Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De website is een beetje druk maar de informatie bij de producten is goed. haha bij mijn producet (een Transcend usbdisk) staan zelfs twee tabellen met belangrijke en alle productinformatie :)
Ik was in eerste plaats gegaan voor de prijs en de reputatie op Tweakers en wat mij betreft maken ze die reputatie waar

Er werd geadverteerd met vandaag besteld en morgen geleverd en laat dat nou ook gewoon kloppen :)

Al vaker wat besteld en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Deze keer 2 HDD's besteld ivm een gecrashte HDD in m'n server. Verzending dezelfde dag nog en de volgende dag netjes door PostNL bezorgd. Ik heb ooit 1x een artikel terug moeten sturen omdat het toch niet was wat ik zocht. Zonder problemen toen geretourneerd.
Klantenservice in dit geval niet van toepassing.

Ik heb al aardig wat bij tweakers besteld, zowel als prive als voor mijn bedrijf. Slechts 1 order wat misgegaan, wat netjes door de klantenservice is opgelost.

Altijd snelle levering, niks te klagen gehad.

Website is overzichtelijk. Mijn order verliep heel snel. En snel verzonden.
Kan geen minpunten opnoemen.

Zoals je mag verwachten. Goed ingepakt en verzonden via postNL

Niks aan toe te voegen.ik

avatar van EVO
EVO Karma 34,2K

SSD gekocht via Megekko. Alles goed verpakt en op tijd verzonden.
Ik koop hier nog wel vaker.

Nieuw zoals beloofd in seal verpakt.

Moest snel een voeding hebben en een koeler!
Levering daags na deze bestelling.
Keurige webshop met concurrerende prijzen, dus snel ff naar Megekko, ik ben toch niet gek...

Verzendingen zitten altijd in de welbekende dozen van hun met logo, en zitten de producten mooi ingepakt tussen het luchtkussentjes bedje....gewoon goed dus.

Ik kwam op de website van MeGekko via de link in de Pricewatch, hier vond ik snel alle informatie over de Ubiqity Unifi Dream Machine. (https://www.megekko.nl/pr...eakers.net&utm_medium=cpc)

Bovendien stonden er uitgebreide specificaties van Unifi Dream machine vermeld en ook nog links naar de fabrikant voor datasheets en extra informatie.

Aankopen doe ik meestal niet bij de laagste prijs maar uitsluitend bij verkopers met een goede klantreview hier op Tweakers.

Een schoolvoorbeeld hoe levering hoort te zijn.

Direct een opdrachtbevestiging en later op de dag een verzendbevestiging met link naar PostNL. Bij deze verzendbevestiging was tevens een pdf-versie van de factuur meegezonden.

Mijn bestelling kwam binnen in een doos die de juiste afmeting had die hij het artikel paste, wat opblaas-folie zorgde ervoor de bestelling zonder schade aankwam. Bovendien zat er nog een geprinte factuur in de doos.

Helemaal compleet.

Kan ik heel moeilijk beoordelen. Ik heb de klantservice niet nodig gehad maar ik verwacht als ik naar de afhandeling van de bestelling kijk, dat dit ook bij MeGekko passend zou zijn.

Bijna alles is altijd de beste prijs bij Megekko, daarom kom ik uiteindelijk altijd tot een bestelling daar.

Was wel prima alleen 1 ding er zat geen pen bij mijn gratis notitie boekje terwijl er op de achterkant van het boekje staat dat ik gratis een pen had moeten hebben :c

volgende dag geleverd dus perfect

je besteld wat 3 dagen lever tijd het is nu in middels 9 dagen. en de web site staat 2 dagen nog steeds voor dat product

je besteld wat 3 dagen lever tijd het is nu in middels 9 dagen

je besteld wat 3 dagen lever tijd het is nu in middels 9 dagen

Altijd als het mogelijk is bestel ik mijn producten bij megekko ook als het niet de laagste prijs is. leuk bedrijf, snelle & goede service en een ruim assortiment aan producten!

Voor mij de voordeligste keus voor de aanschaf van geheugenkaarten. Een overzichtelijke website en keurig volgens afspraak verzonden. Zelfs met de bijdrage in de verzendkosten was dit toch de voordeligste winkel. Achteraf betalen was voor mij handig omdat ik geen ervaring met deze winkel heb.

Zoals afgesproken, volgende dag in huis.

Ik Bestel regelmatig bij Megekko. De producten zijn makkelijk te vinden en het assortiment is breed, van videokaart tot boormachine!

Goed verpakt & afgeleverd op de aangegeven datum. Ook gebruik van een goed passende doos is een plus.

Onderdelen voor m'n nieuwe server besteld bij Megekko, levertijd was goed, prijzen prima. Een onderdeel was niet op voorraad, deze kon ik zonder moeite annuleren. Anders was de levertijd van de hele bestelling +2 weken

Product was makkelijk te vinden en de prijs werd goed weergeven. Betaling liep zeer vlot en makkelijk

Product was met zorg verpakt en in uitstekende en in goede staat afgeleverd

Snel, goede prijzen, goede service. Einige kleine punt; 't is even zoeken voor de factuur, die zou meteen meegemaild mogen worden.

Zeer tevreden. In de avond besteld en de dag nadien geleverd.
PostNL stuurde wel een mail dat men pakket onderweg was maar stond met de koerier aan de deur ondertussen.

Had 2 harde schijven besteld en kwamen in een kartonnen doos die propvol zat met luchtzakken. De schijven zefl zaten in antistatische verpakking en dan nog gewikkeld in bubbelplastiek.

Als ik wat nodig heb haal ik het meestal hier. Waarom? Bijna altijd wel op voorraad. En ik kan tot s'avonds laat bestellen. En ik heb nog geen reden gevonden / gehad om hier niet te bestellen.

Product was goed verpakt en niet de volgende dag in huis. Waarom? Nou , omdat de post niet op hemelvaartdag bezorgd.. Het pakketje was uiteraard wel netjes onderweg en kwam na hemelvaartsdag gewoon netjes aan.

Ik koop eigenlijk al jaren bij Megekko. Ik moet zeggen dat het altijd uitstekend gaat. Nooit iets retour hoeven sturen of van support gebruik gemaakt. Ik heb het altijd ervaren als een uitstekende webshops met grappige mailings.

Gewoon altijd goed en op tijd.

De prijzen zijn goed, de verzending is snel. Megekko.nl is een prima webshop. Bedankt.

De verzending is snel.

Scorekaart voor Megekko