Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer slechte service. Klantvriendelijkheid en coulance hebben ze hier niet van gehoord. Splinternieuw product, nauwelijks gebruikt, viel net buiten garantie. Dan heb je dus gewoon pech tetwijl overduidelijk is dat het een fout van de fabrikant is. Jammer hoor maar ik koop nooit meer iets bij jullie
VerzendingZeer slechte service. Klantvriendelijkheid en coulance hebben ze hier niet van gehoord. Splinternieuw product, nauwelijks gebruikt, viel net buiten garantie. Dan heb je dus gewoon pech tetwijl overduidelijk is dat het een fout van de fabrikant is. Jammer hoor maar ik koop nooit meer iets bij jullie
KlantenserviceZeer slechte service. Klantvriendelijkheid en coulance hebben ze hier niet van gehoord. Splinternieuw product, nauwelijks gebruikt, viel net buiten garantie. Dan heb je dus gewoon pech tetwijl overduidelijk is dat het een fout van de fabrikant is. Jammer hoor maar ik koop nooit meer iets bij jullie
AlgemeenLaat op de zondag ineens zin 2 keer een 140 Noctua fan aan te schahffen.
Deze heb ik dus besteld bij Megekko.
Prettige ogende website,makkelijk bestel proces.Veel keuzes i.v.m betalen en bezorgen.
In verband met het virus,en gezien bezorgers zelf af mogen tekenen voor ontvangs,gekozen voor bezorgen bij een post NL service punt.
De fannen kwamen netjes verpakrt in de wel bekende Megekko doos.
Regelmatige updates van het verzend proces en inderdaad..maandag middag kon ik mijn doosje gevuld met Nocuta's ophalen bij het Post NL service punt.
Kortom,besteld op zondag,en binnen 14 uur de fannen netjes in mijn handen.
Kortom prettige ervaring
AlgemeenHeel erg makkelijk te bestellen en uitgebreide communicatie via mail over je bestelling. Alles erg snel geleverd en uitstekend verpakt, ik bestel er zeker opnieuw!
VerzendingHeel erg snel en duidelijke communicatie over tijdstip van levering
AlgemeenPrima webshop. Een hele pc aan componenten besteld, en alles kwam netjes verpakt en op tijd aan. Geen aanmerkingen, ik zou hier zo weer kopen. Enkele producten zijn fors duurder dan bij andere zaken, maar over het algemeen zijn de prijzen ook erg laag. Maar goed, daar is de pricewatch voor.
AlgemeenEen van de goedkoopste prijzen, mooie site en ook nog eens snelle levering! Dat is niet van de gemakkelijkste zaken om te vinden.
VerzendingHeel snel en compleet!
KlantenserviceAl eens iets moeten annuleren en binnen het uur antwoord gekregen.
AlgemeenDe site is duidelijk met veel informatie over de producten. Ook de levertijden zijn altijd duidelijk aangegeven. De navigatie van de site is overzichtelijk en makkelijk terug te vinden.
VerzendingIk had niet verwacht dat het product op zondag avond nog verzonden ging worden. Hierdoor had ik het product op maandag al binnen. Super geregeld. Verder was het product goed stevig verpakt met voldoende beschermingsmiddel.
AlgemeenAlle onkosten zijn netjes vermeld. Betaal opties worden overzichtelijk weergegeven. De betaling verloopt soepel en de overzichtelijke bevestiging via mail volgt zeer snel na afronding.
VerzendingDuidelijke informatie over levertijden tijdens het bestellen. Inhoud van het pakket was uitstekend verpakt en netjes binnen termijn afgeleverd.
AlgemeenAl een aantal keren wat gekocht bij Megekko. Zelfs in deze Corona tijd worden de producten snel geleverd, max 2 dagen.
Ze hebben een groot aanbod en de support is tot nu toe altijd erg goed geweest.
AlgemeenAltijd snelle levering en lage prijs + koppeling met Tweakers. Ik was in het verleden niet zo gelukkig met de "Beoordeel Megekko op Tweakers en maak kans op..."-mails maar daar ben ik nu eindelijk voor uitgeschreven.
Edit: helaas toch weer spam gekregen.. hoe moeilijk kan het zijn om iemand uit te schrijven?
"BEOORDEEL MEGEKKO OP TWEAKERS EN MAAK KANS OP EEN SAMSUNG GALAXY S9 64GB ZWART T.W.V. 849 EURO!!"
"BEOORDEEL MEGEKKO OP TWEAKERS EN MAAK JE AUTOMATISCH KANS OP DE IPHONE XS T.W.V. 1159,- EURO!!"
"BEOORDEEL MEGEKKO OP TWEAKERS EN MAAK JE AUTOMATISCH KANS OP DE IPHONE X T.W.V. 1159,- EURO!!"
"BEOORDEEL MEGEKKO OP TWEAKERS EN MAAK JE AUTOMATISCH KANS OP EEN APPLE IPAD T.W.V. 349,- EURO!!"
"BEOORDEEL MEGEKKO OP TWEAKERS EN MAAK AUTOMATISCH KANS OP EEN APPLE IPAD T.W.V. 349,- EURO!"
