Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAdequaat en snel geleverd. Met track and trace. Geen probleem gehad. Pakketje was ook prima verpakt.
VerzendingSnelle, correcte levering, met track and trace. Het tijdstip van leveren werd steeds meer gespecifeerd.
AlgemeenAltijd beste prijs en uitstekende service! Bestelling dag na besteldatum geleverd gekregen. Zeker een aanrader!
AlgemeenBinnen 1 dag bezorging binnen gekregen, de producten zijn goed en als verwacht! De prijzen waren ook prima. Ik heb verder geen mening over de klantenservice want heb ze niet nodig gehad.
AlgemeenDe producten staan overzichtelijk - en van specificaties voorzien - op de site. Klantgegevens zijn zo ingevuld en er zijn veel betaalopties beschikbaar.
VerzendingDe levering vond binnen de aangegeven termijn plaats. Het product was zoals gezegd op voorraad.
AlgemeenMobo besteld en netjes volgende dag in huis. Megekko heeft hier de zaken goed voor elkaar.
VerzendingProduct was goed verpakt.
KlantenserviceBleek toch niet nodig dus retour aangevraagd. Maandag retour gegaan dinsdag aangemeld woensdag geld terug. Erg netjes.
4 ster omdat er geen antwoordnummer is voor gratis retour.
AlgemeenMegekko is prijstechnisch altijd scherp, hun aanbod is up2date het bestelproces is goed. Maar onderscheid zich niet van andere aanbieders.
AlgemeenSnelle en correcte levering tegen een concurrerende prijs, ook een van de weinige winkels die dit product leverden (TPM 2.0 Module)
AlgemeenOp 20 juni een gamepad besteld die volgens de pricewatch en hun eigen productpagina 'Op voorraad' is, met een vermelde levertijd van 3 dagen.
In de periode daarna 8 statusmails gehad met steeds een andere leverdatum. Enerzijds is deze communicatie natuurlijk goed. Maar ondertussen bleef het product op de website 'op voorraad' staan en bleef de levertijd '3 dagen'. Toen ik hier bij de klantenservice naar vroeg, kreeg ik de uitleg dat 'Op voorraad' betekent dat hun leverancier het product 'Op voorraad' heeft. Maar die kwam vervolgens zijn belofte niet na om het product uit te leveren aan Megekko. .
Aangezien deze leverinformatie nog steeds niet is aangepast op de productpagina, krijg ik daar geen goed gevoel bij. Dat kwam volgens hen omdat dit autoamtisch was gekoppeld met het backofficesysteem. Het zal wel, maar het klopt niet. Dus niet het systeem de schuld geven.
Op zich een snelle en nette reactie, maar er is niets gedaan met het feit dat het product niet leverbaar is. Op de website blijven ze 'Op voorraad' en 'Levertijd: 3 dagen' communiceren, terwijl dat niet haalbaar is. Dat geeft mij geen vertrouwen dat deze info bij andere producten van Megekko wel zou kloppen.
AlgemeenIk heb al vaker iets gekocht bij Megekko. Hun site is duidelijk en prijzen zijn concurrerend. Jammer dat er achteraf nog verzendkosten worden berekend voor het heen en retour sturen,
VerzendingGoed verpakt in een stevige doos zodat er tijdens het transport niet mee kan gebeuren.
AlgemeenOp zich wat je van een hedendaagse webshop zou mogen verwachten, mandje vullen, persoonlijke gegevens toevoegen en een vlotte betaalpagina.
VerzendingSupersnelle levering, zelfs in het weekend binnen 24 uur in huis. Ook fijn dat er geen handtekening nodig was, daardoor kon het pakketje ook bij de buren bezorgd worden.
AlgemeenEerste keer dat ik iets bij Megekko heb besteld. Maar zeker niet de laatste. Gunstige prijzen en veel producten op voorraad.
VerzendingVrijdag bestelling geplaats, zaterdag alles in huis.
Keurig verpakt en alle producten exact zoals afgebeeld en besteld.
AlgemeenBetrouwbaar en goede prijs, waardoor ik ze vaker kies in de pricewatch dan een concurrent.
VerzendingGoed verpakt en zoals beloofd volgende dag in huis.
AlgemeenMakkelijk besteld en betaald, prima prijzen en assortiment. nog nooit problemen gehad met deze winkel.
VerzendingKeurig verpakt, dozen niet te groot.
AlgemeenMeestal een prima prijs bij deze winkel, verzending is altijd snel en gewoon met PostNL. Bij deze order niet anders dan ik gewend ben.
VerzendingJe kan standaard aangeven dat je het verzonden wilt hebben naar een afhaalpunt. Zondagmiddag besteld, maandag rond 10u30 was het al bij het afhaalpunt.
AlgemeenFeilloze betaling, communicatie en verzending. Order optijd en in perfecte staat ontvangen. Product in werkende orde.
AlgemeenGeweldige winkel! Regelmatig onderdelen of laptops besteld en werkelijk nog nooit problemen mee gehad. Snelle levering, goede service en scherpe prijzen. Top!
AlgemeenProduct snel gevonden via de Tweakers Pricewatch en bestelling is rap voltooid. Direct de optie om verzending naar PostNL afhaalpunt te laten sturen
VerzendingVerzending snel af te halen bij ophaalpunt PostNL. Echter was de doos waarin de processorkoeler verstuurd werd ruim 8 keer zo groot als de processorkoeler zelf. Onnodig gebruik van ruimte bij verzender en afhalen met de fiets was geen fijne ervaring zo.
Algemeenfijne website, makkelijk zoeken, mooie deals en snelle levering. volgende pc bestel ik bij megekko
Verzendingerg fijn om het op ophaalpunt te kunnen laten bezorgen.
AlgemeenOntvangen wat ik bestelde op de dag die was afgesproken. Betaling achteraf via Klarna verliep ook prima.
AlgemeenWeer verschillende onderdelen besteld nog steeds op tijd en alles geleverd !! ik word hier wel een vaste klant
VerzendingOp tijd besteld volgende dag in house !!