Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Spullen waren op voorraad bij hun en de dag erna had ik alles in huis.

Verpakking had iets beter gekund. Onder de artikelen geen dempend materiaal alleen bovenop.

Van wege omstandigheden van laaste maanden door chip tekort, pandemie en hoge vraag kan ik begrijpen dat het voor alle partijen moeilijk is. Maar 1 ding is duidelijk dat deze situatie naar boven heeft gebracht dat onderandere MEGEKKO een grote nep organisaties is, bijna crimineel. Als 1 van de eerste SCALPER PRIJZEN handhaven. Maar ergste is dat ze gewoon zonder blik of blozen een kaart verkrijgbaar zetten voor leuke prijs dan koopt om dan gelijk email te sturen is niet leverbaar bij leverancier. Dus wacht je op volgende datum die dan ook word uitgesteld. Dit alles meet alleen communiceren via email wat dan bijna altijd GEAUTOMATISEERDE EMAIL's zijn. Was berijd om dan andere kaart tekopen maar de prijs op zelfde dag ineens naar ACHTELIJKE HOOG BEDRAG zetten.

Megekko is niks meer dan een geld beluste organisatie die geen reet geeft om klanten binding.

Resultaat ik koop nooit meer bij Megekko ben niet gediend van vage praktijken.

Was bereid om Asrock 6900 formula te kopen maar op de zelfde dag werd die ineens bijna 3000 euro wat een geld beluste hebzucht.

Komt gewoon niet uitstel uitstel en waarschijnlijk nog meer uitstel we hebben het wel hier over bijna 1500 euro die al betaald is wat een slechte zaak.

Alleen via email dat zou nog niet erg zijn als daadwerkelijk met een persoon contact hen niet met een computer, maar je krijg alleen auto emails terug terwijl ik voor bijna 1500 euro koopt. Ongelooflijk slecht. Uitstel van een kaart die helemaal niet betstaat of ooit word geleverd Sapphire 6900XT nitro+. Zeer slechte zaken doen.

Via Tweakers Pricewatch gekeken naar behuizingen, linkje naar MeGekko - prima! Twee behuizingen besteld. Goede overzichtelijke webshop met juiste informatie en goede prijzen. Men wordt prima op de hoogte gehouden via de mail (ook wanneer zending toch vertraagd is of niet voorradig) en verzending was snel, pakket prima ingepakt. Kreeg mail dat mogelijk verzending vertraagd was want mogelijk niet voorradig, maar nee hoor - prima op tijd. Altijd goed bij MeGekko, bestellen we graag, en prijzen kloppen met de Pricewatch en zijn gewoon prima.

Levering was exact op tijd, producten goed stevig ingepakt.

Het is een prima site. Niet echt op gebrowsed. Direct het product gelinkt. Vaak een stuk goedkoper dan de concurrentie.

Zo snel als redelijkerwijs mogelijk is. Binnen 12 uur had ik het

Bestelling uiteindelijk geannuleerd. Contact met klantenservice verliep uitstekend, vlotte afhandeling van verzoek tot annuleren en terugstorten van aankoopbedrag.

De levering van mijn bestelling was twee keer uitgesteld, waarbij de tweede keer een uitstel van 2 weken betrof. Ik heb daarom na het tweede bericht verzocht de bestelling te annuleren. Dit verzoek werd na een uur netjes beantwoord en gehonoreerd. Bedrag stond zoals toegezegd binnen 3 werkdagen terug op mijn rekening.

Bestelling verliep goed, geen enkele problemen ondervonden. Een (1) van de bestellde producten was niet direct voorradig (2-3 dagen levertijd). Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer dit product bij megekko zelf geleverd was en wanneer ik het dus kon verwachten. Al met al zeer tevreden!

Bij een aantal producten is de prijs bij Megekko lager dan bij andere webshops. Vaak is het in voorraad en heb al diverse keren meegemaakt dat ik iets 's avonds bestelde en het de volgende dag bij een PostNL-afhaalpunt op kon halen.

Goed verpakt in niet te grote doos, snel geleverd.

Prijs/kwaliteit was goed voor bestelling in kwestie. Goede selectie van bezorgmomenten en daar hield megekko zich ook netjes aan

De bestelling ging moeiteloos en snel en bovendien binnen een dag geleverd! De exacte levertijd werd op de dag zelf nog wel gewijzigd maar dat ligt aan Post NL.

