Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer tevreden over de service van Megekko. Ik had naar aanleiding van de bestelling nog een vraag en daar werd op vrijdagmiddag na kantooruren nog op gereageerd.
De laptop die ik heb besteld werkt uitstekend en werd binnen de afgesproken 24 uur bezorgd. Ik kan deze webshop zeker aanraden. Service is minstens net zo goed als bij de concurrenten en het aanbod van Megekko is in sommige gevallen zelfs beter.
Laptop op vrijdagmiddag besteld. Zaterdagochtend om 10.30 in huis.
KlantenserviceHebben helaas geen telefoonnummer maar reageren wel zeer snel op mails. Ook buiten kantoortijden om.
AlgemeenIk heb hier 2x in korte tijd iets besteld. 1x het verkeerde product besteld, en dus afbesteld. 2e keer wel het goede product besteld. Communicatie verloopt goed en vlot. Snel reactie per mail en correcte restitutie.
AlgemeenAltijd goed geholpen bij megekko.
Hier al meerdere malen besteld.
Ook met vragen binnen 24u een oplossing gemailed.
top
Levering met de meeste producten is volgende dag in huis. Bestel je 2 producten waarvan 1 product een langere levertijd heeft dan wordt het andere product ook pas later verzonden. Mail gestuurd om dat het haast had en gelijk net antwoord gekregen met een gepaste oplossing.
KlantenserviceZoals hiervoor beschreven, krijg altijd antwoord binnen 24u.
Vriendelijk en goede oplossing aangeboden.
AlgemeenProducten komen in orde aan, levertijden zijn fatsoenlijk en retourneren of annuleren is ook mogelijk en toegankelijk wat altijd fijn is.
VerzendingDe levertijden zijn simpelweg goed, DHL is een fijne bezorgingsservice en flexibel qua leveringen wat voor mensen die druk zijn erg prettig is.
KlantenserviceIk heb nog geen serieuze problemen gehad, maar als het gaat om annuleren en retourneren is het goed geregeld en makkelijk te doen. Alleen annuleren zou nog wat explicieter op de webshop of bij bestellingen mogen komen te staan.
AlgemeenProduct gevonden via de tweakers. Kwam voor dit product met de beste prijs uit de bus bij Megekko. Het product was voorradig en besteld, volgens afspraak geleverd.
VerzendingDoos geleverd met deuken + diepe scheur. Product werkt correct
AlgemeenBij Megekko had ik een mooi scherm gekocht van Asus, deze is na enige tijd kapot gegaan en heb deze toen RMA gedaan naar Asus. Vervolgends kreeg ik van Asus een heel nieuw scherm terug (naar hun zeggen), maar deze was ook gewoon kapot. Echter was ik wegens omstandigheden niet in staat dit binnen 48 uur na ontvangst te concluderen en te melden, hierdoor accepteerde Asus het niet dat ik opnieuw een RMA aanvraag had gedaan. Scherm gewoons stuk bij mij thuis geleverd en er was vanuit Asus Benelux niks mogelijk!
Toen contact opgenomen met Megekko hierover en na wat mail verkeer heeft de geweldige klantenservive van Megekko het het is samenspraak met Asus Benelux voor elkaar gekregen dat ik het scherm kosteloos kon komen ruilen bij hun service punt in Breda. Welliswaar wel voor een ander merk scherm, maar wel een met exact het zelfde paneel er in! Super service van Megekko en ik ben enorm bij met dit nieuwe scherm.
Ik ben al lang trouwe kant bij Megekko en dat zal ik ook zeker blijven!
Ondanks dat het service punt van Megekko in Breda nu gesloten is wegens corona mocht ik gewoon een afspraak maken om het scherm zelf te komen omruilen!
AlgemeenPlaced a business order for next day delivery so that I could continue freelance work uninterrupted. There were cheaper options, but I went for Megekko because they guaranteed delivery within 24 hours. Literally got an email that said "zal binnen 24 uur bij je worden afgeleverd". Didn't happen. When i complained, I got an email that described DHLs delivery statuses.
VerzendingIt was handed off to DHL on time, but not delivered within the 24 hours that Megekko said in their confirmation email and on the site.
KlantenserviceCustomer service didn't seem to care that my order was delayed and instead decided to be very condescending and explain DHL's delivery statuses to me in detail.
AlgemeenProducten gevonden via de tweakers pricewatch, daarna via megekko site nog details bekeken. De website is goed te navigeren.
VerzendingSysteemkast en moederbord werden apart verzonden, de systeemkast werd geleverd in de originele doos en het moederbord in een megekko doos.
AlgemeenProduct was snel te bestellen, na het lezen van de gegevens op hun website over het product. Duidelijke communicatie en snelle verzending.
VerzendingProduct werd met track&trace verzonden. In megekko doos ontvangen, op de doos staat specifiek vermeld dat het 'geen kijkdoos' is en hoeveel blikken bier er in passen, ook mag je de doos niet openen met een kettingzaag. Waarschijnlijk bedoelt om de doos leuker aan te kleden, persoonlijk was ik blijer met een doos waar alleen het plaatje van de gekko op stond.
