Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk bestel al jaren onderdelen via Megekko en ik ben er zeer tevreden over. Is altijd concurrerend met de prijs. Heeft een fijne webshop en de onderdelen bestellen gaat altijd prima. ook de beloofde data ven verzending heb ik geen klachten .
VerzendingIn dit geval betond de bestelling alleen uit een desktop behuizing. Zoals beloofd was de andere dag de kast volgens de afspraak in huis
KlantenserviceIn al die jaren heb ik maar 1 maal een beroep hoeven te doen op de klantenservice, dit vanwege een onderdeel niet op voorraad en dat werd snel
en keurig omgezet naar een vergelijkbaar onderdeel.
AlgemeenDuidelijk en snelle site. Gratis bezorgen en ook nog de volgende dag binnen. Top geregeld!
AlgemeenSim race pedalen aangeschaft. Via de price watch zo gevonden en besteld. Site lijkt wat verouderd maar werkt prima.
VerzendingKeurig netjes de volgende dag binnen zelfs in deze tijd!
AlgemeenAltijd snelle levering. Vind alleen de contact opties beperkt, misschien kunnen ze chat toevoegen aan de mogelijkheden
VerzendingTot op heden snel geleverd.
KlantenserviceChat mis ik wel.
AlgemeenTwee weken geleden bij Max-ICT een kaart besteld, die na mijn bestelling nog drie dagen "op voorraad" stond. Ineens niet meer leverbaar, of ze misschien konden helpen een andere te vinden. Lang verhaal kort: het enige pluspunt is, dat ik binnen twee dagen mijn geld terug had. Afgelopen week bij Megekko een wat lager gepositioneerde videokaart gekocht, waar ik trouwens ruim voldoende mee ben geholpen. Op voorraad, inderdaad direct verzonden en on-top-of-the-bill de volgende dag al ontvangen. Ga niet voor Max, ga voor Megekko!
VerzendingOp tijd besteld, volgens belofte de volgende dag in huis. Geen smoezen, gewoon leveren.
AlgemeenSnelle verzending zelfs in deze tijden. Er was weinig communicatie nodig. Alles loopt daar op wieltjes...
AlgemeenMegekko is al een tijdje mijn voorkeursleverancier voor PC hardware. Alles is makkelijk te vinden op de site en de voorraadindicatie en levertijden lijken altijd te kloppen. Nu ook weer een PC samengesteld en binnen 2 dagen keurig ingepakt in huis!
VerzendingAltijd leuk, om zo'n doos met "niet openen met een kettingzaag" te ontvangen. Spullen zitten altijd keurig verpakt en de doos is opgevuld met luchtzakjes zodat er niks kan schuiven.
AlgemeenErg prettig werkende website. Bestelling snel en ruim op tijd, de volgende dag geleverd. Producten zaten netjes verpakt in de doos.
AlgemeenUitstekende website, heel duidelijk en overzichtelijk. Mijn eerste aankoop bij hen uitgevoerd omdat ze de enige shop waren die het RAM op stock hadden. Bijkomend voordeel: ze zijn op moment van schrijven een officieel erkende verdeler van G-Skill geheugen. Dit is belangrijk voor de lifetime warranty. Extra bonus is dat ze dan nog eens een stuk goedkoper waren dan de concurrentie.
VerzendingLevering was uitstekend. Netjes mails ontvangen van alles. De mogelijkheid om een datum te kiezen voor verzending zodat je de levering zelf kan inplannen. Prima verpakt tussen luchtkussens.
AlgemeenGeen gestruggle, duidelijk aan de voorkant wat de kosten zijn dus niks mis mee, en erg tevreden.
VerzendingDe bezorging was snel en was ondanks de drukte een dag later binnen dus perfect!
AlgemeenGoede klantenservice die snel reageert. Mijn probleem was snel opgelost en producten waren zeer snel geleverd. En dat ook nog eens voor een zeer goede prijs!
VerzendingSnelle levering.
KlantenserviceNetjes en snel geholpen.
AlgemeenSSD besteld, nette prijs en een snelle levering ondanks Corona en het slechte weer. Voldoende keuze en voorraad.
