Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHelemaal prima - prijzen zijn okay en verzending was supersnel, leverdatum bij één van de bestellingen gewijzigd en dat ging ook helemaal top. Ik ga hier nog bestellen.
AlgemeenReeds een aantal producten besteld en steeds correct en tijdig behandeld geweest. Niets op aan te merken, so far!
AlgemeenDuidelijke website, duidelijke productomschrijvingen, duidelijke prijsaanduiding en verzendkosten.
Snelle levering, artikel goed verpakt.
Zoals het hoort, dus.
Snelle levering, goed verpakt.
AlgemeenWebsite op zich duidelijk en overzichtelijk, Maar opgave over leverdatum onbetrouwbaar en te laat geleverd.
VerzendingOnbetrouwbare informatie over levertijden.
Ruim op tijd moederbord + geheugen besteld omdat ik het als vervanging nodig had. Onderdelen zouden op voorraad zijn en volgende dag geleverd worden.
Ook nog email bevestiging gehad dat e.a. volgende dag geleverd zou worden. Bljiken onderdelen pas volgende dag rond 11:30 bij DHL te zijn aangeleverd. En dus niet meer op tijd bezorgd worden
AlgemeenIk heb iop een feestdag een iPad besteld bij Megekko, omdat ik graag zo snel mogelijk het apparaat in huis wilde hebben en Megekko de voordeligste aanbieder was met de snelste levertijd. Megekko heeft alles waar gemaakt en de iPad snel en netjes de volgende dag geleverd.
VerzendingDe verzending was snel en het apparaat was keurig verpakt. Ik werd per mail op de hoogte gehouden en kon mijn pakket zonder problemen volgen. Zoals het hoort en erg tevreden over.
AlgemeenDuidelijk en overzichtelijke site met veel aanbod.
Het bestel proces verliep zonder problemen en men krijgt ook status updates van de bestelling inzake verwachte levertijd.
Goed verpakt en zo veel mogelijk in 1 doos gekregend.
Status updates via de mail maakt het makkelijker om in te schatten wanneer de levering plaats gaat vinden
Algemeenik schrijf niet alleen deze review omdat ik er een steam giftcard voor krijg, maar ook omdat het een solide bedrijf is dat altijd goed hun werk doet, als ik iets pc-gerelateed bestel, bestel ik het altijd bij megekko omdat het simpelweg de laagste prijzen bied met het grootste assortiment, dus een hoop keuze voor een lage prijs, ik heb inmiddels meer dan 1000 euro besteed bij megekko in de laatste paar maanden en daar heb ik geen spijt van. als er een probleem is word dat snel en gemakkelijk opgelost zonder enige moeite,
by far het beste techbedrijf die we hebben.
de verzending is bij mij nog nooit vertraagd geweest en is altijd de volgende dag in huis.
Klantenserviceals er problemen warden met een onderdeel werd dat zeer snel opgelost en het product word snel vervangen,
AlgemeenErg tevreden over Megekko, ik bestel hier al jaren naar volle tevredenheid.
Onlangs een product besteld en retour gestuurd, ook dit is keurig afgehandeld zonder enige problemen.
Monitor was verzonden in de originele verpakking en keurig aangekomen. Minder onnodig verpakkingsmateriaal is altijd goed.
KlantenserviceBij enkele vragen over de retourprocedure netjes en snel via de mail te woord gestaan.
Algemeenik heb bij Megekko dit geheugen setje gekocht
Corsair DDR4 Vengeance RGB Pro 2x16GB 3600
Besteld en snel geleverd.
Je word keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Gelijk bij verzending track en trace nummer ontvangen.
Dus je weet wat je kan verwachten
AlgemeenNa de prijsvergelijking op Tweakers kwam ik de site tegen van Megekko. Het hele proces van bestellen ging makkelijk en snel. Product was ook volgens afspraak de volgende dag al binnen.
VerzendingSnelle levering, kwam zelfs 30 min eerder binnen dan in de PostNL app stond.
KlantenserviceNa aankoop po de website kreeg je een melding dat je korting kon krijgen op je volgende aankoop. Toen ik hier op klikte kwam ik op een beetje een rare website uit wat niet betrouwbaar eruit zag. Hierbij moest je ook nog een keer je gegevens worden ingevuld. Dit zag er in mijn ogen heel onbetrouwbaar uit.
AlgemeenDe bestelling ging zoals altijd bij Megekko helemaal gesmeerd. Levering precies op tijd, netjes verpakt.
AlgemeenIk heb via Megekko een iPad besteld en deze niet gehad. Ik ben er zeker van overtuigd dat ze er nog voor zullen zorgen dat het product uiteindelijk nog bij me terecht gaat komen, maar het duurt minimaal 5 werkdagen en maximaal 30 werkdagen voordat er uberhaupt duidelijkheid zal komen over wat er gebeurd is met mijn bestelling. Ik ga zo lang niet wachten en zal ondertussen mijn iPad maar ergens anders bestellen en mijn bestelling bij Megekko retour sturen als het dan uiteindelijk binnen zal komen. Ik snap dat de uiteindelijke fout bij DHL ligt, maar Megekko kiest voor hen als bezorgpartner en is zeer gebrekkig in hun communicatie. De algehele ervaring is voor mij een enorme teleurstelling aangezien ik erg uit keek naar het ontvangen van mijn product.
