Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko.nl is een prima webshop. De prijzen zijn goed, de verzending is snel, en de communicatie is prima. Er mag wel voorzichtiger worden omgegaan met de producten bij het inpakken (deuken in dozen van de producten, niet in de doos van het postpakket).

Snelle verzending en goede communicatie. Maar bij 2 van 2 verzendingen zat er een flinke deuk in een van de ingepakte producten (dus niet in de doos van het postpakket). De inhoud was echter niet beschadigd, maar ik krijg hiervoor het gevoel dat er bij Megekko niet voorzichtig wordt omgegaan met de producten.

Website is duidelijk m.b.t. eventuele retourzending. Volgende dag geleverd zoals beloofd. Duidelijke communicatie via de mail. Altijd erg tevreden over deze webwinkel.

Gelukkig verplicht deze site je niet om een account aan te maken om te kunnen bestellen. Betaalmogelijkheden genoeg en verloopt vlotjes. Niks op aan te merken.

Bestel regelmatig op Megekko en altijd tevreden

Vandaag besteld, morgen in huis. Wat wil je nog meer :)

Bijna allo onderdelen voor mijn nieuwe PC bij Megekko besteld. Prijzen zijn goed. Onderdelen zijn makkelijk bij elkaar te zoeken.

Alle onderdelen waren de volgende dag in huis.

Was op zoek naar een wifi dongle. De Asus USB-AC68 kwam als beste uit de test bij verschillende review websites dus voor deze gekozen. Megekko kon binnen een dag leveren en was de goedkoopste aanbieder. Website is duidelijk en bestelproces ging prima.

Product was netjes verpakt en ik ontving de wifi dongle binnen 24 na bestelling. Voor ontvangst moest ik mezelf wel identificeren met mijn rijbewijs. Dat is meestal niet nodig bij pakketjes die thuis worden bezorgd. Maar goed dit is verder geen probleem.

Op zoek naar een goede (budget) CPU koeler. De Gelid Solutions Tranquillo Rev.4 besteld, aangezien deze bij Megekko het goedkoopste was. Snel verstuurd en goed ingepakt. Product werkt volledig naar behoren.

De website is prima. Producten makkelijk te vinden en te bestellen. Aangezien alles op voorraad was en het aantal sterren hier besloten de onderdelen van een compleet Core X systeem bij deze winkel te kopen. Alleen de I9 proc en quad mem kitje had een levertijd van 2 a 3 dagen. Prima dacht ik, maar kreeg de volgende dag een mail dat de levertijd van de proc onbekend was. Die kon ik gelukkig annuleren en elders bestellen. Weer een dag later kreeg ik weer zo'n zelfde mail dat ook het mem kitje vertraagd was. Door de ervaring met de I9 proc ook deze maar geannuleerd.

Toen ze wisten dat de I9 10900X een onbekende levertijd had, hebben ze de levertijd gewoon op 2 dagen laten staan op de website. Ik vind dat echt een kwalijke zaak en weegt bij mij zwaar. Zeker gezien dit al een tijdje aan de hand is nu ik de reviews zo lees.

Alles zat netjes in een stevige doos met opvulmateriaal. De systeemkast werd zonder overdoos geleverd en is wellicht een beetje diefstalgevoelig.

De klantenservice verder vind ik wel goed. Ze reageerden snel op mijn mails. De items die ik wilde annuleren werden direct geannuleerd en de resterende items snel en netjes verzonden.

Overzichtelijke site, product redelijk gemakkelijk te vinden. Ik zocht een DVD-schrijver maar dat was niet te vinden, wel een rewriter

Snelle levering, degelijke verpakking

Uittekende site voor tweakers bezoekers om te bestellen. Snelle levering, duidelijke info en goed geprijsd.

Het uitstekende assortiment is veel al de volgende dag leverbaar. De leveringstijden staan duidelijk vermeld op de site, mocht dit anders zijn voor een artikel dan staat dat duidelijk vermeld.

De artikelen zijn allemaal uitstekend verpakt in een duidelijk herkenbare Megekko doos.

Ik weet niet zeker hoe goed de site is, omdat ik de links direct vanuit pricewatch open. Alles gaat goed bij Megekko, ik zie slechts 1 punt voor verbetering: noem de bestelde producten ook in de bestelmail, zodat ik ze makkelijk kan terug vinden.

Heel goed verpakt, grote doos met genoeg opvulmateriaal.

