Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelling liep soepel, de website is duidelijk met een ruim aanbod en voor een goede prijs
VerzendingBelofte "voor 22u besteld, volgende dag in huis" werd waargemaakt.
AlgemeenWebsite is duidelijk. Voorraad klopt en de prijzen zijn laag. Het bestelproces is duidelijk en het assortiment voldoende groot.
VerzendingNetjes binnen 24u geleverd. Top.
KlantenserviceService bij Megekko is ok, maar let op als zzp’er. Ik bestel er regelmatig als consument en had voor de pc van mijn vrouw geheugen nodig (zij is zzp’er). Bestelde geheugen werkte niet stabiel in haar pc. Omdat ik het nu zakelijk had besteld kreeg ik een forse afslag op het retourbedrag. Dit doen veel andere shops netter. Ik heb ze een mail gestuurd of hier niet in meegedacht kon worden, maar dit was niet mogelijk.
Voor consumenten dus een prima shop, als zzp’er even goed opletten omdat je bij Megekko dus een beperkt retour recht hebt.
AlgemeenMakkelijk te bestellen en snelle levering. Goed verpakt in de doos met bubbeltjes plastic (gebeurt niet overal). Goede kwaliteit!
VerzendingSnelle levering en goed verpakt.
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke website. Bestelling werd optijd geleverd en de prijs/kwaliteit verhouding klopt ook.
Al met al erg tevreden over Megekko
AlgemeenGoed te navigeren website. Duidelijke informatie. Qua verzending weet ik waar ik aan toe ben.
VerzendingAl had ik halverwege de avond besteld, ik had mijn bestelling alsnog de volgende dag in huis.
AlgemeenVriendelijke service, goede kwaliteit producten en een sneller levering maken voor mij dit een goed bedrijf
VerzendingKwam binnen een dag aan. Geen schade geen problemen, kortom uitstekend
KlantenserviceHad een vraag over een van megekko’s producten die ik via de mail had gesteld. Hier kreeg een uitgebreid en snel reactie op waardoor ik een juiste keuze kon maken
AlgemeenDe disken die ik zocht waren gemakkelijk te vinden en de prijs was aantrekkelijk. Daarnaast een goede beschikbaarheid van de producten.
VerzendingDe spullen waren goed verpakt verzonden en er was voldoende communicatie rondom de bestelling en levering.
AlgemeenToen ik me realiseerde dat ik iets kleins was vergeten toe te voegen aan mijn bestelling, kon dat helaas niet meer toegevoegd worden. In plaats daarvan bood Megekko me direct een tegoed aan om zonder verzendkosten dat product na te bestllen.
Bij eerdere bestellingen ben ik ook altijd goed geholpen en vragen zijn altijd netjes en snel beantwoord.
Overigens heb ik "ik maak kans op een prijs" opgegeven bij de motivatie, omdat Megekko prijzen uitreikt voor reviews. Maar ik was zo blij met de afhandeling van mijn bestelling dat ik de review sowieso wilde plaatsen.
Eerste bestelling kwam in een stevige doos met voldoende air-bags om mijn bestelling te fixeren en beschermen. De tweede bestelling kwam in een klein stevig pakketje dat netjes door mijn brievenbus paste. Overigens zijn de dozen van Megekko altijd leuk om te ontvangen vanwege de komische waarschuwing voor het openen van de doos.
KlantenserviceZoals aangegeven bij de "Algemene beoordeling" kreeg ik direct "gratis verzending" aangeboden, terwijl ik toch echt zelf een product vergeten was.
AlgemeenPrima ervaringen met het bestellen bij Megekko. Producten worden tijdig verzonden en over het algemeen ook altijd de volgende dag al binnen.
VerzendingBestelling goed verpakt verzonden en ook met de juiste markeringen aan de buitenzijde.
AlgemeenGoede omschrijving van het product en was makkelijk besteld. Qua prijs en verzendtijd ook goed.
VerzendingVersturen pakketten met DHL, in mijn ervaring gaat dat soms goed, soms minder goed.
AlgemeenEerder deze maand wat besteld bij Megekko wat bij niemand anders leverbaar was en opeens wel bij Megekko. Gelukkig was ik zo slim om alleen dat artikel te bestellen en niets anders erbij. Want een dag later krijg ik via de mail te horen dat het product toch niet op voorraad was en een nieuwe leverdatum heeft gekregen, drie maanden later... Dat is behoorlijk vervelend, maar dat kan wel eens voorkomen.
Afgelopen week opnieuw een product besteld bij Megekko wat niet op voorraad was bij de concurrentie, maar wel opeens leverbaar bij Megekko. Van de week zelfs een bericht gekregen dat het product nog steeds een verwachte afleverdatum heeft van morgen, maar krijg net een berichtje dat het product toch weer niet leverbaar blijkt te zijn en nu ruim een maand later wordt verwacht.
Dit kan een keertje voorkomen, maar hier worden specifiek items aangeboden die niet leverbaar zijn bij de concurrentie in de hoop dat je meer mee besteld en/of je order toch je order niet annuleert (iets wat ik wel direct doe).
Megekko heeft een redelijke score op Tweakers.net reviews in Pricewatch, maar als je de reviews eens gaat tellen zijn meer dan 2/3e van de reacties voornamelijk 5jes op basis van winactie of persoonlijk gewin. Dit geeft een enorm vertekend beeld van de reviews!