VerzendingJe kunt met verschillende keuze en leverings dag kiezen.
KlantenserviceNog niet nodig gehad, omdat ik tot nu toe ( afkloppen) geen levering problemen heb gehad.
AlgemeenGoede webwinkel maar biedt ook niet echt iets bijzonders ten opzichte van concurrenten. Simpele dozen schuiver voor een lage prijs.
VerzendingLevertijd zoals aangegeven op de website
AlgemeenEen nieuwe iPad besteld bij Megekko wegens op voorraad, goede prijs en goede ervaring mee in het verleden. Binnen een paar uur een verzendbevestiging en de volgende dag netjes afgeleverd zoals beloofd. Niets op aan te merken.
VerzendingPrima verpakt, snel verzonden.
AlgemeenWinkel met een groot aanbod, goeie prijs. ze hebben vaak de onderdelen zie ik zoek, en leveren ze netjes op tijd.
VerzendingIk heb meerdere keren onderdelen bij Megekko besteld, elke keer leveren ze netjes optijd (binnen twee dagen) en zijn de onderdelen goed verpakt. goeie winkel, doen wat ze zeggen.
AlgemeenSnelle verzending, niks mis mee. Enige puntje van kritiek is dat ik een QWERT US meen besteld te hebben (aldus vermeld in de specs op hun site), maar kreeg een QWERTY NL toegestuurd.
Mij ook prima, geen probleem!
Dag na bestelling al in huis, wat wil je nog meer?
AlgemeenDe bestelling gaat vlot, de website is duidelijk. De betaling is eenvoudig te doen Daarna wordt het anders.
VerzendingOp de site staat vandaag besteld, morgen geleverd.
Ik bestelde zondag. Maandag leek me vrij vlot als leverdatum. Maar ik kreeg de bevestiging zondag nog.
Nu is het een week later, er is nog niets geleverd.
Na vraag over de reden en waar het stil bleef kreeg ik als antwoord: ligt aan Post NL. Die hebben het druk. Wacht maar 14 dagen. Misschien komt het goed. Zo niet klaag daarna nog maar eens. Wij kunnen je niet helpen
Eén of twee dagen vertraging kan ik begrijpen, maar twee weken? Dat ligt echt niet aan Post NL. Dat was zelfs tijdens de kerst niet zo.
AlgemeenGister besteld, volgende dag in huis. Al vaker besteld bij dit bedrijf en tot nu toe hebben ze altijd voldaan aan het feit dat alles netjes in 1 keer word bezorgd.
VerzendingMegekko voldoet aan de voorwaarden die ze stellen, zelf in deze extreem drukke periode zijn ze beschikbaar voor vragen en leveren ze netjes optijd!
AlgemeenDe eerste bestelling met componenten voor mijn nieuwe PC ging voorspoedig. Bij de 2e bestelling heb ik onder meer 2 sata kabels besteld van 60 cm. Helaas bleek de verpakking van deze kabels van een verkeerde sticker voorzien en kreeg ik 2 kabels van 45 cm geleverd. Nadat ik hier een mail over had gestuurd met vermelding van het ordernummer kreeg ik na ruim een dag een mail dat de verpakkingen inderdaad verkeerde gestickerd waren en dat ze de goede zouden toesturen. Vandaag deze zending ontvangen en er blijkt maar 1 kabel te zijn gestuurd. Het aantal staat duidelijk aangegeven in mijn mail en bovendien hadden ze het ordernummer kunnen checken welke in de aanhef van mijn mail staat.
Helaas
Als je als klant 2 kabels besteld van 60 en er worden er 2 van 45 geleverd dan is dat slordig. Als je na reclamatie er maar 1 van de correcte lengte stuurt is het de overtreffende trap van slordig.
KlantenserviceHet blijft lastig dat je deze firma niet kunt bellen en de reactietijd op de mail is weliswaar aangegeven maar in dit soort gevallen toch te lang.
AlgemeenMeerdere bestellingen gedaan, fijne service. zelfs met verkeerd gekozen product was annuleren geen moeite!
Top!
Alles helemaal top!
KlantenserviceZelfs met annuleren geen enkele moeite voor ze!