Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBinnen een half uur was de bestelling al aangeboden aan PostNL. Echt super snel gedaan.
AlgemeenNiet mijn eerste bestelling bij megekko en zeker ook niet de laatste. Bestellingen zijn altijd snel geleverd ( volgende dag ) en nooit problemen ervaren dus dat geeft een zeer goede indruk.
VerzendingProduct ( m.2 ssd ) zat netje in een omdoos die prima door de brievenbus paste en was de volgende dag netjes op tijd geleverd.
AlgemeenEen aantal Noctua Fans nodig voor mijn server en Megekko had deze op voorraad en tegen een goede prijs ! Bestellen gaat eenvoudig.
VerzendingVerzending is, zoals altijd tot nu toe, super snel bij Megekko. Echte aanrader.
KlantenserviceIn het verleden wel eens de klantenservice van Megekko nodig gehad. Je krijgt snelle reactie en mijn probleem was super snel en goed opgelost !
AlgemeenDe site is prima, de prijs was gelijk aan een andere webwinkel. Bestellen gaat redelijk.
KlantenserviceMijn gekochte laptop is een maand geleden kapot gegaan, ik zit nog steeds met de waardeloze klantenservice te steggelen om deze gerepareerd te krijgen.
AlgemeenIk heb hier meerdere keren besteld. Prijzen zijn goed, producten zijn zoals beloofd, bezorging is tijdig.
KlantenserviceIk kreeg laatst te maken met hun klantenservice toen ik per ongeluk het adres verkeerd opgaf (miste wat details). Product werd teruggestuurd en klantenservice bood mij gratis herverzending aan zonder enig gedoe.
AlgemeenIk had een tijd geleden een Videokaart besteld die binnen een paar werkdagen op voorraad zou zijn. De dag voordat ze zouden leveren een mail dat het vertraagd is en een aantal dagen later zou komen.
1 dag voor die zou komen, u raad het al status opeens niet meer leverbaar!
Deze kaart was een actie waardoor ze goedkoper een 1660ti konden leveren.
En uiteraard een kleine week later staat de kaart gewoon op de website te koop voor een 200€ meer!
Een schande en pure oplichting! In deze tijden ben je wel gek als je daar besteld! Zij en veel webshops vullen hun zakken met de extreme marge.
Komen ze met een verhaaltje dat zogenaamd de inkoop veel duurder is terwijl ze direct bij de fabrikant inkopen!
Maar ze zien dat ze nu ipv normale marges de meest achterlijke winsten kunnen maken. En helaas betalen veel mensen dit ook!
Erg jammer...had er eerder al een aantal artikelen gekocht en naar tevredenheid...maar dit is ordinair stelen.
Ze annuleren gewoon een bestelling en zetten die op niet meer leverbaar. Vervolgens staat die binnen een korte tijd leverbaar maar voor 200€ meer!
Als dit geen diefstal is weet ik het ook niet meer!
AlgemeenBestellingen worden tijdig verzonden en zijn over het algemeen goed verpakt. Megekko scoort hier in mijn mening goed, het is me nog niet overkomen dat er van de getoonde leverdatum wordt afgeweken.
AlgemeenNa kort email contact heb ik de bestelling gedaan en zoals beloofd was het de volgenxe dag er
AlgemeenMegecko is een dozen schuiver, ik verwacht van deze partij:
- Levertijden correct zijn
- Informatie op de website correct is.
Tijdens het bestellen let ik op een aantal dingen, 1 daarvan is: Welke partij levert de spullen. DHL webshops bestel ik niets meer bij, DHL heb ik zo veel issues hier mee gehad dat ik dat niet meer doe.
Megecko adverteert met PostNL logo's op de website (footer van de pagina), er is geen vermelding van DHL voordat je kan afrekenen. Toch lag er vandaag met 3 mensen thuis een pakketje in de brievenbus, zonder aan te bellen (ben allang blij dat ik niet bij het distributie centrum een stad verder het hoef op te halen). Geleverd door DHL.
Het is te begrijpen dat je besluit een andere partij te kiezen omdat voorwaarden of je eigen ervaring beter is, maar pas dit aan op je website.
Megecko adverteren met PostNL logo's op de website (footer van de pagina), er is geen vermelding van DHL voordat je kan afrekenen. Toch lag er vandaag met 3 mensen thuis een pakketje in de brievenbus, zonder aan te bellen (ben allang blij dat ik niet bij het distributiecentrum een stad verder het hoef op te halen). Geleverd door DHL.
AlgemeenHeb tijdens de megekko days een Be Quiet! 500dx behuizing besteld voor een mooie prijs. duidelijke site, snel een verificatiemail ontvangen met track and trace.
Verzendingbestelling mooi op tijd ontvangen en ook met postNL. was die paar euro verzendkosten zeker waard, want die zijn altijd op tijd en als je er niet bent kun je hem later die dag bij een postNL punt ophalen. verder goed verpakt, helemaal onbeschadigd aangekomen.
AlgemeenBetreft HP Envy X360, rma/retournering Bitlocker verhinderde dat ik Windows nog in kon komen, tevens de reden dat ik het product niet kon retourneren.