"BEOORDEEL MEGEKKO OP TWEAKERS EN MAAK AUTOMATISCH KANS OP EEN APPLE IPAD T.W.V. 349,- EURO!!"
AlgemeenGoede ervaringen met het bestellen. Scherpe prijzen, snel verzonden, snelle reactie van de helpdesk.
Helaas minder goed met het retourproces. Bedrijf claimt ondanks Track & Trace bewijs niets te hebben ontvangen en dus ook niets terug te betalen.
Dure les. Jammer.
AlgemeenSnelle levering met competitieve prijs! Alles was goed verpakt en communicatie was duidelijk. Raad iedereen aan hier te bestellen en kom hier ook zeker terug!
VerzendingSnel verzonden en goed verpakt!
KlantenserviceGoede updates over de voortgang op de order. Online klant portaal werkt ook erg makkelijk en geeft je goede informatie.
AlgemeenAltijd scherpe geprijsd en een goed aanbod op een overzichtelijke website. Snelle levering en goede service!
AlgemeenIk zocht een voeding en ssd. Er zat net iets meer dan een dag tussen het plaatsen van de bestelling, en ik die het pakketje in ontvangst kon nemen. Ik heb al vaker bij Megekko besteld, en ik heb alleen maar positieve ervaringen.
VerzendingDe ssd en voeding waren goed ingepakt, en konden niet in de doos los bewegen. Ook kwam de bezorgen op tijd het pakketje brengen. Ook deze keer ben ik weer helemaal tevreden met de verzending!
AlgemeenIk zocht een moederbord, een processor en een voeding. Alle drie de dingen waren makkelijk te vinden op de site, en eenmaal gevonden was ook de keuze makkelijk gemaakt, omdat de specificaties van de producten overzichtelijk onder elkaar staan. Toen ik alles in de winkelmand had, nog even de code ''megekko'' toegevoegd, waardoor er gratis een prachtige gekko opener bij kwam, die nu in onze keuken aan de magnetron hangt. De betaling was erg snel klaar en verliep helemaal soepel. Al met al een 100% top ervaring
Het uitzoeken was snel en duidelijk, maar de verzending was nog beter. Ik plaatste m'n bestelling om kwart over 10 's avonds geplaats, per direct ontving ik een order bevestiging, en exact een half uur later kreeg ik al een mail dat m'n pakket verzonden was. Uiteindelijk kreeg ik het pakket 14 uur later, om 13:00 bezorgt aan huis door PostNL. Super snel dus en in helemaal goede staat. Ook erg fijn dat ze op het pakket vermelden ''niet openen met een kettingzaag''
AlgemeenIk ben van mening dat Megekko een mooie, overzichtelijke webshop heeft. In de Pricewatch zijn ze regelmatig de goedkoopste aanbieder. Ik bestel er al jaren af en toe wat, en heb eigenlijk alleen maar postieve ervaringen met ze, wat echter ook betekent dat ik nog nooit hun support heb hoeven contacteren. Wel lijken ze een aantal leuke acties op hun site te hebben, waaronder korting op aankopen en een giveaway bij reviews (waarvoor ik deze review schrijf!).
VerzendingDe artikelen van deze webshop zitten altijd goed verpakt in een prachtige doos (die je beter niet met een kettingzaag kunt openen...) met een goede hoeveelheid beschermmateriaal. De verzendkosten zijn zeer redelijk en ze vragen (gelukkig) geen extra geld voor de gebruikelijke betaalmogelijkheden. Wel zou het tof zijn als ze zouden overwegen bezorging gratis te maken boven een bepaald orderbedrag (tip!), zelfs al is dit pas bij een hoog bedrag (bijv. 100 eu). Niet omdat ik zelf graag een euro zou willen besparen, maar omdat mensen dit over het algemeen als zeer positief ervaren terwijl het eigenlijk maar over weinig geld gaat.
AlgemeenEasy to place order. Good price. Regular update on status of order Prompt delivery on the next day (Saturday)
AlgemeenProduct direct te vinden vanuit tweakers en makkelijk toe te voegen in de winkelwagen. Meerdere browsers bestellen? Dat kan dat combineert de website.
Verzending20.10 besteld volgende dag netjes geleverd en goed ingepakt.
AlgemeenSite is degelijk en overzichtelijk. Veel betalings-en leveringsmogelijkheden. Levering was ook snel en netjes aangekomen.
AlgemeenZe leveren snel en hebben nette prijzen. Ik heb nog niet met aftersales te maken gehad dus daar kan ik weinig over zeggen.
VerzendingSnel geleverd en netjes ingepakt
AlgemeenSnel besteld en snel geleverd (volgende dag op kunnen halen bij Postnl Afhaal punt), goede prijs en veel voldoende op voorraad.
VerzendingSnel, basiskosten (Megekko wellicht te overwegen om gratis te versturen boven bepaald bedrag) maar voor mij geen belemmering. Service/snelheid vind ik voornamelijk belangrijk.
Klantenservicetot op heden geen contact hoeven zoeken, dus geen ervaring mee. Kan dus nog positief of negatief uitvallen.