Voor wat het verder waard is; de website werkt verder prima en Megekko hanteert over het algemeen concurrerende prijzen.
Mijn pakket zou de volgende dag worden geleverd. De bezorger heeft mij die dag blijkbaar gemist toen ik gewoon thuis was en het pakket zou de volgende dag bij een service point opgehaald kunnen worden. Op zich vervelend, maar geen ramp. Tot mijn schrik veranderde de status van het pakket later op die dag naar bezorgd (weer terwijl ik gewoon thuis was). Ik heb het pakket helaas zelf niet mogen ontvangen, en mijn buren hebben ook niks aangenomen.
KlantenserviceDe klantenservice heeft wel een onderzoek bij DHL opgestart maar reageert verder erg stug en beantwoord niet al mijn vragen. Al met al is de communicatie weinig geruststellend. Ik ga wel gewoon mijn bestelling elders plaatsen en hoop dat Megekko mij zal terugbetalen zodra het pakket of teruggestuurd is, of blijkt dat het pakket kwijt is.
Mocht de klantenservice er alsnog in slagen met een goede oplossing te komen of mij in ieder geval gerust te stellen dat ze me uiteindelijk schadeloos gaan stellen dan pas ik deze beoordeling met alle liefde naar boven aan, maar tot zo ver is de ervaring ronduit slecht.
AlgemeenHad eerder problemen met een andere webshop over een product dat niet goed verpakt was en hun beweerden dat geen enkele andere webshop dat wel zou doen. Ik was van mening dat dat onzin was, en heb toen bij Megekko exact het zelfde product gekocht en deze was wel normaal (of zelf bijna perfect) verpakt. Echt gewoon supper.
AlgemeenBuitengewoon snelle service en klantvriendelijkheid. Ik ben erg tevreden met de prijzen, snelle verzending en vriendelijke klantenservice.
VerzendingAls er staat, levering 1 dag. Dan krijg je het ook de volgende dag geleverd. Dot in tegenstelling tot de andere grote concurrenten die het beloven, maar vervolgens niet waarmaken.
KlantenserviceIk word snel geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan. Fijn bedrijf dit. De prijzen zijn vaak ook meer dan prima
Algemeenvia tweakers een lijstje gemaakt en vervolgens bij Megekko in de shoppinglist geplaatst. Kan het eenvoudiger? Vast wel, maar dat hoeft niet. Megekko leverde alles netjes 1 dag later en 's avonds draaide alles perfect.
VerzendingSupersnelle levering (binnen 24 uur!)
AlgemeenHad gauw een specifieke computer kast nodig, half elf besteld en in no time de volgende dag rond de lunch gekregen, perfekt geregeld!
AlgemeenIk heb componenten geselecteerd m.b.v. de pricewatch. Vanuit daar doorgeklikt naar Megekko en de winkelmand gevuld. Betaald via Ideal. Ging super makkelijk.
VerzendingMijn bestelling werd geleverd binnen de aangegeven 2 werkdagen. Dus helemaal tevreden.
De enige webwinkel die het nog beter doet qua leveren is Coolblue, naar mijn mening.
AlgemeenGoede prijs, snelle levering. Vriendelijke klantenservice, snelle reacties via de mail, ik ben uitstekend geholpen. Prima webshop
VerzendingTrack en trace snel toegestuurd gekregen. Was dezelfde dag nog aangemeld via postnl
AlgemeenIn de afgelopen jaren heb ik de meeste onderdelen voor mijn PC bij Megekko gekocht. Prijzen zijn aan de goedkope kant van het spectrum. Verzendkosten zijn niet altijd inbegrepen, maar dan nog is Megekko vaak goedkoper dan de eveneens betrouwbare concurrenten. Slechts eenmaal iets retour hoeven zenden (door fout fabrikant) en dit werd goed en snel afgehandeld. Voorraad- en verzendinformatie is accuraat. Producten worden goed verpakt geleverd. Altijd tevreden.
VerzendingHet product ontvangen op de aangegeven dag. Prima verpakt; Veilig, maar niet te veel verpakkingsmateriaal.
KlantenserviceIn het verleden contact gehad ivm retourneren GPU. Vragen werden goed beantwoord, en het geld werd op korte termijn teruggestort.
AlgemeenMakkelijk te vinden, goede omschrijving. Duidelijke website. Geen poespas gewoon waar YouTube see is what YouTube get
VerzendingOp de afgesproken tijd geleverd.
KlantenserviceHeb geen contact gehad, was niet nodig. De service is dus goed.