AlgemeenAl tijden een order staan. Omdat de videokaart nog lang niet geleverd kan worden wordt mijn gehele bestelling niet opgestuurd want deelleveringen zijn niet mogelijk.
Alle items op de videokaart na maar geannuleerd maar mijn geld (1000+ euro) krijg ik pas terug wanneer de videokaart opgestuurd wordt. Mijn geld wordt nu dus voor ongeveer 6-12 maanden "gegijzeld" want zo lang duurt het waarschijnlijk nog wel voordat ik mijn videokaart krijg.
Klanten service wil in geen enkele manier tegemoet komen. Geven alleen aan dat ze mn order wel kunnen annuleren als ik mijn geld direct terug wil.... Alles wordt afgeschoven op hun halfbakken ordersysteem waarin niets mogelijk is. Mijn moederbord (van 10 jaar oud) was defect geraakt en hierdoor moest ik vrijwel alles vervangen. Megekko denkt niet mee en laat me hangen met een defecte machine waardoor ik enorm lang zonder pc heb gezeten.
Normaal gesproken ben ik wel tevreden bij Megekko maar dit is werkelijk schandalig....
En trouwens; Waarom zijn vrijwel ALLE reviews geplaatst vanwege een winactie..? Klinkt erg sketchy als je t mijn vraagt.
Deelleveringen worden niet gedaan.
Wanneer gedeeltelijk geannuleerd wordt het geannuleerde spul pas terug uitbetaald wanneer het laatste onderdeel van de order geshipped is.
Klantenservice komt totaal niet tegemoet en reageren kortaf en bot op de mails die ik stuur met eventuele alternatieven. Alle tussenmogelijkheden die ik aanvraag worden afgewezen en telefonisch zijn ze niet te bereiken.
AlgemeenNog nooit eerder iets besteld hier. Kwam voor dit artikel met de beste prijs uit de bus hier op tweakers.
VerzendingGoede terugmelding na de bestelling., track & trace klopte ook perfect.
AlgemeenIk heb meerdere keren bij Megekko iets besteld. En ongeacht of het nu iets groots of iets kleins is de service is uitstekend. Goede levertijd, goede kwaliteit en zorgvuldig verstuurd. Uitstekend bedrijf.
AlgemeenMeerdere keren al bij Megekko besteld, maar ook zoals de vorige keren een hele fijne ervaring. Duidelijke website met levertijden die in mijn ervaring altijd kloppen, snelle en goed verpakte leveringen en als je een keer contact hebt met de klantenservice geeft dat net zoveel vertrouwen!
AlgemeenSnelle en accurate bezorging. Producten tegen redelijke prijzen. Ik raad Megekko aan iedereen aan, zonder enige reserve.
VerzendingSupersnel geleverd.
KlantenserviceSnelle reactie op een gebrek, dat ik aanvankelijk ondervond, maar dat er echter niet was. Product volledig in orde.
AlgemeenVia de Tweakers Pricewatch bij Megekko beland voor een Apple product. Megekko is een overzichtelijke site, ze bieden snelle verzending en ook niet onbelangrijk, ik kon mijn gewenste product bij hen het goedkoopst krijgen. Top dus!
VerzendingVoor 22:30 uur besteld, de volgende dag in huis. Zoals beloofd kwam mijn bestelling de volgende dag binnen. Netjes verpakt en origineel, naar tevredenheid dus!
AlgemeenSnelle bezorging en goeie prijzen en goeie klantenservice die altijd bereikbaar is als je product kapot is of eventuele ander problemen
VerzendingGoed op tijd binnen een dag in deze crisis is uitzonderlijk goed
KlantenserviceKlanten service lijkt me goed heb gelukkig nooit zelf hoeven bellen de producten zijn bij mij altijd goed en optijd aangekomen
Algemeenik heb in de laat in de avond 2 fans besteld die nergens anders zo snel en zo goedkoop op het gehele wereld wijde web kon vinden.
Verzendingsneller dan het licht verplaatsen het voeld als 8ste wereld wonder hoe snel die ipad win ik bedoel het pakket in mijn handen had.
Klantenserviceniet nodig in mijn geval ik denk dat ceo megekko ons zal helpen verlossen van lange wachttijden en alle problemen er om heen.
AlgemeenSite is duidelijk en voorraad status is actueel. Verder zijn de producten goed vindbaar en is het bestelproces prima.
VerzendingSnel verstuurd, goede communicatie. Verpakking netjes en veilig.
AlgemeenDe webwinkel van Megekko is erg overzichtelijk. Prijzen zijn vaak bij de scherpste van het land. Afhandeling en betaling is makkelijk en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je betaling. Top!
VerzendingLevering is snel en de producten zijn goed verpakt. Wat ik ook leuk vind is de verpakking. Er staat vaak een grappige tekst op.
AlgemeenMegekko had de videokaart die ik wilde voor een extra lage prijs. Ik kon de kaart bestellen ondanks dat deze niet meer op voorraad was.
VerzendingDe videokaart die ik wilde, was met een flinke korting. Helaas was de kaart niet meer op voorraad.
Toch kon ik een bestelling plaatsen voor de actieprijs.
Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de voorraad.
Een paar dagen later kreeg ik het product.