Reeds meerdere kern bij Megekko besteld, Altijd tot grote tevredenheid. Snelle leveringen voor goede prijzen.

Meestal vandaag besteld, morgen in huis en als dat niet zo is, wordt een indicatie gegeven wanneer wel. Ook fijn is het, dat je eventueel zelfs ook een (latere) datum kan kiezen.

Fijne webshop, ik bestel hier eigenlijk altijd mijn computercomponenten, en er is nog nooit iets misgegaan, dus ik ben erg positief over Megekko.

De producten worden altijd goed verpakt, waardoor ik nog nooit een kapot product heb gekregen.

Nooit problemen gehad met de Megekko webshop. Concurrerende prijzen en vaak één van de weinigen die nog voorraad heeft van een verouderd of gewild product. Goed te navigeren shop interface en soepele payment voltooiing en status emails.

Product werd verzonden in eigen doos (dus zonder omdoos). Dit is zowel voordelig als nadelig. Enerzijds behoeft het geen onnodige verpakkingsmaterialen, wat natuurlijk een groot pluspunt is. Anderzijds ben ik altijd een beetje paranoïa op het moment dat er op het paket heel groot staat dat het bijv een 50" OLED bevat.

Product is makkelijk te vinden. Site is overzichtelijk. Zoekfunctie werkt goed. Ik vind het groen niet zo mooi.

De verpakking is wat groot. Het kabeltje dat ik bestelde had wat mij betreft in een brievenbuspakje gedaan kunnen worden. Hier zat een doos omheen waar wel 20 kabeltjes in hadden gekund.

Gebruikelijke webshop afhandeling. Prijs van het product concurerend en enige die het prouct nog leveren kon.

Naar verwachting. Niet in aparte verzenddoos verpakt.

Door de jaren heen verschillende pc componenten bij Megekko besteld, de site is fijn en overzichtelijk. Prijzen zijn altijd scherp, en het meeste hebben ze in eigen voorraad. Het is altijd goed verpakt en snel geleverd

De verpakking is altijd uitstekend, ik zou bijna zeggen overmatig gebruik van luchtkussentjes om het product te beschermen, maar beter teveel dan te weinig :).
Goede communicatie over het verloop van de verzending met tracking code, zijn echt razendsnel met klaarzetten en verzenden, wanneer op voorraad de volgende dag in huis.
Leuke touch is dat ze hun eigen branded dozen en tape gebruiken.

Ik heb weinig ervaring met de klantenservice of aftercare.
Maar de sales is wel heel snel met reageren, moest een keer een product omwisselen in een order die ik al had geplaatst maar nog niet was verzonden en dat was geen probleem en werd netjes opgelost

Laptop besteld, werd netjes de volgende dag besteld. Helaas beviel de laptop niet goed en kon ik m binnen de 30 dagen niet goed geld terug, terugsturen.
Afhandeling is snel gebeurt binnen een week had ik mijn geld terug.

Volgende dag in huis. en netjes verpakt. Doos was wat groot voor het product, maar zat goed met opvulmateriaal opgevuld

Retourservice vond snel plaats en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status.

Ondertussen al meerdere bestellingen geplaatst.
Voor de dingen die ik heb gekocht de goedkoopste voor mij en absoluut niks aan te merken op geen enkel vlak!
Ben al aan het kijken voor mijn volgende aankopen.

Alle bestelde producten netjes op tijd geleverd zoals aangegeven op de website. Ook handig voor mij om het af te leveren op een postnl afhaalpunt wat via andere leveranciers niet altijd mogelijk is. Echt heel tevreden over de hele lijn!

Normaliter bestelde ik altijd via alternate, maar zij hadden de laptop die ik voor mijn vriendin cadeau wilde doen niet op voorraad, megeko wel. Kwa reviews durfde ik het wel aan om te bestellen bij megekko. Prijs was ook iets beter (10%) dan alternate, dat is een voordeel :). Bestelde er gelijk een beeldscherm bij, daarbij stond op de website dat deze A+ in energieverbruik zou hebben, terwijl hij een sticker met G heeft. Foutieve info op de website vind ik een ster minder.

Kon op de website aangeven welke dag er bezorgd kon worden, op zaterdag besteld en de eerstvolgende maandag aangegeven en ook bezorgd op deze dag. Goed geregeld.

Snelle levering aan huis of op afhaalpunt, zeer vriendelijk indien u vragen hebt en vaak ook goedkoop

Zeer snel

Hielpen me heel goed met mijn gpu

Scorekaart voor Megekko