VerzendingVerzending is prima verlopen.
KlantenserviceNa de laptop zo'n 4 dagen in gebruik te hebben gehad wilde deze niet meer booten. Het probleem zat hem in Bitlocker. Geen herstelsleutel geupload omdat ik Bitlocker nog niet eerder gebruikt had. Het was vervolgens niet meer mogelijk in Windows te komen, herinstallatie was ook niet mogelijk dus laptop retour gestuurd.
Kon uiteindelijk ge-reset worden middels HP Tools, welke niet beschikbaar zijn voor consumenten.
Dit stemde me niet gunstig dus heb geprobeerd het product alsnog te retourneren wat niet mogelijk was om de volgende reden:
"Indien het product in nieuwstaat is en de Bitlocker is verwijderd of kan verwijderd worden kan je het product aan ons retour zenden.
Echter dient hiervoor de Bitlocker verwijdert te worden voordat we het product voor je kunnen crediteren."
IK vroeg niet om Bitlocker, kreeg niet de keuze deze wel/niet te activeren bij bestellen van het product en nu kunnen dus ook de shop en fabrikant het product niet terugnemen om software(functies) die zij zelf hebben geïnstalleerd..
Was voorheen best te spreken over Megekko maar na dit niet meer. Meteen de laatste keer geweest gebruikt te hebben gemaakt van deze webshop
AlgemeenPrijs en kwaliteit gaan hand in hand. Bij Megekko kan je er vanuit gaan dat het product op tijd en ongeopend geleverd wordt. Ook kan je in je achterhoofd houden dat je het product op tijd kan terugsturen voor een refund , zonder dat er moeilijk gedaan gaat worden.
KlantenserviceTijdje terug ooit een 240hz monitor teruggestuurd. Kreeg zonder gedoe een refund.
AlgemeenSnel geleverd. Goede concurrerende prijs. Niet de goedkoopste maar wel altijd goede ervaringen dus weer daar gekocht.
VerzendingDe volgende dag geleverd. Prima verpakt. Aandachtspunt is dat het wel iets milieuvriendelijker zou mogen. Minder of geen plastic.
Algemeenquick shipping, easy to order, good quality of product, the package was delivered the second day
Algemeenfijne winkel goeie prijzen en goeie servies . . . . . . . .
AlgemeenVerschillende PC onderdelen besteld. Goed op voorraad en veelal de goedkoopste leverancier in Nederland. Wel vreemd dat je nog zo'n 4 euro verzendkosten moet betalen voor een bestelling van 1400 euro. Maar goed, al met al blijven ze wel de goedkoopste!
VerzendingMijn pakket is snel samengesteld en volgens Megekko verzonden. Helaas is er nu wel al 1 dag vertraging ontstaan. Wel heb ik al een Track & Trace ontvangen, dus denk ik dat dit fout gaat bij PostNL.
KlantenserviceIk had een te grote case fan besteld en wilde deze graag omruilen voor een maatje kleiner. Na even kort mailcontact heeft Megekko een prima regeling met mij getroffen. De dubbele verzendkosten kwamen te vervallen, even als de retourskosten. Zeer vriendelijk al zeg ik het zelf!
Algemeen1 werkdag later werdt de bestelde laptop aangetekend aangeleverd in een solide veilige verpakking. Wat ik had besteld en werkt ook.
De website geeft een onprofessionele indruk. Weet niet preces waarom. Misschien te vrolijk met dat groen ?
De laptop is wat ik had besteld en werkt ook.
AlgemeenNa bestelling kreeg ik zelfs op zondag al snel een verzendbevestiging, en volgende dag gewoon binnen.
Ik heb al eerder bestellingen bij megekko gedaan, er was 1 onderdeel van mijn Pc kapot. Na het aangeven hiervan werd er al snel een vervangend artikel toegestuurd om toch verder te kunnen met mijn PC build.
AlgemeenWebsite is goed overzichtelijk. En als je wel issues hebt dan kan je ze gewoon mailen wat over het algemeen redelijk snel reactie terug geeft.
VerzendingMeestal snel geleverd nooit echt lang moeten wachten op een product.
AlgemeenDe perfecte webshop. Goede prijzen, goed gesorteert en alles is heel duidelijk en makkelijk te filteren. Betaling ook goed, geen extra kosten bij gebruik van iDeal helaas wel bij Paypal maar iDeal is ook een fijne optie. Ook kun je makkelijk de bezorgdatum uitkiezen. Hierom bestel ik tegewoordig al mijn hardware bij megekko.
VerzendingSnelle levering, om 22:15 besteld en het werd de volgende dag rond 11 uur al bezorgd. Zat goed verpakt, goed veel plastic voor bescherming dus is gewoon veilig aangekomen.
KlantenserviceDe klantenservice is erg fijn. Ik had een mail gestuurd met een vraag, er werd al binnen ongeveer 30 minuten op geantwoord buiten kantoortijden, de mail was ook erg duidelijk en ik werd erg goed geholpen! Daarom ook de 5 sterren beoordeling voor klantenservice.