Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOp goede vrijdag begeeft mijn eigen PC het aan de eind van de middag. Op tweakers gezocht naar de AMD Ryzen 7 3700X want deze processor wilde ik hebben en iemand die deze ook nog op zaterdag kon leveren. Zo kwam ik uit bij Megekko. Alles besteld en de dag erna werd alles netjes geleverd.
VerzendingVolgens de 1ste T&T zou PostNL het tussen 18:15 en 20:45 uur leveren maar de T&T werd in de ochtend bijgesteld en rond 15:00 uur werd alles geleverd.
In mijn geval was eerder beter dus hulde.
AlgemeenBestellen was makkelijk, duidelijk proces. Daarnaast kon ik het product makkelijk vinden via de site en was de beschrijving van het product ook duidelijk.
VerzendingIn de middag besteld, volgende dag al binnen. Sneller kan bijna niet!
Algemeenlaat in de middag besteld, maar de volgende ochtend om 10 uur werd het pakket al afgeleverd. Supersnel, goede prijs en zonder overige kosten.
AlgemeenHet was mijn eerste keer dat ik iets bestelde en het ging moeiteloos. De moederbord was voorradig en werd gelijk gestuurd, Ik kreeg het de volgende dag.
AlgemeenOverzichtelijke website met een groot assortiment tegen scherpe prijzen. Ik heb hier al verschillende producten gekocht en nog nooit problemen gehad. Leveren altijd super snel en heb nog nooit een verkeerd product geleverd gekregen.
VerzendingSuper snelle levering, ik had iets rond 22:00 besteld en de volgende dag was het al in huis. Stond ook wel zo in de bevestigingsmail maar had het toch later verwacht omdat ik het pas om 22:00 had besteld.
AlgemeenGoede service, scherpe prijs en de bestelling werd op de gewenste datum afgeleverd. Heel Fijn!
VerzendingProduct op de juiste datum (verjaaardag) afgeleverd.
AlgemeenProducten gevonden via tweakers. De prijs is goed, en de beschikbaarheid klopte. Al met al geen klachten
VerzendingSnel verzonden en bezorgd, dus is allemaal prima verlopen.
AlgemeenProduct was op 50 cent na de goedkoopste volgens Tweakers maar aangezien ik er al eerder had besteld bij hun aangeschaft.
Zoals belooft de volgende dag in huis.
Deze belofte komt helaas niet iedere webshop na is mijn ervaring de laatste tijd!
Levering zoals afgesproken de volgende dag en goed verpakt.
Tracking inbegrepen.
AlgemeenVoeding ging 's ochtends onverwacht kapot. In de middag een nieuwe besteld, en deze was binnen 24 uur binnen (zoals aangegeven).
VerzendingVrijdag rond 13:00 besteld, zaterdag binnen - vóór Pasen dus. Wel zo fijn, omdat ik het onderdeel nodig had om de pc te gebruiken. Verpakking was prima - alles is veilig aangekomen. Er zat nog een onverwachte tegoedbon in de doos voor wijn.
AlgemeenIk koop hier wel vaker wat, zakelijk en privé.
Laatste bestelling had ik een geopende en gebruikte CPU.
Nu heb ik wat gekocht en ik zou steam tegoed krijgen.
Niet gehad...
Ik denk dat ik volgende keer maar elders bestel...
Klantenservice zei destijds bij de processor het kan gebeuren dat hij open kan gaan tijdens transport (dat de seal is verbroken).
Yep evenals de core met koelpasta en vingerafdrukken in de doos
AlgemeenWat kan ik zeggen? Het is een van de vele goede webwinkels en mijn eerdere ervaring was ook goed, dus dit keer weer besteld bij Megekko omdat ze qua prijs bij de goedkoopste zaten
Dat betekent dat ik volgende keer weer daar bestel als de prijs goed is omdat de levering prima in orde was.
Het product was goed verpakt in een stevige doos, niets op aan te merken.
