Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb nu enkele malen bij Megekko besteld en nog nooit problemen ervaren. Deze beoordeling is n.a.v. een bestelling van twee HDD's voor m'n NAS. Dinsdagmiddag besteld, dinsdagavond verzonden en woensdag binnen nog voor ik van PostNL de T&T-code ontving. Die had Megekko gelukkig zelf al in de verzendbevestiging gezet, in tegenstelling tot een andere webshop waarbij ik verrast werd door een levering. Zeer tevreden over de levering dus, NAS is inmiddels weer helemaal bij met twee keer zoveel schijfruimte.

Producten waren goed verpakt, in de standaardverpakking, dan enkele keren in een bubblewrap zak gewikkeld en vervolgens de doos waarin ze zaten opgevuld met luchtzakjes.

Ik schrijf deels deze beoordeling omdat er een leuke prijs aangeboden is.
Maar ik schrijf het ook omdat ik Megekko gewoon een goede winkel vind.
Ik heb al vaak aankopen gedaan bij deze webshop en ben altijd erg tevreden met de levertijden en de producten. Er is nog nooit eigenlijk iets fout gegaan,
kortom een goede winkel.

heb het product snel gekregen en ben er zeer tevreden mee.

Ik heb nog nooit de klantenservice te contacten en dat zegt ook wel genoeg over de webshop zelf.

Een Lenovo Laptop besteld bij Megekko. Levering was goed. Product zag er goed uit maar daarna toch bedacht dat ik wou wachten totdat een laptop beschikbaar zou zijn met een betere grafische kaart dan de 3060. Geretourneerd en spoedig het bedrag terug gekregen. Al in al absoluut 5 sterren waard.

Jammer genoeg verwijzen ze na een aankoop door naar de oplichters van winkelen en sparen.nl. Die beweren dat je een vrijblijvend kortingsprogramma aangaat terwijl het in werkelijkheid een abbonement is van 15 euro per maand. Een beetje googlen geeft al snel aan dat ze over het algemeen als oplichters gezien worden dus waarom Megekko? Als je de rest zo goed doet, waarom dan met zo'n partij je winkelervaring teniet doen? Erg jammer.

Volgende dag gelevered, ook retourneren was zeer gemakkelijk.

Geretourneerd en vrij snel geld terug gekregen.

Dit was niet mijn eerste bestelling bij Megekko en zeker ook niet mijn laatste. De gewenste producten waren makkelijk te vinden en de bestelling was snel geplaatst. Zoals aangegeven is de bestelling netjes op dinsdag geleverd. Een andere bestelling die ik op hetzelfde moment bij een andere shop geplaatst had beloofde hetzelfde maar werd toch pas twee dagen later geleverd.

De bestelling werd zelfs op tweede pinksterdag verzonden.

Fijne overzichtelijke site. Prima prijzen en hilarische reclames.
Geweldig dat zon bedrijf zichzelf een beetje op de hak neemt en toch top service verleend.

Mooi op tijd. Goed verpakt. Top.

Snelle reacties. Duidelijk. Zeer behulpzaam.

Website is Overzichtelijke. Bestelling was binnen 1 dag binnen. Ik ben van plan hier vaker te bestellen via megekko.

Alles staat overzichtelijk op één pagina. Goede prijs vergeleken met andere winkels. Meteen een bevestigingsmail.

Heldere mail met verzendbevestiging ontvangen. PostNL was iets te laat en mijn product was niet goed gescand, waardoor het leek alsof PostNL vertraging had en het een dag later zou komen. Uiteindelijk diezelfde dag nog geleverd. Dit is de fout van PostNL.

Overzichtelijke website. De prijs/kwaliteits verhouding van de Gigabyte G34WQC monitor is top! De pixel warrenty vind ik aan de prijzige kant. Maar fijn dat dit optioneel is. Ik ben van plan hier vaker te bestellen.

De verzending was zeer snel. 1 dag levertijd. Geen beschadigingen aan de doos of het product.

Prima.

Overzichtelijke site, nog eenvoudiger als je via Tweakers wordt door gestuurd. Voldoende betalingsopties, maar jammer dat pay-pal extra kosten met zich meebrengt

Levering en is snel en correct, tenzij DHL iets fout doet.

Heb de afgelopen 2 jaar +- 15 bestellingen geplaatst. Leveringen zijn snel, reactie van klantenservice over bestellingen zijn vlot. Enige wat beter zou kunnen zijn is als we konden bellen en niet alles via de mail hoefde.

Goed verpakt, dozen zijn gevuld met lucht of karton.

Via de mail snel en oplossingsgerichtte reacties. ik zou het persoonlijk makkelijker vinden als ik kon bellen.

Een heel goede webshop altijd de volgende dag je bestelling afgeleverd keurig verpakt en tegen een scherpe prijs

Altijd op afgesproken tijd geleverd

Wanneer teruggestuurd altijd je geld terug

Gewenste product goed te vinden. Prima prijzen. Een goede productbeschrijving. Betalings mogelijkheden zijn zeer duidelijk.

Het product wordt in een degelijke verpakking en zoals aangegeven de volgende dag al geleverd.

Zoals altijd fantastische support. Al veel besteld en RMA/orderwijzigingen zijn nooit een probleem. Een winkel waar ik met plezier koop.

Ondanks de Pinksterdagen werden mij de computeronderdelen op de Dinsdag bezorgd.Alles was keurig met zorg verpakt. De communicatie telefoontje met de klantensevice en internet verliep voortreffelijk. Zodoende ben ik een erg tevreden klant.

De track and trace was duidelijk en uitstekend verpakt. Een voorbeeld was wel de Sharkoon middi tower die een omdoos had en binnen in in een schuimrubberen mal was ingesloten en zo geen schade kon oplopen.

Ik wist niet of ik bij de processor een koelpasta laag moest toepassen en de juffrouw was gelijk gaan kijken. Ze zette me keurig even in de wacht en kwam toen met het resultaat dat het wel nodig was. Een keurig nette behandeling.

Goede informatie op webiste en zeer scherpe prijs en via tweakers.net doorverwezen. Product keurig verpakt thuis geleverd en goede communicatie per mail. Top en eigenlijk zoals gehoopt/verwacht.

Product keurig verpakt thuis geleverd

Het hele proces van bestellen tot levering verloopt zeer soepel. Mijn bestelling is daags na de bestelling geleverd. Megekko doet wat ze beloven.

Voor een nieuwe PC op zoek naar een snelle SSD. Gevonden en vanwege gunstige prijs besteld bij Megekko.

Leuke attentie bij actiecode "megekko".

Snelle verzending, keurig verpakt.

Nooit problemen mee gehad!
Verzending is altijd lekker snel en de prijzen zijn altijd eerlijk!

Ik was op zoek naar een SSD om mijn games op te installeren. Via de website snel en overzichtelijk de juiste kunnen vinden. Bestellen was makkelijk en het werk snel geleverd.

De SSD was goed ingepakt. Netjes met luchtzakjes er omheen.

Goede prijsstelling, duidelijke site, flashy kleuren is niet zo mijn ding maar het is wel duidelijk.

Op pinkstermaandag besteld en de volgende dag in huis.

Ik had wat vragen qua support van bepaalde producten, binnen en dag antwoord met duidelijke en correcte antwoorden.

Scorekaart voor Megekko