In de toekomst zal ik twee keer nadenken voordat ik weer een bestelling bij Megekko plaats, ook al is dit een leverancier die niet correct informatie levert, dan nog is dit de verantwoordelijkheid van Megekko die dit zonder te filteren aan de eindklant zo doorgeeft.
Producten die op voorraad waren, blijken nu pas 1-3 maanden later leverbaar te zijn. Niet gewacht of dat ook weer een loze belofte is. In dit geval is de verzending niet verstuurd op de aangegeven datum.
AlgemeenIk had een fan nodig, fan was er de volgende dag. Mygekko vraagt recensie , mischien maak ik kans op een ipad. Wie weet, nee heb je, ja kan je krijgen.
VerzendingDhL bezorger kwam, gaf pakketje aan mij. DHL bezorger zag ik weg rijden. Hij blij, ik blij
AlgemeenEigenlijk is er simpelweg niks op de gehele ervaring aan te merken, wat volgens mij al een vrij bijzondere ervaring is. Het bestellen is gemakkelijk, het zelf kunnen kiezen van een levermoment is wat mij betreft een bonus en de klantenservice prima te bereiken en reageert snel.
VerzendingIk kreeg direct een indicatie die ook accuraat bleek te zijn en had de vrijheid om zelf een datum te kiezen die mij het beste uitkwam. Ik ben nogal een stresskip, dus heb er met de klantenservice ook nog over teruggekoppeld en deze waren altijd goed te bereiken en konden mij dan ook geruststellen & vertellen wat de status van verzending was.
Snelle verzending in coronatijd is natuurlijk altijd een pluspuntje waard!
Vriendelijk, meedenkend & goed bereikbaar! Natuurlijk is het jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, maar eigenlijk laten ze zien dat het helemaal niet nodig is als de email spoedig en effectief wordt beantwoord.
AlgemeenHeb al vaker bij Megekko besteld met een heel makkelijke reden en die is dat megekko gewoon 10/10 is naar mijn mening. Je krijgt 36 maanden garantie, het word snel verzonden als je iets besteld en alles word duidelijk afgehandeld. Ik heb nog nooit problemen gehad met megekko dus ik raad het bedrijf zeker aan om bij hun je computer componenten en dergelijke te kopen. ik heb ook mijn vriendin bij megekko haar laptop laten bestellen.
(Zelfs in de corona tijden was de verzending snel!)
Doos word goed ingepakt met veilige lucht ballen of hoe je t ook noemt die er voor zorgen dat de producten niet kapot gaan bij verzending. Ook staat er heel komisch op de doos “niet met een kettingzaag openen” haha!
Over de klantenservice kan ik mijn mening niet uiten want daar heb ik nog nooit mee te maken gehad. De reden dat ik nog nooit met hun klanten service te maken had is waarschijnlijk omdat alles zo vlot en goed afgehandeld word bij hun dat ik geen extra duidelijkheden van de klantenservice moet vragen.
Algemeenproducten met een defect opsturen en doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. "2 tot 5 dode pixels is de norm, pas bij een hoger aantal kan je hem retourneren."
AlgemeenOverzichtelijke website, uitgebreide omschrijvingen, soepel afrekenproces, duidelijke communicatie. Gewoon zoals online shoppen hoort te zijn.
VerzendingSnelle verzending, product goed verpakt.
AlgemeenNa bestelling van een switch goed op de hoogte gehouden over voortgang van de bestelling.
VerzendingSnelle en correcte levering van mijn switch
KlantenserviceHelaas blijk de besteld switch gebreken te vertonen, er leek een onderdeel los te zitten waardoor het apparaat een rammelend geluid maakte. Na RMA zending is er binnen twee dagen een nieuw exemplaar gestuurd. Ik moest wel zelf aangeven dat retour kosten voor rekening van leverancier zijn bij defect. Met één bericht was dit ook opgelost, om die reden 1 ster minder.
AlgemeenHeb al meerdere keren bij Megekko Harddisks besteld.
Ook in deze vreemde tijd was de levering razendsnel. Binnen 24 uur waren mijn nieuwe disks, die moesten worden gewisseld vanwege een NAS crash, binnen.
Kortom een bedrijf waarmee ik graag zaken blijf doen. De prijs is aantrekkelijk, de levering is vlot en de service is prima
Om 22:00 besteld, volgende middag (ruim binnen 24 uur) binnen en dat in Corona tijd.......
KlantenserviceIn het verleden een keer een disk gehad die nog net binnen de garantie begon te crashen, vragen gesteld over het hoe en wat en de omstandigheden waaronder, door hen getest en zonder problemen gewisseld voor een nieuwe.
AlgemeenIk heb al meerdere bestellingen gedaan bij Megekko. Als ik computer onderdelen of randapparatuur nodig heb kijk ik tegenwoordig als eerste bij Megekko. Ik kan daar altijd vinden wat ik nodig heb en het bestel proces is simpel.
Over de klantenservice kan ik niet oordelen, daar heb ik (nog) geen ervaring mee.
Zoals ik eigenlijk al gewend ben, was ook mijn laatste bestellingen (speakerset) weer keurig op tijd en netjes verpakt afgeleverd.
Algemeende hele bestelling was snel, goedkoop en vloeiend. Bovendien goed verpakt. Ik bestel hier vaker hierna