AlgemeenBestellen en betalen ging prima. Hier geen probleem. de site is goed en duidelijk opgezet.
VerzendingIk had alleen producten besteld die meteen leverbaar waren. Bleek dat er een product toch niet leverbaar was en ik meteen een hele maand op al mijn spullen moest wachten. ik dacht, ik ga meteen bellen om die order te cancelen, blijken ze alleen per mail te bereiken zijn. Uiteindelijk per mail dat ene product gecanceld en ik kreeg de rest wel meteen de volgende dag geleverd en heb mijn geld meteen retour gekregen. dus het is verder goed afgehandeld, maar het is me nu al zo vaak gebeurd bij meerdere bedrijven dat een product toch niet tijdig geleverd kan worden en je hele bestelling wordt vertraagd. Dat vind ik een groot minpunt, want de rede dat ik voor een bedrijf kies is buiten de prijs, dat ik mijn spullen voor een bepaalde tijd wil binnen hebben.
KlantenservicePer mail goed geholpen, maar vervelend dat ze niet telefonisch te bereiken zijn.
AlgemeenWas snel geleverd super goed geïnformeerd
Geen poespas dit wil ik en afrekenen
Ook geen gedoe met wilt u dit ook of dit raden we aan
Was goed geïnformeerd wanneer de HD kwam
KlantenserviceDe bezorg tijden van de post vond ik te ruim waardoor je de helft van de dag moet wachten
AlgemeenHet assortiment is enorm, de prijzen zijn erg concurrerend en de levering is erg snel. Het enige wat echt beter zou moeten is de zoekfunctie op de site zelf.
VerzendingAls altijd netjes verpakt.
Algemeenheb nu een paar keer besteld en gaat eigenlijk altijd wel goed. Snelle levering en goede prijzen.
AlgemeenHeldere uitleg, goede prijs / kwaliteitsverhouding en zeer vlotte levering! Qua computer onderdelen kom ik toch vaak uit bij Megekko.
VerzendingPrima , doen wat ze zeggen. Vandaag bestellen morgen leveren. En niet geheel onbelangrijk altijd in een extra beschermde doos tegen vervoer schade
AlgemeenBestelling snel geleverd op de aangegeven dag, prijzen waren prima in orde en communicatie verliep goed.
Verzendingproduct goed verpakt en geleverd op juiste dag.
KlantenserviceJammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, al is de reden hiervan respectabel.
AlgemeenMakkelijk te vinden, bestellen en te betalen. Gevonden via de site van tweakers. Absoluut geen spijt van gehad.
VerzendingSnelle en goede service
AlgemeenVoor 22:30 besteld moren geleverd, is altijd goed geleverd de volgende dag.
Producten zijn goed geboxed. geen problemen mee gehad
AlgemeenMeerdere bestellingen over de jaren gemaakt zonder problemen, totdat er een defect is. Samsung G5 monitor geeft een ontzettend irritant zoemgeluid als deze aanstaat (duidelijk defect) na mail van de klantenservice hierover geeft Charlotte aan dat er geen advies wordt gegeven want onze klanten zijn technisch (niet mijn vraag maar oké) en dat ik het maar aan de Facebook groep met klanten kan vragen? Ik denk niet dat dit de standaardmethode voor een defect afhandeling is maar blijkbaar kan ik het gewoon naar iemand in de facebook groep sturen die het dan gewoon fixt, handig. Compleet waardeloze reactie die duidelijk aangeeft dat de mail half gelezen op waarna ze snel een standaard template versturen en de case sluiten. Als dit de service van Megekko en CD-ROM-LAND is dan bestel ik liever bij Alternate of dergelijke .
Verzending was snel en met T&T, verder niets op te merken.
KlantenserviceZoals bovenstaande gemeld, straight up waardeloos, snelle reacties met standaard templates en verwijzingen naar facebook groepen voor een defect. Nice.