Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Duidelijke info, laagste prijs (op de naamgenoot van een Z-Amerikaanse rivier na dan, maar daar bestel ik echt niet meer), en ook nog eens 4 dagen (!) sneller geleverd dan voorspeld. Perfect.

4 dagen (!) sneller geleverd dan voorspeld

Juiste productinfo duidelijke site.
De juiste prijs was net behulp van Tweakers Pricewatch snel duidelijk.

Zoals het hoort, vrijdag besteld zaterdag binnen.

Snelle levering voor een scherpe prijs en verpakt in een zeer stevige doos aangekomen. Wat wil je nog meer!

Zeer goed verpakt, toch wel belangrijk bij een nieuwe laptop.

Prima shop via de pricewatch op uitgekomen als voordeligste. Producten zoeken gaat makkelijk. Bestellen gaat goed en bestelling wordt snel ingepakt en verzendstatus geupdate.

Prima. Gratis verzending bij de behuizing van de PC. Snelle next-day levering.

Via Tweakers bij deze site uitgekomen. Zoals het hoort geen problemen bij het bestellen en vlot alle informatie kunnen vinden.

's avonds besteld, de volgende dag geleverd. Zeer snel en een zeer ruime verpakking, dat zou misschien iets minder kunnen.

The overall process was easy and convenient, I'm glad I ordered my laptop from Megekko.

Tracking was a little bit unreliable but it came the next day without any problem.

Voor mijn laptop ene nieuwe SSD gekocht. Megekko was verreweg de goedkoopste en de recensies was tiptop in orde. bestellen en betalen was een peace of cake. Alleen jammer dat ze voor paypal extra kosten berekenen, maar via Ideal ging het ook lekker snel. De spullen werden de volgende werkdag keurig verpakt geleverd, extra beschermt met luchtkussens

Helaas (niet de schuld van Megekko) pakt mijn laptop de SSD niet, Ik heb er een vraag over gesteld op tweakers. heeft iets te maken met PCI-Express \ SATA .

Voor mijn nieuwe build had ik bij Megekko een Lian Li PC-O11 Dynamic Wit besteld. Hij was bij MeGekko weliswaar €15 duurder dan de beste aanbieding uit de lijst, maar omdat ik louter positieve ervaringen heb met bestellen bij MeGekko en ik een aantal mindere reviews van de goedkoopste webshop had gelezen, vond ik het de meerprijs wel waard en heb ik besloten om voor de zekerheid te gaan en bij MeGekko te bestellen.

Ik vertrouw zelfs dusdanig op hun accurate voorraadstatus en snelle verzending dat ik de kast expres na 22:30 had besteld zodat ik hem niet te snel binnen zou krijgen; de volgende dag zou ik namelijk niet thuis zijn geweest. zo geschiedde en de kast werd netjes aangeleverd.

Enige minpunt is dat ze zelfs voor producten boven de €100 nog verzendkosten vragen.

Verzending is razendsnel en, op deze kast na, die te groot was om nog eens extra in te pakken (was ook onnodig) zitten kleinere producten altijd zeer goed verpakt.

Kort contact gehad met een vraag over de verzending.

Fijne webwinkel. Wat ik besteld had stond aangegeven op voorraad en werd ook daadwery snel verzonden. Alles was super netjes verpakt en de producten waren helemaal in orde.

Heel simpel, prettige site, makkelijk zoek/filteren. Hebben opvallend de producten netjes op voorraad en de prijzen zijn gemiddeld lager dan bijv. Alternate. Eigenlijk zoek ik tegenwoordig niet eens meer maar ga blind naar hun site als ik iets nodig heb.

Producten worden altijd snel geleverd en natuurlijk vrolijk verpakt in de herkenbare dozen.

Heb hier een CPU, moederbord, ram, SSD en een koeler gekocht. Ik wou het graag zo veel mogelijk alles bij 1 shop hebben om te voorkomen te moeten wachten op aankomst van de verschillende producten. De voorraad indicatie op de website klopte gelukkig. Bij het bestellen was het wel even iets raars aan de hand, ik kon de ram de eerste paar keer niet toevoegen, even later lukte het alsnog.

De onderdelen werd in een ruime doos gevuld met airpockets, prima verzonden.

Omdat ik toch besloten heb om meer ram te nemen, hierop heb ik besloten om de ram retour te sturen. Helaas moet ik hierbij zelf voor de verzending zorgen. Maar het proces gaat op zicht wel gemakkelijk.

mooie duidelijke website, goede prijzen en snel geleverd op afspraak
wat wil je nog meer ?

op de dag van afspraak geleverd

De producten waren hier vaak iets goedkoper dan bij andere winkels. De voorraad klopt niet altijd, maar de klantenservice lost het goed op.

De levering was prima, ik kreeg het product de volgende dag al. Het was goed beschermd waardoor het niet snel kapot zou gaan.

De klantenservice heeft mij goed geholpen. Bij de eerste bestelling stond er dat er iets op voorraad was wat niet op voorraad bleek te zijn, hebben ze goed opgelost. Ze reageren ook snel, de 2 keer dat ik ze heb gemaild kreeg ik binnen een uur een reactie.

Ik heb een hier een Seasonic Focus GX-750 besteld op 27-4-2021 en was de 29e al in huis! Snelste levering van alle 4 andere winkels waar ik mijn onderdelen heb besteld. Daarnaast heb ik met de actiecode “megekko” ook nog een gratis kladblok gekregen! Pakket was ook netjes verpakt, was snel. Kortom, een top winkel dus!

Zoals ik al eerder zei was het product het sneller geleverd dan de andere onderdelen die ik heb besteld bij andere winkels. Terwijl ik bij Megekko op dinsdag had besteld en de rest op maandag. Pakket was overigens super verpakt.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Snelle reactie via de mail en ook zeer goede levering. Al met al tevreden.

Product was zeer snel geleverd. Veilig verpakt met de benodigde luchtbubbels.

Bij Megekko meestal de laagste prijs. Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd. Al jaren een blije klant.

De pakketten waren op tijd geleverd en met zorg verpakt.

Ik begin steeds meer producten bij Megekko te bestellen, ze zijn snel. leveren uitstekende pakketjes af. Verzenden hun pakketjes op tijd, zodat ik mijn producten netjes zoals afgesproken op de website. Binnen hebt. Mochten zij ooit Authorized resellers worden van Apple. dan zal ik voortaan alles bij hun halen.

Webshop laat nog wel te wensen over, ook de template van de e-mails kunnen wat mij betreft beter.

Megekko is één van de weinige die Apple Homepods verkoopt. Deze zijn gewoon volgens afspraak, geleverd, géén akkefietjes, geen mankement. Gewoon op tijd.

Artikel snel gevonden tegen laagste prijs op het net - 50% goedkoper dan bij bol.com

Was niet op voorraad, werd uitstekend op de hoogte gehouden van de levering via mail en op de beloofde datum werd het pakketje bezorgd. Keurig verpakt, product in orde.

Ik heb meerdere keren componenten besteld voor mijn computer en ben positief over Megekko. Prima assortiment met goede prijzen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestellingen en alles werd snel (en volgens opgegeven levertijden) geleverd. Eén keer heb ik wat moeten retourneren, procedure verliep goed en snel en ik had het aankoopbedrag binnen een dag terug op mijn rekening, zeer netjes. Tot slot vind ik het erg prettig dat het mogelijk is een bestelling te plaatsen zonder een account aan te hoeven maken.

Scorekaart voor Megekko