AlgemeenDe website is prima. Producten makkelijk te vinden en te bestellen. Aangezien alles op voorraad was en het aantal sterren hier besloten de onderdelen van een compleet Core X systeem bij deze winkel te kopen. Alleen de I9 proc en quad mem kitje had een levertijd van 2 a 3 dagen. Prima dacht ik, maar kreeg de volgende dag een mail dat de levertijd van de proc onbekend was. Die kon ik gelukkig annuleren en elders bestellen. Weer een dag later kreeg ik weer zo'n zelfde mail dat ook het mem kitje vertraagd was. Door de ervaring met de I9 proc ook deze maar geannuleerd.
Toen ze wisten dat de I9 10900X een onbekende levertijd had, hebben ze de levertijd gewoon op 2 dagen laten staan op de website. Ik vind dat echt een kwalijke zaak en weegt bij mij zwaar. Zeker gezien dit al een tijdje aan de hand is nu ik de reviews zo lees.
Alles zat netjes in een stevige doos met opvulmateriaal. De systeemkast werd zonder overdoos geleverd en is wellicht een beetje diefstalgevoelig.
KlantenserviceDe klantenservice verder vind ik wel goed. Ze reageerden snel op mijn mails. De items die ik wilde annuleren werden direct geannuleerd en de resterende items snel en netjes verzonden.