Deze Lenovo ziet er goed uit, is licht, supersnel (4600U) en voor een goede prijs. Tot nu toe zijn we er heel tevreden mee

De klantenservice reageert erg snel en denkt met je mee. Het is de eerste ervaring met Megekko en deze is heel goed bevallen.

Het bestellen verliep goed en ook de verzending verliep zonder problemen. Helaas bleek het bestelde product 2 dagen later veel goedkoper te zijn geworden. Hier heb ik een mail voor gestuurd waar ik alleen "pech gehad" als antwoord op kreeg. Hier op besloten het product te retourneren. Dit is dan ook nog eens op eigen kosten dus ook dat is bar slecht geregeld. Conclusie: onbehulpzame starre winkel.
Naam klopt wel want je moet gek zijn om hier te bestellen.

Verzending als afgesproken.

Klantenservice is waardeloos. Je kunt net zo goed geen contact opnemen met ze. Heb je net zo veel aan.

Al een aantal keer besteld en altijd goed. Erg fijne website, snelle levering, gewoon goed!

1x een foutje gehad in mijn bestelling(eigen schuld) dit werd goed opgelost. Duidelijke communicatie en uit eindelijk snel mijn geld retour gestort gekregen. Doordat het product al in het verzendproces zat kon deze niet omgeruild worden, en heb ik het juiste product besteld en het verkeerde dezelfde dag weer retour gestuurd.

Ik was op zoek naar een SSD m.2 (128gb) harde schijf, ik zag in de pricewatch bij Megekko een erg lage prijs staan (prijsfout). De gok genomen en ik heb het toch besteld en hoop dat het door Megekko wordt uitgeleverd. En ik kreeg eind van de middag een bericht dat het verzonden was. Geweldig.

Megekko heeft mij dit toch gegund. Waarschijnlijk hebben ze het na mijn bestelling de prijs aangepast en ik heb er ook gewoon maar 1 besteld voor mijzelf. Nog nooit zo blij geweest met een harde schijf :-)

Complimenten voor Megekko. Waarschijnlijk had een ander bedrijf geprobeerd om er onderuit te komen. Goede reclame voor Megekko!

Eind van de dag verzendinformatie en netjes de volgende dag geleverd.

Gister besteld, vandaag in huis. Super snel dus en ook de juiste onderdelen. Ik ben erg tevreden.

Duidelijke site, alles goed overzichtelijk terug te vinden. In vele gevallen de goedkoopste of dichtbij. Fijne site en zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, goed degelijk verpakt. Niet een veel te grote doos wat
Je nog wel eens geregeld ziet.

Zeer goede service, werd gebeld dat er een fout was met mijn adres,
Snelle vriendelijke service.

Snel verzonden en netjes verpakt.

Betaal graag een euro meer voor Megekko. Goede prijzen, duidelijke webshop en na al deze jaren een goed vertrouwen opgebouwd bij mij en de community.

Verpakking correct en verzending volgens afspraak de volgende dag

Spullen waren makkelijk te vinden vanuit de Pricewatch. Direct na het plaatsen van m'n bestelling viel het me op dat de behuizing niet meer via Megekko in de Pricewatch stond. Op hun eigen website stond dat ze deze niet meer op voorraad hadden. Goed om te zien dat de koppeling tussen de systemen meteen bijgewerkt wordt.

Spullen waren goed verpakt met voldoende vulmiddel om alles veilig te houden. De teksten op hun eigen dozen zijn een beetje corny, maar daar valt goed om te lachen. :)

Hun samenwerking met winkelenensparen.nl is gewoonweg schandalig. Ik heb mijn bestelling geannuleerd toen ik dit vernam.

Webshop is overzichtelijk, en de prijzen zijn altijd goed. vaak leuke acties, aantal keer wat besteld nu.

Vrij laat op de avond besteld, volgende dag in huis. Geen omdoos, maar was ook niet nodig, de doos van de (in mijn geval case) was prima geschikt en volgensmij zelfs gemaakt om ook direct als verzenddoos te dienen.

Afgelopen jaren meerdere bestellingen geplaatst en altijd perfect voorzien van de juiste producten binnen een dag. Ooit eens geïnformeerd naar de beschikbaarheid van videokaarten en daar een nette, correcte, response op gehad. Als ik iets nodig heb is dit één van de eerste (kijk altijd bij 2 webshops) plekken waar ik het product bestel. Prijs is altijd goed en concurrerend.

Scorekaart voor Megekko