Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Makkelijk bestellen tegen een uitstekende prijs! Prijsverschil met andere webshop was aanzienlijk en dus de moeite waard....

Snel geleverd na het plaatsen van dd bestelling, helemaal top!

overzichtelijke website en ruim assortiment.
Levering snel en volgens afspraak.
Betaling via Ideal was ook eenvoudig.

Bestellen is eenvoudig.Geen registratie nodig. Levertijd was duidelijk en was correct. Vorige bestelling ook zonder problemen verlopen.

Pakket ontvangen op de vooraf aangegeven dag. Goed verpakt en in goede staat.

Vaker bij Megekko besteld. Ooit een eerste bestelling geplaatst vanwege de scherpe prijs. Maar dit keer iets(jes) meer uitgegeven aan m'n bestelling vanwege de positieve ervaringen van eerdere bestellingen.

Bestelling was goed verpakt (niet te groot, en dus niet onnodig veel lucht op de post, maar wel dusdanig dat de inhoud tegen een stootje kan) en op tijd. Als ik al iets moet opmerken dan zijn het de hoeveelheid mails van postnl. Maar goed, beter meeverlegen dan onverlegen denk ik :)

Ik heb er vaak besteld en het verloopt altijd zoals verwacht. Tot nu toe klopt de verwachte leveringstijd altijd.

Het product werd bezorgd op de dag die aangegeven stond bij voorraadinformatie.

Megekko heeft een duidelijke site, een goed prijsbeleid en een goede communicatie. Ik had een klein probleem met mijn besteld product en ze hebben mij hier vlot en zonder problemen mee geholpen. Over het algemeen genomen kan ik Megekko aanraden aan iedereen.

Mijn nieuw bestelde videokaart bleef maar foutcode 43 geven en ik kreeg geen stuurprogramma's geïnstalleerd. Zonder problemen terug kunnen sturen en ze hebben de kaart voor mij getest. Ik kon dus gemakkelijk uitsluiten dat het niet aan de kaart lag maar aan mijn pc/onderdelen. Via mail hebben ze mij nog geholpen met het installatie proces waardoor het mij uiteindelijk toch gelukt is.

Megekko is een goede site voor het bouwen van een complete gaming pc.
Ze hebben alles op voorraad om in een keer te bestellen en ze zijn vaak nog de goedkoopste ook!

Megekko heeft vaak competitieve prijzen, groot assortiment en een fijne website. Daarnaast zijn de vele betaalmogelijkheden ook prima.

Verzending verliep zonder problemen, het product was goed verpakt, omdoos had lichte transportschade maar door de goede verpakking en bescherming had de productdoos niets.

Besteld met levering naar Postnl ophaalpunt. Kreeg eerst bericht dat het product om 15:00 klaar zou staan, uiteindelijk al vanaf 10:00 op te halen. Goede service

Duidelijke website en duidelijke voorraad indicatie. Daar kunnen veel andere websites nog wat van leren.

Snelle verzending. De ene keer via PostNL, de andere keer via DHL.

Ik heb bij meerdere webshops onderdelen bestelt
Maar heb hier toch goede ervaring en zelfs perfecte
Hulp toen de cado (leptop) voor mijn moeder
Stuk over kwam

Waneer ik iets bestel komt het ook waneer ze zegen
Is een maal niet gebuert maar de bezorger het toen pech
En is toen als nog netjes afgeleverd en fine dat je gewoon
Een track en trache hebt

Via tweakers.nl kwam we in een overzichtpagina waar Meggekko prijs/kwalliteit 'één van de beste uitkwam.

Bij het bestellen werden we gelijk op de hoogte gehouden van de afleverdatum.

geen contact gehad met klanten/klachtenservice.

Betrouwbare webshop sinds jaren. Uitgebreid assortiment tegen goede prijzen. Gewoon een goede shop. Eenvoudig bestellen en betalen.

Laat in de avond besteld en netjes de volgende dag, goed verpakt, in huis.

Megokko komt jammergenoeg zijn beloftes niet na:
Ze stoppen met uitleveren van video kaarten omdat ze licht gewijzigd zijn.
Ze houden ondertussen wel iedereen al 7 maand aan het lijntje.

zie bv: https://tweakers.net/nieu...re-orders.html#r_16287964

De videokaarten worden niet geleverd en ze gebruiken hiervoor alle mogelijke excusess. Bv: omdat er een beperking is toegevoegd om mining te voorkomen of dat er een witte video kaart ipv zwarte.

Ze zouden toch op zijn minst voorstellen moeten doen voor gelijkaardige kaarten die wel beschikbaar zijn.

Ik had al een tijd een wenslijst op Tweakers en uiteindelijk besloten deze te bestellen. Omdat het verschil in prijs niet bijzonder groot was tussen allerlei webshops of als ik alles bij Megekko zou bestellen, gekozen voor het laatste. Vanwege directe links naar de artikelen op de Megekko website was het eenvoudig bestellen. De website zelf vind ik niet perse super overzichtelijk, maar het doet z’n ding.

Besteld om 22:15 (voor 22:30) en dus de volgende dag in huis. Besloten om een avondzending te kiezen zodat ik het gegarandeerd zelf in ontvangst kon nemen en dat was goed gelukt. Het waren 2 dozen, keurig ingepakt en voorzien van voldoende airbags.

op enkele euro's na de laagste prijs volgens tweakers, maar wat me over de streep heeft getrokken was de belofte van "bestellen voor 22u, levering de volgende dag". En dat bleek nog te kloppen ook!

Ultra snelle levering! Besteld voor 22u, levering de volgende dag (zoals beloofd).

Megekko heeft een groot aanbod waardoor het makkelijk is om verschillende producten bij dezelfde webshop te kopen in plaats van een boel verschillende bestellingen te moeten doen. Prima website die makkelijk te gebruiken is.

Harde schijven waren prima verpakt in anti-statische zakjes welke vervolgens in bubbelplastic waren gewikkeld en met opvulmateriaal in een doos gedaan. Zending was netjes op tijd en uiteraard via Track & Trace van PostNL te volgen.

Snel verzonden, goed verpakt. Niks op aan te merken. Een webshop waar ik graag producten bestel.

2 keer in het verleden besteld bij deze webshop, een printer en een 24inch monitor.
Altijd scherpe prijzen en (meestal) gratis verzending. Staat bijna altijd bovenaan op de tweakers pricewatch met de meeste producten. Het aanbod is ook prima.

Gewoon goed; werd verzonden via DHL (savonds besteld volgende dag in huis)
Heb persoonlijk liever PostNL maar dat is een persoonlijke mening, ik denk dat DHL gunstiger is voor sommige bedrijven.

Tegenwoordig is Megekko mijn goto hardware shop i.p.v Alternate. Op tijd en netjes bezorgd. Altijd goede prijzen en op voorraad zodat je alles Megekko kan bestellen i.p.v elk onderdeel bij een andere shop.

S'avonds besteld, volgende ochtend om 10:30 in huis. Ook goed op de hoogte gehouden van de verzending. Alles goed beschermd en bij elkaar in één doos bezorgd.

Scorekaart voor Megekko