Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMakkelijk bestellen, snel geleverd, goed verpakt in minimale omdoos; scherpe prijs. Ik miste vier woorden
VerzendingVolgens afspraak/belofte
AlgemeenNiet de eerste keer dat ik gebruik maak van de diensten van Megekko. Altijd een prettige ervaring. De webshop is overzichtelijk en het proces van bestellen eenvoudig. Prijzen zijn wat mij betreft ook goed.
VerzendingVerzending van de bestelde producten verliep prima via DHL. Volgende dag in huis en alles netjes verpakt.
AlgemeenBestelling geplaatst voor 3 artikelen. Volgende dag geleverd. Producten goed verpakt en functioneren naar behoren
VerzendingGoed verpakt, snelle volgende dag levering
AlgemeenProducten kan je makkelijk vinden. Gebruik van filters was voldoende en categorieën zijn goed ingesteld.
De aanbieding om lid te worden met een abonnement voor korting als je vaker wat koopt viel bij mij niet in de smaak. Kwam voor mij over als clickbait.
Snelle levering. Uitstekend verpakt. Enige verbetering die ik zou aandragen is dat er nog wel veel plastic was gebruikt. Gelukkig wel gerecycled, maar nog milieuvriendelijkere verpakking zou voor mij 5 sterren opleveren.
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden (zoonlief had typenummer e.d. al helemaal uitgezocht voor me op verzoek dochter). Het bestelproces en de aflevering ging vlot. En wat het belangrijkste is: de monitor was een verjaardagscadeau voor mijn dochter en die is er erg blij mee!
VerzendingPrima, op de afgesproken tijd geleverd en goed verpakt. Geen minpunten, dus geen goede review om te 'slijmen', maar gewoon omdat het ook echt uitstekend geregeld is allemaal!
AlgemeenNaar mij mening is Megekko.nl uitgegroeid tot de meest adequate winkel als het om pc onderdelen gaat. De levertijd en voorraad die ze hebben zijn het snelst en meest uitgebreid op de Nederlandse markt. Je hebt een fijn overzicht in je account van je bestellingen. Het bestelproces is makkelijk en soepel, maar de benodigde verzendkosten mogen ze weleens weglaten als het om grotere bedragen gaat. Ook is er geen optie om bestellingen te wijzigen of vanuit je account zelf te annuleren. Gelukkig reageren ze snel en effectief als het om annuleren gaat. Ook bieden ze als één van de weinige pc webwinkels, zoniet de enige om achteraf te betalen wat in combinatie met de scherpe prijzen die ze voeren extreem in de klant hun voor deel is.
Snel, goedkoop, gegarandeerd... prima toch?
AlgemeenIk heb meerdere keren bij Megekko een prodcut aangeschaft, een keer had ik mijn volledige pc hier aangeschaft en wou ik een onderdeeld aanpassen, gemaild naar ze en het werd snel voor mij aangepast.
VerzendingMegekko doet aan snelle levering met goede kwaliteit verpakking.
KlantenserviceToen ik mijn ryzen 5 3600 uit de order wou halen omdat er een korting op was nadat ik had besteld werd dit snel voor mij geregeld.
AlgemeenVoeding gekocht, geen problemen ondervonden. Ze waren de goedkoopste, wat altijd leuk is. Zeker als de website etc ook gewoon goed werkt.
VerzendingZelfde avond nog bevestiging van verzending, ook al had ik de bestelling pas rond 18.00 gedaan. Volgende dag was het binnen. Dikke prima!
AlgemeenHeldere website met duidelijke levertijden. Weinig onnodige tussenstappen. Van Tweakers moet ik nu meer woorden typen.
VerzendingNetjes en snel verzonden. Harde schijven keurig in noppenfolie en wat stuffing in de doos.
