine dingen dus allemaal snel geregeld.
AlgemeenVlotte afhandelprocess en netjes verpakt, weinig aan op te merken verder.
De prijzen zijn ook steeds bij de goedkopere winkels.
AlgemeenEen monitor besteld. Dit was zeker niet mijn eerst en ook niet laatste bestelling. Overzichtelijk kiezen, goede gegevens beschikbaar, makkelijk bestellen, volgens afspraak geleverd. En dit keer ook nog eens de goedkoopste.
VerzendingMonitor voldoet aan de gegevens die op de site zijn te vinden. Simpel in gebruik te nemen en een goed scherp beeld. Makkelijk te bedienen en compact qua afmetingen. Zeer tevreden met prijs kwaliteit verhouding. Is ook goed verpakt tbv verzending
AlgemeenOverzichtelijke webshop waar door de juiste categorie te selecteren je benodigdheden eenvoudig te vinden zijn voor een goede prijs.
Snelle verzending en heldere communicatie middels email.
AlgemeenBij het samenstellen van een nieuwe PC kwam ik via Tweakers.net op de site van Megekko, wat direct opviel is de frisse site en goede product omschrijving. De gehanteerde prijzen zijn concurrerend en niet onbelangrijk, ze hebben op voorraad waarmee wordt geadverteerd. Voorafgaande aan de bestelling heb ik nog wat vragen gesteld, ik werd daarbij supersnel door, in dit geval Mariska, van de juiste informatie voorzien.
Vandaag besteld morgen thuis maken ze echt waar, met deze goede ervaring heb ik 2 dagen later opnieuw een bestelling geplaatst, zelfde ervaring, gewoon TOP.
Wat voor mij ook belangrijk is, is dat ze creditcards accepteren, vanaf het eerste bezoek op de Megekko website tot aan de uitlevering ben ik super tevreden.
Zoals beloofd, vandaag besteld, morgen thuis en de bestelling werd uitmuntend verpakt.
KlantenserviceVoorafgaande aan de bestelling heb ik wat vragen gesteld, die werden supersnel door Mariska met de juiste informatie beantwoord, zo hoort het te zijn, helaas begrijpen niet alle bedrijven hoe belangrijk klantenservice is, de juiste mensen op de goede plek.
AlgemeenNu na 77 dagen nog steeds niets ontvangen van de €2000,- aan onderdelen die ik heb besteld. Ondanks hun beloftes dat het binnen 10 werkdagen geleverd zou worden.
Klantenservice reageert niet inhoudelijk op vragen, maar blijft constant hetzelfde copy-paste berichtje terugsturen. Zogenaamd wachten ze nog op één onderdeel, maar ondertussen weigeren ze de rest van mijn bestelling te versturen.
Nu 67 dagen na de beloofde leverdatum nog steeds niets ontvangen. Echt ruk verzending dus.
KlantenserviceDe klantenservice lijkt getrained om de minst irrelevante boiler-plate email te copy-pasten, in plaats van gewoon inhoudelijk op een email te reageren.
AlgemeenIk heb voor Megekko gekozen doordat zij een lagere prijs hanteerde voor een PC die ik graag wilde hebben. Na het lezen van reviews zag ik dat het een legitiem bedrijf is die veel positieve reviews hadden (ik kende Megekko namelijk nog niet). Enigste waar ik wel moeite mee had is dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn mocht er iets fout gegaan zijn. Gelukkig is alles vlekkeloss verlopen en had ik mijn PC de volgende dag al in huis!
AlgemeenSite is overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden.
Bestelling was snel geplaatst.
Je moet alleen wel goed kijken of het product echt bij hun op voorraad is, of alleen bij de leverancier.
Als het product bij de leverancier ligt staat er als status "Uit voorraad leverbaar", en als ze het product in hun eigen magazijn hebben liggen staat er "Uit eigen voorraad leverbaar".
Pakketje was netjes verpakt, alles is netjes aangekomen.
KlantenserviceVoordat ik mijn bestelling geplaatst heb heb ik eerst contact gehad met de klantenservice over de voorraadstatus die op hun site staat.
Binnen een paar uur kreeg ik een uitgebreid en duidelijk antwoord op mijn vraag.
AlgemeenIk was op zoek naar een site die alle componenten (order van 1300+euro) voor mijn nieuwe PC op voorraad had en dat was Megekko!
Het is 1 van de sites die een groot aanbod, op voorraad heeft en ook nog eens snel leverbaar is (meestal binnen 24hr!)
Tevens zijn de prijzen zeer gunstig (vergelijk maar eens met andere).
Was aangenaam verrast met deze aanbieder.
Retournering:
Per abuis 2 casefans met een verkeerd formaat besteld. Retour is geen probleem en werd binnen 5 dagen (na goedkeuring) gecrediteerd.
Top service!
2 goede besteld en de volgende dag in huis!
Zoals al gezegd, bestelling binnen 24uur en er wordt goed aangegeven wanneer de bezorging langs komt.
KlantenserviceSnelle reactie op je bestelling met alle nodige info.
Retour van producten geen probleem (mits netjes behandeld, inclusief verpakking)
Na goedkeuring wordt het bedrag binnen 5 dagen teruggestort.
Terugsturen is wel voor eigen rekening.
AlgemeenHele snelle service ondanks huidige drukte door de lockdown. Product is netjes verpakt en goed aangekomen. Top!
AlgemeenPrima webwinkel die makkelijk is in gebruik.
Betalen gaat gemakkelijk en de website is overzichtelijk ingedeeld met duidelijke prijsvermeldingen.
Snel verzonden en goed verpakt. Niets op aan te merken
AlgemeenAlles werkt en het is een prima winkel. Wel kon ik niet inloggen tijdens het bestellen en eenmaal ingelogd, was mijn mandje weer leeg. Beetje knullig. En het is een onooglijk design, maar dat is persoonlijk. ;-)
VerzendingZondag besteld, maandag(!) in huis. Echt perfect!