KlantenserviceHarde schijven waren mogelijk defect en in ieder geval niet naar wens. Retour afhandeling is netjes en zonder problemen verlopen. Er was nog wel even verwarring over het retourbedrag, maar ook dat werd direct en netjes opgelost. Enige verbeterpunt zou zijn: een rerourproces waar je niet zelf een label voor hoeft te printen, ik moest nu eerst op zoek naar een vriend met een printer
AlgemeenArtikel was makkelijk te vinden en het is duidelijk hoe je het artikel kunt kopen. Persoonlijk vind ik het altijd prettig dat ik wel meteen mijn verzendkosten kan vinden en dit was ook duidelijk zichtbaar (wellicht omdat ik al ben ingelogd met mijn account)
VerzendingArtikel was prima verpakt.
KlantenserviceIk ben eigenlijk heel erg tevreden over de klantenservice en dat komt met name door hun communicatie van vorig jaar toen de 30 series videokaarten (nvidia) werden geintroduceerd met grote tekorten. Voor wat betreft mijn laatste bestelling heb ik geen contact gehad met de klantenservice (wat eigenlijk ook weer een goed ding is).
AlgemeenBeste prijs, wel op voorraad wat bij anderen niet het geval was en nog eens snel geleverd, niets op aan te merken !! Prima service.
AlgemeenIk had deze Moederbord speciaal besteld voor de 5000 series van AMD. Uitgebreide Bios, hoop aansluitingen, Wifi en bluetooth.
Samen met de 5900X en Corsair Vengeance RGB Pro 32GB besteld. Geheugen via de bios op D.O.C.P ingesteld op 3600Mhz en draait al een aantal dagen zonder problemen. Alleen een beetje overkill voor mijn RTX 3060, maar als de prijzen in de toekomst weer gaan zakken kan ik altijd overstappen naar een snellere GPU.
Voor de rest een Prima moederbord, wat er prachtig eruit ziet. Duur maar was het geld waard.
Product was goed verpakt en heel aangekomen.
AlgemeenAltijd de beste prijzen, accurate informatie over levertijden en voorraad op de site en ook niet moeilijk doen bij retouren en zo. Mijn vast adres!
VerzendingConform verwachting, track en trace.. en altijd leuke dozen!
KlantenserviceNog geen klachten gehad, maar het retouren beleid, annulering etc. is allemaal prima voor elkaar.
AlgemeenSnelle en goede levering, en ook qua prijs kan je bij Megekko bijna niet verkeerd zitten!
AlgemeenNieuwe voeding besteld bij megekko. Alles snel geregeld en prima in orde. Duidelijkr website en een gunstige prijs.
VerzendingSnel en goed verzonden, goed verpakt. De volgende dag in huis zoals beloofd.
AlgemeenMijn halve PC-build komt van Megekko. Goede prijzen, goede producten en nergens problemen mee gehad
VerzendingProducten altijd de volgende dag in huis gekregen, geen gedoe
KlantenserviceGelukkig geen gebruik van hoeven te maken, maar als ik naar de rest kijk zal de klantenservice ook wel goed zitten
AlgemeenIk had een paar onderdeeltjes besteld voor mijn pc. Betaald en ze verzonden het vrij snel.
VerzendingPrima verzending. Was behoorlijk snel. Goed verpakt ook.
AlgemeenIk heb hier een SSD gekocht. Ondanks dat het een pakket was waren de verzendkosten laag voor een pakket dienst.
Product zat goed en stevig verpakt. Product valt ook niks tegen en werkt goed.
Goed stevig verpakt. Geen overkill aan verpakking.
AlgemeenDuidelijke webshop, scherpe prijs. Al eerder ook goede ervaring mee gehad. Bestelproces, betaling en facturering ook goed voor elkaar. Nog geen ervaring met eventuele after-service.
Algemeenje besteld product maar wacht al weken reatie van support is slecht ga maar door hebben geen telefoon nummer voor support echt slech bij azert nu alles al binnen
Verzendingje besteld product maar wacht al weken reatie van support is slecht ga maar door hebben geen telefoon nummer voor support echt slech bij azert nu alles al binnen
Klantenserviceje besteld product maar wacht al weken reatie van support is slecht ga maar door hebben geen telefoon nummer voor support echt slech bij azert nu alles al binnen